Ярмарок житла та будинків 29 лютого - 1 березня у Варшаві

Ринок житлової нерухомості у Варшаві розпечений. За даними консалтингового агентства JLL, за останні три місяці минулого року забудовники продали 6800 одиниць в столиці, що було на 22% краще, ніж у попередньому кварталі. Загалом протягом 2019 року тут знайшли нових власників цілком 24 300 приміщень. На жаль, високий попит не відповідає настільки ж великій пропозиції - минулого року він зменшився на 12%. На жаль, це може означати подальше зростання цін на житло .

А ті, що знаходяться в найбільших польських агломераціях, останнім часом зростають швидкими темпами - залежно від місцезнаходження, збільшення коливалося від 9 до навіть 16%. Менша пропозиція - і вищі ціни - пояснюються забудовниками зростаючими витратами на дедалі менше доступних ділянок для забудови та дорожчими послугами підряду. У перші місяці 2020 року середня ціна угод на квартири перевищила 9800 злотих за м2, і, на жаль, немає жодних ознак того, що цей показник стабілізується. Чи є у нас ризик лопнути міхур житла ?

- Повторення раптового зриву ринку, подібного до ситуації на рубежі 2008-2009 років, швидше за все, не буде загрозою. Попит на житло має здоровий фундамент - він фінансується переважно готівкою, а не за рахунок позик у швейцарських франках, як це було раніше. Наша економіка у дуже хорошому стані, поляки заробляють все краще і краще і не тільки хочуть покращити житлову ситуацію, а й розглядають нерухомість як привабливу капітальну інвестицію в умовах рекордно низьких показників прибутковості на банківських депозитах - прогнозує Гжегож Зелінський , директор департаменту ярмарку в Nowy Adres SA

Значна частина пропозицій мазовецьких розробників буде доступна в одному місці і в той же час 29 лютого та 1 березня під час Ярмарку житла та будинків , організованого Nowy Adres SA у Варшавському Центрі EXPO XXI за адресою вул. Prądzyńskiego 12/14 . Будуть також квартири та будинки з первинного ринку, пропоновані провідними забудовниками (включаючи Bouygues Immobiler, Dom Development, Nexity, ROBYG та Ronson Development). Ви зможете шукати іпотеку на стендах банків та фінансових посередників (Bank Millennium, Santander Bank, mFinanse, NOTUS Finance або Phinance). Ярмарок також варто відвідати, оскільки багато експонентів підготували спеціальні акції та знижки, діючі лише під час цієї події.

Під час Ярмарку житла та житла Ви зможете взяти участь у безкоштовних семінарах та лекціях, як зазвичай . Про те, як отримати житлову позику дешево і швидко, а головне, без зайвих нервів , серед іншого обговорить експерти з Phinance, Credits та Центру іпотечного кредитування. Меандри та тонкощі всього процесу купівлі (та продажу!) Квартири пояснять спеціалісти Польської асоціації забудовників, а представники Асоціації "Mieszkanicznik" та компанії BookingHost розкажуть про те, як інвестувати в квартири в оренду. У спеціальній Зоні консультацій професіонали в галузі дизайну інтер’єру проконсультують вас, як обробити щойно придбану квартиру.

Наймолодші зможуть приємно провести час у спеціальній Дитячій зоні під наглядом досвідчених аніматорів компанії Warsztat na Maxa. Батьки спокійно переглянуть зібрані матеріали за кавою та тістечком у ринковому кафе. Вхідні квитки на ярмарок коштують 15 злотих (діти до 18 років мають безкоштовний вхід), але дешевше - за 10 злотих - їх можна придбати в Інтернеті на веб-сайті www.mieszkaniowi.pl або www.tobilet.pl.

ярмарок квартир та будинків Варшава

Ярмарок квартир та будинків

29 лютого - 1 березня 2020 року

Субота 10: 00-17: 00, неділя, 10: 00-16: 00


Варшавський ЕКСПО XXI Центр

вул. Prądzyńskiego 12/14

Варшава