2018 різдвяні тенденції

Вже на початку 2018 року у Франкфурті відбувся великий ярмарок різдвяних тенденцій під назвою Christmasworld . Саме там виявили тенденції, які вперше запанують цього Різдва . Як виявляється, буде багато класичних різдвяних натхнень, що коливаються навколо насичених червоних та золотих прикрас, а також модних, темних кольорів чи оригінальних японських впливів. У статті нижче ми представляємо шість найгарячіших різдвяних тенденцій - зрештою, Різдво не за горами!

2018 різдвяні тенденції

Різдвяні тренди 2018 року - стабільна простота

Перша тенденція, яку можна побачити цього року, - це подих Сходу. Тенденція під назвою "збалансована тверезість" або "збалансована простота" характеризується чіткістю та рівновагою, що випливають із суворої японської естетики. Тому тут вітаються мінімалізм, природні кольори та геометричні фігури.

2018 різдвяні тенденції

Дизайнери радять вибирати тонку, нейтральну колірну палітру - холодні відтінки сірого, білого, бежевого, ніжно-рожевого. Їх можна доповнити: золотим, чорним і бордовим. Ви також повинні знати про природні матеріали, такі як дерево, лоза, ротанг і навіть папір . Цікаво, що тут можуть з’являтися контрасти на основі поєднання двох різних площин, наприклад, мата з глянцевими поверхнями. Однак весь стиль повинен здаватися скромним і аскетичним.

2018 різдвяні тренди - стилі, натхненні лісом

Щільна ялинка або ефектна різдвяна укладання - основа, але цього року лісові натхнення виходять за рамки звичних зразків. Цьогорічний святковий сезон може перетворити весь ваш дім на ліс! Погашений зелений колір повинен з гордістю ступити на столи, підвіконня та каміни і навіть оточувати дивани та крісла. Нехай дух лісу також мешкає на різдвяному столі - соснові хвої та шишки тут будуть особливо раді!

2018 різдвяні тенденції

Цього року аранжування також включає природні матеріали, такі як джут, льон або сірий папір . Ці типи акцентів фантастично вписуються в лісову, невибагливу атмосферу. Крім того, обов’язково надягайте дерев’яні елементи . Це можуть бути справжні гілочки, пеньки та колоди або оброблені дерев’яні акценти - свічники, фенечки, центральні елементи або модні 3D-прикраси.

2018 різдвяні тенденції

Різдвяні тренди 2018 - народні прикраси

Ще одна тенденція, що з’явилася на франкфуртському ярмарку, отримала назву «яскрава спадщина» . Це напрям, який любить фольклор та рукоділля. Тут багато яскравих кольорів та фантастичних народних акцентів . Ви можете відчути культурне різноманіття Польщі, Росії, Румунії, Скандинавії та навіть екзотичної Бразилії чи Мексики.

2018 різдвяні тенденції

У кожній країні світу є своє населення, тож від вас залежить, яким шляхом ви підете. Якщо ви любите нашу рідну, польську естетику , сміливо тягніться до неї! Розписані вручну дрібнички з візерунками Kurpie або Highlander, солом’яні дрібнички або різнокольорові павуки з Lowicz - це те, чого ви просто не можете пропустити у своєму будинку цього Різдва!

2018 різдвяні тенденції

Різдвяні тренди 2018 - Розкішні прикраси

Як підкреслюють дизайнери, простота, сільський характер та фольклор - далеко не все, що модницям тенденцій доводилося представляти на франкфуртському ярмарку. Крім того, основна увага була приділена класичним рішенням. Тенденція "чудової історії" - це не що інше, як повернення до коріння! Тут багато червоного та золота, а також елементів, що нагадують за кольором дорогоцінні камені, наприклад, смарагд або аквамарин.

2018 різдвяні тенденції

Тому інтер’єр повинен бути сповнений елегантності. Більше за все вітаються багато прикрашені прикраси, такі як хитромудрі дрібнички або статуетки . Крім того, варто запросити додому мармур, темне дерево та металеві поверхні. Цікаво, що дизайнери також заохочують вводити оригінальні екзотичні акценти, такі як пальмові листя або пишні барвисті пір’я.

2018 різдвяні тенденції

Різдвяні тренди 2018 - темні кольори

Цього року темна кольорова палітра буде дуже популярною! В інтер’єрах вже деякий час сяють сильні кольори , тому не важко здогадатися, що ця тенденція з’явиться і в різдвяних укладах. Як пропонують дизайнери, такі популярні відтінки, як темно-синій, рубіновий, смарагдовий, баклажановий, охристий і бірюзовий . Все це може бути приправлене золотом та мерехтливими елементами.

2018 різдвяні тенденції

Крім того, дизайнери вирішили віддати належне чорнильному чорнилу. Варто пам’ятати, що чорний - це фантастичне тло для блискучих аксесуарів. Тож, якщо вам подобається палацовий стиль чи гламур, сміливо запрошуйте до свого інтер’єру чорнильний текстиль і приправте всю різдвяну композицію ігристими акцентами, такими як золоті дрібнички, свічники чи посуд. 

2018 різдвяні тенденції

Різдвяні тренди 2018 - еклектика

Останньою з тенденцій, яка з’явилася на різдвяних ярмарках, був «еклектичний збір», або «еклектичний збір» . Як можна здогадатися, така умовність - це не що інше, як оригінальна колекція стилів та поєднання незвичайних поєднань. Народні елементи можна переплітати з елегантними, тоді як тенденція гламуру може поєднуватися із сільською. Початковою точкою для аранжування повинен бути, перш за все, надихаючий колаж.

2018 різдвяні тенденції

Крім того, інтер’єри повинні розважатися кольорами. Вітатимуться калейдоскопічні поєднання, насичені такими відтінками, як: ніжний рожевий, лимонний і мандариновий тони, а також золотий і чорний. Кольори повинні переплітатися і руйнувати колірні схеми. Цікаво, що не лише кольори повинні залишатися у надихаючому меланжі. Ви також можете змішувати візерунки та візерунки за бажанням, а також запрошувати в інтер’єр не очевидні матеріали, такі як фольга або кришталь. Флуоресцентні, неонові елементи та надмірні форми можуть додати всю екстравагантність .

Свята - це дивовижна, чарівна пора, тому вона завжди заслуговує чудової обстановки! Звичайно, мова не про створення інтер’єрів прямо з каталогу аранжувань. Однак різдвяні ярмарки - це чудова можливість поглянути на останні тренди та просто надихнутися на створення красивого, неочевидного стилю.