Нова тенденція: флуоресцентні пластини та аксесуари

Раніше асоціювалося з дещо негативно, сьогодні дизайнер, часто дотримується футуристичної, трохи космічної естетики. Іноді вони заглядають у ванні кімнати та кухні, інколи їх можна зустріти в домашніх садах. Флуоресцентні аксесуари та прикраси , адже ми говоримо про них, з’являються дедалі сміливіше в сучасних аранжуваннях! Іноді це настінна або підлогова плитка, інколи обробні шви або декоративні акценти. Як зачарувати своїм шармом? В яких інтер’єрах вони найцікавіші? Невже вони не шкодять здоров’ю? Про все це ви можете прочитати в параграфах нижче.

Плитка світиться в темряві

Флуоресценція - це не що інше, як один із видів люмінесценції, тобто явище випромінювання світлових хвиль. Колись вважалося, що це шкідливо для здоров’я, але останні дослідження чітко показали, що це неправда. Не дивно, що в наш час все більше дизайнерів звертаються до декоративних рішень, які використовують процес флуоресценції! Раніше елементи, що світились у темряві, асоціювались головним чином з декоративними статуетками, сьогодні це одночасно стильні дрібнички та оригінальні оздоблювальні елементи. Справжнім бестселером у секторі дизайну інтер’єру виявляється особливо ... плитка для стін та підлоги!Іноді це широкоформатні плитки, інколи невелика мозаїка. Різноманітність елементів та багата пропозиція продуктів різних компаній, що виробляють глазур, дозволяють кожному вибрати щось для себе - як за розміром, так і за кольором. Однак, як правило, це скляні елементи , поверхня яких дозволяє світловим хвилям вільно проходити.

Флуоресцентні пластини проти звичайних пластин - Протягом дня флюоропластини представляють такі стандартні, несвітяться моделі ...

Флуоресцентні пластини проти звичайних пластин

Вдень плитка флю виглядає як стандартні, не світяться моделі. Тільки в повній темряві вони відображають світіння, «накопичене» завдяки світлу - штучному або денному. Ці типи декорів можна використовувати як у ванній, так і на кухні. Вони будуть чудово виглядати не тільки на стінах або підлозі, як завершене оздоблення , але і як часткові декори - над кухонною стільницею або як «корпус» для фурнітури, наприклад, оточуючи ванну зовні. Флуоресцентну плитку також можна «змішати» зі звичайними елементами і вплітати класичні композиції плитки.

Флуоресцентна плитка в саду - ** Флуоресцентна плитка ** може бути успішно оброблена як обробний елемент ...

Флуоресцентна плитка в саду

Флуоресцентну плитку також можна успішно використовувати як обробний елемент зовні. Тож якщо у вашому саду є басейн або ставок - продовжуйте і використовуйте їх як оригінальну прикрасу! Цей тип декору прекрасно представиться після настання темряви. Флуо-плитка, розташована внизу водойми, буде тонко прориватися поверхню води і створювати чарівну композицію, що нагадує мерехтливе нічне небо. Елементи, що відбивають світло, також можна облицювати терасою на задньому дворі або садовим покриттям.

Флуоресцентні шви - безпосередньо біля флуоресцентних плиток ** шви, що відображають світло ...

Флуоресцентні суглоби

Світловідбивні шви стають все більш популярними поруч із флуоресцентною плиткою . При денному світлі цей тип суглобів має класичний світлий колір, але в темний час доби вони виділяють світло-блакитний відтінок . Готовий виріб можна придбати або зробити самостійно. Щоб створити флуоресцентну затірку, просто додайте флюорологічний пігмент до звичайного продукту, який змусить розчин випускати світло після настання темряви. Варто знати, що ці типи пігментів мають найрізноманітніші кольори - починаючи від синього, переходячи через зелений і жовтий і закінчуючи помаранчевим.Цікаво, що деякі компанії додають у місця з’єднання блискучі частинки, завдяки яким стики між плитками не лише світяться в темряві, але і чарівно виблискують. Цей тип з'єднання не відрізняється за міцністю від інших стандартних виробів. Він гнучкий, водонепроникний, стійкий до ультрафіолетового випромінювання, а також до плям і тріщин.

Декоративна галька, що світиться в темряві - ** Світиться в темряві плитка та шви ** - це не єдина флуоресцентна продукція ...

Декоративна галька, що світиться в темряві

Світиться в темряві плитка та затірки - не єдині флуоресцентні вироби, які стають все більш популярними серед дизайнерів. Окрім них, на ринку почали виблискувати різнокольорові камінчики, що відбивають світло. Світлові елементи із смолистих та фотолюмінесцентних пігментних матеріалів - ідеальний спосіб прикрасити сад, двір, акваріум, домашній проїзд або горщики кімнатними квітами. Завдяки інноваційному використанню матеріалу, який поглинає денне світло , камінці вдень накопичують сонячну енергію, необхідну їм, щоб сяяти вночі різними інтенсивними кольорами, створюючи тим самим надзвичайно мальовничий декоративний ефект.

Ефект флуоресценції може бути надзвичайно мальовничим . Це фантастичний варіант для людей, які віддають перевагу оригінальній обробці та трохи космічної естетики. Світиться елементи допоможуть додати родзинку в простір і зробити композиції інтригуючими.