Нескінченний декоративний камінь

Декоративний камінь назавжди увійшов в реальність аранжування. Декор, який красиво виглядає на стіні, ідеально вписується в елегантні та зі смаком оформлені інтер’єри. Вже нікого не дивує облаштування вітальні чи спальні з неправильною, шорсткою структурою на задньому плані. Чому декоративний камінь досі залишається в авангарді тенденцій?

Повернімось трохи назад у часі і уявімо Давню Грецію. Історія народжується під жарким сонцем і прекрасною архітектурою, створеною людським генієм. Камінь, настільки надзвичайно популярний на той час у будівництві, надихнув модниць тенденцій створювати позачасові інтер’єри, які, крім сучасних рішень, мали повернутися до витоків людської цивілізації. В результаті елементи, витягнуті з античності, такі як декоративний камінь, а згодом цегла, знайшли своє почесне місце в тенденціях дизайну інтер’єру та сучасних квартирах, будинках та громадських інтер’єрах.

Декоративний камінь підходить як до сучасних, прованських, так і навіть до скандинавських інтер’єрів. Варто пам’ятати, що кам’яний декор - це сильний і помітний акцент, тому не слід перестаратися з його кількістю в інтер’єрі. Складений яскравими білими стінами, він оживить кімнату, а неправильні поверхні додадуть динамізму будь-якій монохромній стилізації. У вітальні це буде працювати як фон для телевізійної стіни, в залі візуально розширюватиметься і освітлюватиме кімнату, а в спальні використовуватиметься для підкреслення стіни над головою ліжка. Подивіться композиції з декоративним каменем у головній ролі!