Ванна кімната в класичних кольорах. ЧОРНО-БІЛА плитка завжди в моді!

Не випадково поєднання чорного та білого несе в собі ознаки майже ідеальної композиції в різних сферах життя. Нічим не відрізняється і дизайн інтер’єру, де тонкий, чистий та енергійний білий колір ідеально поєднується з таємничим, домінуючим та елегантним чорним. Ця універсальна комбінація ідеально підходить для дизайну інтер’єру, дозволяючи створювати позачасові композиції.

Чорно-білі стилізації видаються нам лише клішерованими та одноманітними. Насправді поєднання цих двох кольорів дає нам чудові можливості для оформлення, завдяки чому чорно-білі інтер’єри ніколи не бувають нудними! Більш того, зазвичай не потрібно додавати будь-які інші кольори до таких стилізацій, а якщо так, то це слід робити обережно, не переборщуючи з аксесуарами.

Нестаречне поєднання

Чому поєднання чорного та білого користується популярністю, так це його універсальність і той факт, що такі композиції ідеально підходять буквально для кожної кімнати. Вітальня, кухня, ванна кімната, передпокій, спальня - безсмертна, чорно-біла укладка виглядає ефектно і модно скрізь. Звичайно, за умови, що концепція інтер’єру буде продумана заздалегідь.

Чорно-біле - як вибрати плитку?

Підлогова та настінна плитка, оформлена у чорно-білому стилі, є не лише традиційною мозаїкою. Дедалі популярнішими є асиметричні візерунки та композиції, яким сприяють нестандартні розміри плитки, що є на ринку. Прекрасним прикладом є колекція LIS Ceramika Brilliant 60 х 60 та 60 х 120 см, яка включає бездоганно білі плитки для універсального використання, як з блискучим блиском, так і з елегантною матовою структурою.

Пропорції понад усе

Створюючи чорно-білу композицію кімнати, слід враховувати пропорцію між кількістю певного кольору. У кімнатах, де ми часто буваємо і проводимо в них багато часу, білий повинен бути домінуючим кольором, завдяки тому, що він буде зігрівати інтер’єр і робити його затишнішим. У цій парі, сповненій суперечностей і контрастів, саме білий колір вносить у кімнати гармонію, відстань і спокій. Переважання чорного може змусити інтер’єр перемогти і пригнітити нас. Любителям геометрії варто звернутися до колекції Super Black & Super White, де вони знайдуть широкий вибір настінної та підлогової плитки з глянцевою структурою та розмірами 60 х 60 та 80 х 80 см.

Для створення ефектної чорно-білої композиції ми також можемо використовувати плитки з колекції LIS Ceramika Black & White. Залежно від наших уподобань, ми можемо знайти плитку з матовою або глянсовою структурою, а також модну нещодавно структурну плитку. Цікавим елементом також стануть наявні в колекції декори, які ефективно порушать чорно-білий стиль, майстерно вносячи в композицію третій колір, що зробить композицію ще більш ефективною, але не похитне цілу концепцію.

Чорно-біле - це класичне поєднання, яке добре працює майже в будь-якій ситуації - не тільки в житті, але і в аранжуванні! Ці кольори ідеально доповнюють один одного, створюючи стильний дует і додаючи в інтер’єр сильного характеру. Вибір плитки в таких кольорах - запорука створення позачасової стилізації ванної кімнати, яка роками виглядатиме елегантно і стильно.