Як швидко і легко встановити рулонні штори?

Віконні штори ідеально вписуються в тенденції дизайну інтер’єру - вони ідеально підходять для сучасних аранжувань, але не тільки. Однак перед покупкою є занепокоєння труднощами та безладом, які супроводжують їх надягання. На щастя, є ролети, які можна встановлювати абсолютно неінвазивно - без будь-яких інструментів і дуже швидко. Запрошуємо ознайомитись із цим нововведенням.

Чому варто вибирати ролети?

Це рішення не тільки забезпечує конфіденційність, але і дозволяє затінити інтер’єр кімнати від сильного світла зовні, не закриваючи повністю кімнату. Ідеально в цьому відношенні, і крім того, денні та нічні штори є надзвичайно ефективними . Вони складаються з по черзі розташованих смуг непрозорої та прозорої тканини - завдяки цьому можна регулювати потік світла, не відкриваючи цілого вікна і не відмовляючись від приватності.

Кріплення ролет на вікні - це повинно бути складним?

Встановлення ролет досі було непросто. Одні вимагали встановлення дюбелів і кронштейнів у стіні, інші - свердління самих віконних рам. Пізніше їх розбирання залишило сліди. А об’єднання всіх елементів разом часто виявлялося трудомістким і складним. Навіть так звані міні-жалюзі , встановлені на стулках, можуть вимагати самостійного збирання механізму. На щастя, це вже не є необхідністю. Революцію на ринку принесли ролети зі спеціальною системою складання, які ви отримаєте повністю зібраними та готовими до кріплення .

Прості в установці жалюзі існують!

Встановлення ролет на вікна вже не є завданням лише фахівця. Виробник MARDOM пропонує відповідь на потреби людей, які не мають досвіду в таких роботах. Створені ним рольставні оснащені системою клацання. Чим вона відрізняється від традиційної установки на стулки?

Перш за все, для цього не потрібно свердління або будь-який інструмент.

По-друге: ми отримуємо класичні рулонні штори зі складним механізмом, в якому всі дрібні елементи повинні йти в потрібному місці. Ця система готова до інноваційних жалюзі- клацань! Все, що вам потрібно зробити, - це натиснути на ручки, щоб прикріпити жалюзі до вікна . Гачки регулюються, тому вони підходять для різної ширини рами. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати правильні розміри ролет, колір і тип матеріалу - і повісити його в мить ока.

Клінові жалюзі MARDOM - що ще варто знати?

Неінвазивні жалюзі можуть здаватися м’якшими, ніж традиційні. Сумніви, однак, зникають, побачивши їх у прямому ефірі. Арматурний стержень по всій ширині матеріалу стабілізує рулон горизонтально. Завдяки тому, що вся справа прикріплена до стулки вікна, а також оснащена натяжною направляючою і натягувачем ланцюга - рольставня буде виконувати свою функцію і ідеально прилипати навіть при відкритому вікні . Підвісні ці інноваційні жалюзі не відрізняються ні функціональністю, ні красою від традиційних. Вони доступні в широкому діапазоні кольорів, їх легко мити вологою ганчіркою. Крім того, MARDOM дозволяє придбати додаткові аксесуари, які дозволять вам встановити рольставню з системою клацання до стіни або до фіксуючого вікна.

Вибір розмірів, матеріалів та кольорів

При виборі ролет важливі правильний розмір та естетика. Що стосується розмірів, для багатьох розмірів вікон доступні стандартні ширини та довжини. При цьому ви завжди можете скористатися опцією індивідуального замовлення. Наприклад , виготовлені на замовлення денні та нічні жалюзі є чудовим вибором для вікон та балконних дверей у сучасних квартирах та будинках. Окрім модних - і, перш за все, відповідних різноманітним інтер’єрним кольорам - кольорів, на вибір є також різні типи матеріалів.

Вибір конкретної системи складання не означає лише одну конструкцію ролет. Навпаки. Класичні штори MARDOM доступні в широкому діапазоні кольорів та візерунків. Серед ролет із цим кріпленням ми можемо вибрати з різних колекцій, кожна з яких має різні властивості та свій власний стиль:

Лінія Design складається з ролет, виготовлених із сучасних матеріалів з чітко вираженою структурою. Вони будуть ідеальними, коли ви шукаєте приватність і благородну декоративну тканину.

Денні та нічні штори доступні в різних кольорах, а їх затемнені смуги можуть бути виготовлені з одного з двох типів тканин: однотонної класичної або меланжевої Naturale . Рулонні штори цього типу забезпечать світло вдень та приватність після настання темряви.

Колекція Silver - це не тільки естетика та розсудливість, яку забезпечують товсті, ідеально затемнені тканини. Ролети ззаду (з боку вікна) покриті срібним покриттям, яке додатково забезпечує теплоізоляцію. І звичайно, ви можете вибрати різні кольори.

Отже, вибір ролет є великим, і завдяки інноваційній системі складання ви зможете насолоджуватися ними протягом декількох моментів доставки - без професіоналів, безладу, складних інструкцій та розташування деталей, як пазл. Тому однозначно можна сказати, що це вигідна покупка. Ціна жалюзі на клацання, не набагато вища, ніж у традиційних монтажних систем, безумовно, коштує заощадженого часу. Надійні та перевірені вироби забезпечують комфорт використання роками, а широкий вибір тканин у різних кольорах також зробить це прикрасою інтер’єру.