Чого не може не бути в сучасній ванній?

Ванна кімната давно перестала бути місцем, що задовольняє лише найневідкладніші потреби. Окрім своєї гігієнічної функції, він служить розслаблюючою SPA зоною, сприяє чуттєвим переживанням, допомагає розслабитися, а завдяки корисним зручностям зменшує час, витрачений на прибирання. Все через інновації. Це обов’язкова складова сучасної квартири. Незалежно від стилю інтер’єру, технологія має значення!

Бетонні плити та хромована арматура, мерехтливі білі панелі в поєднанні з матеріалом, що імітує дерево, або, можливо, еклектична мозаїка з чорною керамікою на передньому плані? Сучасність має багато облич, але один спільний знаменник - інновації. Ключем до успіху в галузі домовленості є використання нових рішень, які, крім феноменальних, полегшують повсякденне життя. Сьогодні ми розберемося з зоною туалету і розповімо про еволюцію цього санітарного елемента. Щоб відповісти на питання, чого не може не бути у сучасній ванній кімнаті, ми скористаємось перевагами продукту Geberit AquaClean Tuma.

Короткий огляд інноваційних рішень для ванних кімнат

У минулому обстановка ванної була без емоцій. Ми вибрали ванну або душ, унітаз та сидіння, а на стіну поклали доступну плитку, і вона готова. Сьогодні вибір настільки великий, що важко визначитися з одним рішенням, особливо коли за ним стоїть багато зручностей. Душові піддони, встановлені на підлозі, безшумно закриваються нагріті дошки, митні чаші стільниці, що спираються на масивні шафи, чаші без обідів для ефективної змиви та оптимальної гігієни, розчини для душу, збагачені системою збивання води, універсальні миючі туалети та багато інших елементів дозволяють перетворити звичайний інтер’єр на місце сповнений комфорту. Технологічний прогрес прокрався у ванну кімнату і створив там постійний дім, пропонуючи все нові і нові функції.

На що звернути увагу при покупці унітазу?

Безбодрі чаші стають все більш популярними і назавжди витісняють традиційні рішення з ринку. Їх найбільшою перевагою є питання, пов'язані з гігієною та безпекою. Відсутність закутків запобігає поширенню небезпечних батарей та мікробів, які накопичувались у важкодоступних місцях. Спеціальний дизайн керамічної чаші Rimfree® допомагає підтримувати її бездоганно чистою, а розроблена технологія змивання води ідеально миє весь її інтер’єр. Крім того, все частіше ми звертаємо увагу на естетичність виробів, в яких ретельно приховані електричні та водяні з'єднання не порушують сучасний та стильний характер приміщення. Таке поєднання мінімалістичного дизайну та інноваційних аспектів є ключовим фактором, що визначає сучасний напрямок в дизайні інтер’єру.

Які переваги туалету для душу?

Згідно з дослідженням звичок поляків у ванних кімнатах, проведеним брендом Geberit, понад 59% респондентів заявили про бажання мати душ-туалет, а близько 7% опитаної групи заявили, що користуються цим інноваційним обладнанням. Ця технологія набирає дедалі більше прихильників. Geberit AquaClean Tuma як представник сучасного душового туалету - це запорука зручності та комфорту. Комплексні набори включають керамічну миску без оправи, в якій спеціальний модуль видаляє неприємні запахи, виріб, серед іншого, забезпечує м’який захист та гігієну інтимних зон. має функцію сушіння та нагрівання дошки. Плюс, технологія WhirlSpray з п’ятьма налаштуваннями тиску дозволяє митися пульсуючим струменем води при температурі тіла. Запрограмовані параметри можна зберегти та легко та швидко вибрати пізніше.Все це - за допомогою пульта дистанційного керування або панелі управління - робить ванну кімнату ще більш сучасною.

Яке сидіння для унітазу вибрати?

Система вільного падіння відповідає стандартам. Все частіше ми також використовуємо нагріті конструкції, щоб забезпечити максимальний комфорт. За підрахунками, середній час перебування в туалеті становить 14 хвилин, тому комфорт є ключовим! Щодня ми сидимо на ньому кілька разів, тому критерій інновацій повинен бути збагачений цікавим дизайном, і оскільки сучасний споживач любить мати вибір, виробники перевершують один одного в пропонованих можливостях. Наприклад, дошка, яка є частиною готового комплексного набору Geberit AquaClean Tuma або є частиною адаптаційного набору для кріплення на існуючі керамічні чаші, доступна з оригінальними кришками з пластику, скла або матової нержавіючої сталі, і, таким чином, відповідатиме сучасному та навіть класична композиція.

Інтер’єри нашого будинку повинні бути комбінацією комфорту та якості, яку ми отримаємо завдяки інноваційним рішенням. Geberit Aqua Clean Tuma поєднує в собі переваги чаші без окулярів, сучасного сидіння для унітазу та має безліч функцій, що впливають на гігієну та безпеку. Така складність є визначальним фактором сучасних домовленостей. Нехай ванна кімната стане місцем, де інновації поєднуються з дизайном, гарантуючи комфорт, про який ми могли мріяти в минулому!