Шпоновані міжкімнатні двері - 7 моделей, які привнесуть у ваш будинок природну атмосферу

Двері є невід’ємним елементом кожного будинку, тому вони повинні бути не тільки міцними та зробленими з максимальною обережністю, але й радувати своєю невимушеною естетикою. Правильний вибір моделі підкреслить всю композицію, додасть їй характерного закінчення і додатково внесе природну свіжість. Розкрити секрет створення красивих дверей, які порадують навіть у найдрібніших деталях, є справжнім випробуванням, про що дизайнери POL-SKONE добре знають .

Для любові до природи двері, натхненні досконалістю дерева

Природа - найдосконаліший дизайнер. Він створює довговічні елементи, стійкі до несприятливих умов і плину часу. З віком дерева стають все більш благородними та міцними, саме тому вони були сировиною, яку століттями високо цінували ентузіасти. Дизайнери POL-SKONE не пропустили красу дерева . Натхненні красою природи, вони вирішили створити шпоновані двері з природними кольорами, які стануть ідеальним доповненням до багатьох домових обставин.

1. Міжкімнатні двері «Ялинка»

Espina внутрішні двері з ялинкою MOTIF нас до часів позачасовий елегантності. З одного боку простий, а з іншого - трохи сучасний і сміливий. У чому їх чарівність? Вони врівноважені і одночасно тверді, саме тому вони відіграють надзвичайно декоративну та освіжаючу роль. Вони добре працюватимуть в інтер'єрах, збережених у сучасному стилі, хоча вони також будуть добре представляти себе контрапунктом необробленим лофтам, повним сталлю.

Двері ESPINA можна знайти у трьох кольорових варіантах:

  • Дуб європейський,
  • темний волоський горіх,
  • легкий волоський горіх.

2. Міжкімнатні двері з вертикальним склінням

ESTATO LUX двері представлена POL-Сконе в основному є відповіддю на поточні тенденції розташування. Вони сучасні і водночас класичні, що робить їх унікальними. Не дивно, що вони здобули визнання журі конкурсу "Świat Rezydencji Wnętrz Ogrodów" у категорії "Вікна та двері". Натхненні природною красою , простотою та класичним покриттям, вони надають інтер’єру характер та сучасний крій.

Доступні у 19 кольорових варіантах, вони зарекомендують себе в будь-якому інтер’єрі. Негр-ясен поєднується з мінімалістичними та сільськими композиціями, а трюфельний дуб додасть квартирі стильної строгості та сучасної елегантності. Ніжне скління з загартованого скла додатково посилює ефект свіжості, роблячи все це легким та естетичним.

3. Міжкімнатні двері з рамою

шпоновані двері деревного кольору, каркасні двері дерев’яного кольору, сучасний офіс з дверима дерев’яних кольорів, сучасні офісні двері

Ще однією моделлю, через яку неможливо пройти, є двері з рамою FORTIMO LUX . Вони радують з будь-якого кута. Згорнутий авангардним поворотом класики, все це набуває зовсім іншого виразу, що робить його надзвичайно натхненним. Широкі кордони з видимими стиками дають високу присутність, що особливо оцінять люди, які шукають незвичні рішення. Можливість доповнення закаленим склом дозволяє контролювати інтенсивність світла, що потрапляє в приміщення.

Шпоновані двері не тільки надзвичайно довговічні, але і привносять в інтер’єр чарівну атмосферу. Ніжні відмінності в зерні та відтінках надають цілій елегантності та вишуканості, що підкреслює характер, наприклад, композиції, стилізованої під скандинавський дизайн.

4. Міжкімнатні двері в класичному стилі

Модель дверей INTERSOLID у м’якому відтінку світлого або темного горіха є символом класики та гарного смаку. Призначений для тих, хто шукає перевірених рішень. Випускається у закритому варіанті, а також глазурований з додаванням дерев’яних мантинів . Збережені в класичному вигляді, вони добре впишуться в багато мінімалістичних, а також традиційних аранжувань, де відчувається сімейна, тепла та неповторна атмосфера.

5. Універсальні міжкімнатні двері з геометричним дизайном

сучасні білі шпоновані двері

Внутрішня геометрія в основному поза часом. Незалежно від плину часу, прості форми завжди захищають себе універсальною естетикою. Вони не перебільшені, скромні і водночас декоративні, завдяки чому створюють намагнічуючий ефект. Саме прозорість надихнула дизайн дверей PASSO . Дизайнерам вдалося вловити момент, коли кожен елемент дверей правильно збалансований по відношенню до цілого. Ми не знайдемо тут невідповідних деталей, а також не помітимо надлишків. Все витримано у свіжій, мінімалістичній формі, яка підкреслить інтер’єр, де саме простір має найбільше значення.

6. Міжкімнатні двері з чітким дерев’яним малюнком

Двері SABIA - це відкриття, яке поєднує в собі інновації та надзвичайний дизайн. Підкреслена текстура деревини та зерна переносить нас у світ дикої природи. І хоча це не модель, яка буде працювати у всіх інтер’єрах, вона, безсумнівно, буде радувати кожного, хто шукає рішень, натхненних природою щодня . SABIA пропонується як доповнення до мансарди, хоча вона буде виглядати ще красивіше у стилі міських джунглів та супутньої рослинності.

7. Міжкімнатні двері в сучасному стилі

Сучасні інтер’єри базуються на перевірених формах. Те, що співзвучно сучасним тенденціям, насправді натхнене минулими рішеннями. Простоту та заспокійливий баланс можна знайти в моделях SEMPER LUX та SEMPER SENSE , які не тільки відрізняються високою довговічністю, але й відповідають сучасній моді в галузі дизайну інтер’єру. Гармонійні вертикальні рами цікаво гармонують з ніжним склінням , завдяки чому ціле надзвичайно сучасне.

Шпоновані міжкімнатні двері, які можна знайти в каталозі POL-SKONE, чудові в багатьох відношеннях. Вони вдумливі, точні та натхненні природою. Видимий візерунок дерева та зернистість надають цілому приємний ефект, а безліч кольорів дозволяє вибрати двері за вашим улюбленим розташуванням.