Нова ванна без ремонту - перевірте, як освіжити інтер’єр 7 способами!

Ремонт ванної кімнати пов’язаний з потоком пилу, відколом плитки та ремонтом несправних установок. Всі ці заходи забирають багато часу та нервів, але також і грошей, і іноді для інтер’єру потрібно мало, щоб набути свіжості та придбати зовсім інший характер. Тож замість того, щоб писати декор для початківців, досить замінити аксесуари, змішувачі для умивальників або злегка зношені шафи. Це буде дешевше, швидше і набагато простіше! Як самостійно здійснити метаморфозу ванної без попереднього облаштування та технологічних робіт? Подивіться ідеї бренду Cersanit.

1. Встановіть батареї з аератором

Також непогано інвестувати в нові крани для ванної кімнати , які не тільки покращать багато видів діяльності, але й дозволять ефективніше використовувати воду та зменшать рахунки. Щоб уникнути непотрібного кування та переробки водного підходу, давайте виберемо пропозиції, спосіб підключення яких подібний до того, що діяв до цього часу. Якщо до цих пір у нашій ванній кімнаті переважала класична хромована фурнітура , ми можемо замінити її змішувачами у ванній модних відтінків матового чорного або білого. Ця невелика процедура повністю змінить імідж умивальника, душу або ванни.

На що звернути увагу, вибираючи змішувачі для ванної ? Варто купувати не тільки "очима", але й керуватися якістю виготовлення, практичністю та пов'язаною з цим простотою прибирання та екологічними проблемами. Ці переваги зазвичай перетворюються на більш високу ціну, але інвестиції такого типу, безумовно, окупляться через кілька років - як у формі реальних заощаджень, так і душевного спокою! На жаль, найдешевші пропозиції невідомих виробників, як правило, пов’язані з подвійними витратами та частішими поломками, що аж ніяк не вписується у визначення функціональної ванної кімнати і лише створює проблеми для користувачів.

Хороший змішувач для ванної кімнати - це той, який, крім основної функції, виконує й інші завдання, наприклад, зменшує споживання води, наприклад, фітинги Cersanit, оснащені економічним аератором , та функцію Thermo-Block . Це простий, але ефективний механізм, який дозволяє регулювати максимальну температуру води, що виходить, забезпечуючи таким чином захист від ошпарювання та економію енергії. У свою чергу, аератор - це елемент, встановлений на кінці носика змішувача, завданням якого є аерація потоку . Завдяки йому він набирає обсяг, але в той же час не розбризкується. Аератор Cersanit WaterSaveПровітрює потік води, зменшуючи витрату до 6 л / хв, тим самим зменшуючи споживання води приблизно до 50% .

2. Замініть старий умивальник на новий

Без капітального ремонту та роботи спеціалізованих фахівців ви також можете змінити умивальник ! Це зона, що активно використовується, яка втрачає свою якість через кілька років використання. У деяких випадках можна застосувати інвазивні заходи для усунення знебарвлення кераміки або відновлення дрібних подряпин і подряпин, але набагато кращим кроком буде придбання нової моделі, яка вміло впишеться у бачення оновленої композиції. Щоб уникнути свердління та кріплення до стіни, найкраще вибрати умивальник, підвішений на стійці, або альтернативу з колекцій Cersanit CREA або INVERTO .призначений для кріплення на верхній частині шафи або на незалежній вершині Вибираючи умивальник, також варто звернути увагу на те, з якого матеріалу він виготовлений - хорошим рішенням є ударостійка керамічна маса ROCKLITE , з якої виготовляються згадані вище умивальники Cersanit.

3. Інвестуйте в меблі

Ще більш функціональним рішенням є придбання умивальника для меблів з шафою Cersanit MODUO , який поєднує в собі практичність та мінімалістичний дизайн. Прості за формою та доступні в універсальній кольоровій гамі елементи можна легко адаптувати до дизайну будь-якої ванної кімнати, а практичні системи організації гарантують додаткове місце для зберігання. Місце для різноманітних корисних аксесуарів забезпечить порядок і, таким чином, змінить вигляд існуючої композиції. Модульні сегменти також дозволяють оптимально управляти простором - навіть невеликим. Прикладом є умивальник для меблів MODUO SLIM зі зменшеною глибиною до 38 см. Варіант можна встановити в місцях, які важко адаптувати, вузькі та малогабаритні.

На відміну від зовнішнього вигляду, складання шафи з умивальником для меблів Cersanit не є складним і не вимагає допомоги зовнішнього фахівця. Самостійному встановленню сприяють навчальні відео, доступні на веб-сайті виробника, та професійна он-лайн або телефонна служба, де надається інформація про те, які інструменти необхідні, як правильно збирати елементи меблів та як крок за кроком закріпити гарнітур на стіні та заклеїти.

4. Замініть унітаз або сидіння

настінний туалет

У просторі туалету зазвичай переважають непрактичні сидіння для унітазу з обідком, які є не лише середовищем існування бактерій та мікробів, але й суттєво заважають чищенню та займають багато місця. Тому під час метаморфози інтер’єру варто подумати про заміну їх на набагато більш функціональну модель унітазу Cersanit CleanOn без оправи або підвісну чашу із прихованою збіркою INVERTO StreamOn , яка збагачена інноваційною системою змиву. Ця надзвичайно тиха та гігієнічна технологія полягає у тому, що вихрові вимивання внутрішньої частини туалету кілька разів і повне видалення всіх домішок, не розбризкуючи воду навколо.

Однак незначний підтяжка обличчя ванної кімнати не повинна означати заміну цілого унітазу - іноді досить просто змінити такий непомітний елемент, як сидіння унітазу ! Найкраще вибирати універсальний білий колір, який підходить до будь-якого стилю, що дозволяє легко інтегруватися у простір ванної кімнати та відповідати іншим санітарним приміщенням. Окрім зовнішнього вигляду, звернемо увагу на практичність та матеріал виготовлення, а стандартний пластик (поліпропілен) замінимо розчинами Cersanit, для виробництва яких використовується Дуропласт , тобто гнучка, тверда і довговічна сировина. Він стійкий до фарбування та знебарвлення, а завдяки наявності в складі іонів срібла, бактерії та цвіль не розмножуються на його поверхні.

Перевагою, яка полегшить життя в просторі туалету, є також дошки з системою вільного падіння , що підвищує комфорт їх використання. Такі дошки тихі, безпечні та менш схильні до механічних пошкоджень. Також слід звернути увагу на системи легкого звільнення - можливість швидкого розбирання елемента не тільки покращить прибирання унітазу і дозволить дістатись до всіх кутів унітазу, це також заощадить багато часу.

5. Придбайте нову кнопку змиву

Кнопка для змивання є єдиною видимою частиною прихованої рами, тому, якщо ви хочете змінити декор ванної кімнати, ви можете легко замінити його іншим, підбираючи колір та зовнішній вигляд до розташування. Ця маленька деталь внесе свій внесок у характер освіженої кімнати і стане крапкою на "i" всього інтер'єру, відповідно до припущення, що "в деталях диявол". Залежно від типу рами, яку ми маємо, Cersanit пропонує моделі для класичних рам, тобто механічних та пневматичних, які використовують потік стисненого повітря.

6. Подивіться в нове дзеркало

Метаморфоза ванної також включає заміну дзеркала за низькою вартістю . Це незамінний елемент будь-якого інтер’єру, який використовується не тільки для того, щоб побачити себе вранці або точно нанести повсякденний макіяж. Правильно підібране дзеркало прикрасить простір і часто визначатиме візуальне сприйняття кімнати. Якщо він невеликий і вузький, горизонтально підвішені дзеркала візуально розширять простір . Вертикальні поздовжні дзеркала, в свою чергу, зроблять низьку стелю вже не проблемою! У цьому типі ванних кімнат також варто відмовитись від масивних рамок - прості безрамні дзеркала або дзеркала, повністю зрівняні зі стіною, безумовно, будуть кращим рішенням. Такі панелі також майстерно підкреслять сучасний характер просторої ванної кімнати.

Критерії, що стосуються форми, розміру та розміру дзеркала - це одне. Окрім них, давайте задумаємося про збільшення функціональності дзеркала . Туалет стане простішим, якщо замість стандартної моделі ми виберемо розсувне дзеркало SMART від Cersanit . Завдяки можливості масштабування та регулювання свого положення кожен домочадці зможе створити індивідуальні умови під час фарбування, гоління чи чищення зубів. Дзеркала SMART також мають практичну поличку для косметики, яка покращить організацію та зменшить безлад. Якщо нам подобається, коли всі аксесуари приховані, давайте одягнемо дзеркальну шафу, яка забезпечує додатковий простір для зберігання. Такий функціональний предмет меблів можна знайти в колекції Cersanit MODUO - завдяки широким можливостям модульної колекції ми можемо поєднати дзеркальні шафи та додати полицю до цілого.

7. Грайте з прикрасами

Найдешевша ідея освіжити ванну - замінити прикраси та аксесуари . Дрібні речі, такі як дозатор мила, набір рушників або набір ароматних свічок змусять простір повністю змінити своє обличчя. Якщо кімната здається нудною і невиразною, досить потягнутися за аксесуарами у веселих тонах зеленого, червоного або жовтого. Брелоки оживлять ціле і принесуть велику дозу позитивної енергії. Коли ми хочемо створити елегантну атмосферу, виберемо золоті або скляні деталі, які посилять відчуття розкоші. З іншого боку, у більш сучасних аранжуваннях та моделях на нью-йоркських лофтах будуть працювати металеві акценти, наприклад, чорна вішалка, підставка з графітового паперу або лампочки, що висять на кабелі.

Ідей для освіження ванної кімнати може бути безліч - починаючи від найдешевших та найпростіших способів, таких як заміна прикрас, і закінчуючи інвестиціями в елементи, які не тільки змінять характер облаштування, але і збільшать функціональність простору. Інша модель умивальника , більш практичні змішувачі для умивальника або зовсім нова кнопка змиву не суттєво пошкодять домашній бюджет як повний ремонт інтер’єру, але в той же час кардинально змінять обличчя ванної!