Відкриття для маленької квартири - пилосос Kärcher VC 5

Наявність невеликої затишної квартири має багато переваг. Однак невелика кількість місця для зберігання різного типу обладнання - не один з них. Однак є способи розумно впоратися з цією проблемою. Новий, компактний пилосос VC 5 від Kärcher розроблений з урахуванням невеликих квартир. Він такий же міцний, як традиційні пилососи, і в складеному стані настільки малий, що легко може поміститися в будь-якому просторі для зберігання. Його перевагою є також цікавий дизайн, посилаючись на класичні вертикальні пилососи, знайдені в 1960-х. Отже, це пристрій, який одночасно функціональний і стильний.

У найменшому просторі

Він ідеально підходить для невеликих квартир: коли він стоїть у паркувальному положенні зі складеною всмоктувальною трубкою, він настільки малий, що легко поміститься на будь-якій полиці або в кутку. Завдяки цьому ми можемо вільно розвивати заощаджений простір. Працюючи з цим розумним пристроєм, ви можете натиснути одну кнопку, щоб відрегулювати довжину телескопічної фурми (висоту мастики можна встановити на три рівні), що значно полегшує пилососування. Ніпель на форсунці робить пилосос більш гнучким і легко справляється з пилом, який любить накопичуватися, наприклад, на ліжку або в інших важкодоступних місцях. Якщо ми використовуємо додаткову щілину насадку, VC 5 допоможе нам видалити, наприклад, крихти, що лежать у кутах дивана.

Більше немає вакуумних мішків!

VC 5 поклав кінець мішкам для фільтрів пилососів. Фільтр пилососа VC 5 можна просто спорожнити у сміттєвий бак і продовжувати працювати. Триступенева фільтрація досягається основним фільтром, миючим фільтром довготривалості (картридж) та фільтром витяжного повітря. Ця система забезпечує 99,98% ефективності фільтрації. Знімна касета для фільтра дозволяє швидко і легко видалити фільтр однією рукою, без контакту з брудом. Великий резервуар для бруду дозволяє очистити приблизно 150 м².

VC 5 також дозволяє протирати пил з меблів спеціальною м'якою щіткою. Це дуже цікава альтернатива звичайному ручному видаленню пилу. Пристрій доступний з січня 2017 року в білому та жовтому кольорах. VC 5 має 7,5-метровий кабель та додаткові оббивні насадки. VC 5 Premium постачається з 9-метровим кабелем. Аксесуари включають, крім насадки для оббивки, спеціальну меблеву щітку та щілину насадку.