Дизайнерські радіатори для дому, спосіб створити теплий і стильний простір

Осінь - пора теплих светрів, гарячого чаю і ... початку опалювального сезону ! Влаштовуючи інтер’єр, варто врахувати, що радіатори, окрім забезпечення тепла, можуть також змінити зовнішній вигляд нашої квартири . То як вибрати радіатор, щоб він був не тільки функціональним, але й ефективним?

Багато людей досі пов'язують радіатори з не надто естетичним "радіатором" прямо з часів Народної Республіки Польща, коли вдома в усіх були точно однакові моделі. З тих пір багато чого змінилося , також у тепловій галузі. Зараз на ринку раз у раз з’являються нові радіатори, метою яких є задоволення очікувань навіть найвимогливіших клієнтів. Погляньте лише на INVIDI NEW - хіба це не красиво?

Унікальна форма

Дизайнерський радіатор може не тільки підкреслити стиль кімнати , але і надати їй зовсім інший характер . У випадку з Insta Projekt дизайн означає не лише створення приємних радіаторів, але перш за все інноваційний підхід до їх форми. Надзвичайні, сучасні, з натяком на артистизм - такі моделі шукають люди, які хочуть, щоб кожен елемент їх інтер’єру був унікальним . Для таких людей Instal Projekt підготував кілька надихаючих пропозицій.

Радіатор, натхненний природою

У техніці та техніці все частіше використовуються та спостерігаються рішення, що трапляються в природі. Біоніка полягає у пристосуванні деталей будови живих організмів до потреб технічних пристроїв. Люди, близькі до сучасного стилю та посилань на природу, неодмінно оцінять надзвичайно оригінальну та надзвичайну пропозицію - це радіатор для ванної TRICK, який відображає біонічні форми та відчуття тепла. Випромінювач доступний у декількох розмірах, тому він підходить для більшості приміщень.

Змінним обігрівачем є

В дизайнерському інтер’єрі немає місця нудьзі! Тому, якщо час від часу нам подобається щось змінювати у своєму просторі, варто вибрати модель, зовнішній вигляд якої можна легко змінити . Для таких людей компанія Instal Projekt підготувала радіатор GIULIETTA, який спроектований таким чином, що його можна повертати під час складання, що змінює його зовнішній вигляд. Більше того, ви також можете персоналізувати його колір, оскільки він доступний у багатьох кольорах - від класичного білого та сірого, через спокійну зелень до вогненно-червоного.

Який радіатор вибрати для великого простору?

Оптимальна температура для ванної кімнати - 24 градуси , тоді як в інших побутових кімнатах вона становить не менше 20 градусів . Для більших приміщень цього важче досягти за допомогою традиційних кімнатних обігрівачів 60х60 см. Для задоволення цих потреб Instal Projekt створив модель INVENTIO, яка присвячена приміщенням площею понад 20 м2. Висота радіатора INVENTIO може бути до 2 метрів, тому він буде ідеальним, наприклад, у просторих багатоквартирних будинках . У випадку з цією моделлю також дуже важлива висока потужність нагріву, завдяки яким можна ефективно і швидко обігріти квартиру. Таким чином, повернувшись із зимової прогулянки, буде легко зігрітися в теплому будинку.

Обігрівач у незвичній кімнаті

Проблема з вибором радіатора може виникнути не тільки для великої кімнати, але і в тому випадку, якщо інтер’єр має незвичну форму . У такій ситуації найкраще підійде виріб, розміри якого можуть бути пристосовані до потреб даного простору. Прикладом такого рішення є VIVAT, обігрівач, що належить до групи MODULUS , в якому клієнт може вибрати свою висоту, ширину та кількість секцій. Окрім цих можливостей, радіатор VIVAT також має елегантне сучасне покриття, що робить його ідеальним елементом інтер’єру . Він має широку кольорову гаму, тому його можна легко адаптувати практично до будь-якої кімнати.

Нагрівач з функцією вішалки

Основна функція радіаторів - обігрівати будинок , але деякі з них мають і інші, більш дивовижні функції. Instal Projekt підготував вироби з елементами, які відіграють додаткову роль, наприклад, вішалку або дошку для письма . MANHATTAN - це модель, яка відповідає тенденціям сучасності та мінімалізму , розроблена польським дизайнером Кароліною Рибарчик. Відмінною рисою радіатора MANHATTAN є додаткова ручка вгорі, на яку можна повісити ще довші предмети одягу. Подібно до радіатора TRICK , MANHATTAN він доступний у декількох варіантах розміру.

Радіатор як масив

Радіатор не повинен бути просто ... радіатором. На ринку ви знайдете моделі, які завдяки своєму унікальному дизайну замінять, наприклад, дошку, на якій ви можете писати маркером. Масивний радіатор? Так це можливо. Що важливо, це практичне рішення стане приємним не лише для дітей, які хочуть прожити своє життя артистично. Батьки також використовуватимуть його під час підготовки списку покупок , необхідного ремонту - просто зручний список ДО ВИКОНАННЯ. INVIDI NEW - винятково елегантний радіатор , який за своєю формою нічим не нагадує традиційну ребристу модель. Завдяки тому, що він покритий скляною пластиною , він не тільки виконує декоративну функцію, але і служить місцем для нот.

Реконструюючи або обставляючи квартиру з нуля , варто вибрати дизайнерський радіатор, який підкреслить чарівність інтер’єру і додасть йому надзвичайний характер. Таке рішення, однак, не означає меншої ефективності та функціональності, і може змусити нас розглядати наш радіатор як цікавий елемент декору .