Яскраве літо чи глибока осінь? Інтер’єр для вашого типу краси - частина I

Багато людей знають, які кольори та їх відтінки підходять для їх обличчя. Правильно підібраний тон одягу або волосся робить колір обличчя більш сяючим, недоліки менш помітними, а очі і губи стають виразнішими. Однак ми рідко думаємо, що кольори, в яких ми добре виглядаємо, це також кольори, які добре впливають на наше самопочуття, і ми повинні оточувати їх у своєму просторі. Бо якщо ми будемо виглядати квітучими у власному домі, чи це не покращить наш настрій?

Кольорові типи - який ти тип?

Найпоширеніша поломка - чотири сезони. Теплі типи - весна та осінь, прохолодні - літо та зима. У межах кожного з чотирьох основних типів ми виділяємо три підтипи, дещо відрізняються по контрасту та насиченості відтінків. Якщо у вас є сумніви щодо того, хто з них найкраще підкреслить вашу красу, вирушайте на зустріч до професійного колориста, який за допомогою різнокольорових шарфів або оправ допоможе визначити, який ви тип.

Тип пружини

Контрастна весна (як Дженні Маккарті) - це тип із поєднанням особливостей зими. Виберіть найбільш контрастні та насичені кольори з класичної весняної палітри та кількох холодних, також контрастних з палітри Winter.

Уникайте приглушених, ламаних та пастельних, включаючи сірі, оскільки їх оточення втратить свою чіткість. Вибирайте чисто малиновий або пунсово-червоний, фіолетовий або кораловий, насичений рожевий, електричний блакитний, індиго, волошковий, королівський та паризький блакитний, яскраво-помаранчевий, салатовий або трав'яно-зелений, смарагдово-зелений, насичений жовтий, холодні відтінки чорного.

У яскравій весні (наприклад, ReneeZellweger) ви знайдете особливості літа, тому додайте світлі та пастельні кольори з набору Summer до найяскравіших кольорів з палітри Spring. В їх оточенні ваш колір обличчя буде здаватися сяючим, а на тлі темних і брудних він буде сірим і пригніченим. Подивіться на пудрово-рожевий, екрю, ваніль, персик, абрикос, лосось, пастельно-червоний, фісташковий, жовто-зелений, ніжно-блакитний або пастельно-фіолетовий. Електричні, чорні, високо насичені кольори, темно-коричневі або темно-сині - не для вас.

Тепла весна (Ніколь Кідман) має додаток Осінь, тому вибирайте найтепліші, сильно насичені кольори з палітри Classic Spring та кілька теплих, приглушених кольорів з палітри Осінь. Яскраві і холодні кольори будуть сірими і пригнічуватимуть вас. Ваші кольори - сонячно-жовтий, яскраво-помаранчевий, лосось, персик, хакі, оливковий, золотисто-коричневий, гірчично-червоний, томатно-червоний, бурштиновий, маковий, трав’янистий та яблучно-зелений, ягідний, бірюзовий, морсько-синій, світло-темно-синій, кораловий. Уникайте білосніжного, чорного, лимонного або канареечно-жовтого, яскравих кольорів, вишнево-червоного, фісташки, фуксії, крижано-синього, прусського, чорнильного.

Літній тип

Яскраве літо (наприклад, Мішель Пфайффер) має нотку весни - виберіть відбілені та пастельні кольори класичного літа та кілька теплих, найсвітліших кольорів із палітри Весна. Контрастні і темні кольори, чорний, кричущий кольори - не для вас: канареечно-жовтий, лимонно-жовтий, оранжевий, фуксія, синьо-зелений, блакитно-блакитний. Також уникайте білосніжного. Зосередьтеся на білому кольорі із слонової кістки, персиковому, абрикосово-помаранчевому, пісочно-жовтому, лососевому, світло-сірому та блакитному, пудрово-рожевому, пастельно-лавандовому, малиново-червоному, фісташковому, яблучно-морському зеленому, синьому або світло-темно-синьому.

Прохолодне літо (наприклад, KateMiddleton) містить нотку зими. Вам обов’язково слід вибирати холодні кольори, оскільки в теплому оточенні ваша шкіра може набути синювато-зеленуватий колір, а обличчя виглядати втомленим. Складіть інтер’єр з використанням усіх відтінків синього, насиченого холодного фіолетового, вишневого, винно-червоного, журавлинного, брудно-рожевого, сірого, фісташкового та морсько-зеленого або смарагдово-зеленого, кам’яно-коричневого, лосося. Уникайте жовтого, оранжевого, теплого червоного коричневого, молочного шоколаду, рожевого, фіолетового, трав'яного та яблучно-зеленого, чисто білого, чорного, контрастних, інтенсивних поєднань кольорів.

Останній тип літа - Суме літо (наприклад, Дженніфер Еністон) , з осінніми характеристиками - кольори для цього типу тьмяні, нечіткі, ніколи яскраві. Бажані кольори - карамельно-коричневий, пісочно-жовтий, кремово-білий, середньо-сірі, приглушені відтінки синього, малиново-червоний, журавлинно-червоний, малиново-червоний, насичено-пудровий рожевий, смарагдовий, світло-темно-синій, морсько-зелений, темно-бірюзовий, оливково-зелений. Ви не будете почувати себе добре в оточенні яскравих, насичених кольорів: кобальт, фуксія, електричний синій, білосніжний, чорний, марсала, насичений оранжевий, маковий червоний, темний шоколад.

Якщо вам підходить будь-який із описаних вище типів, відвідайте веб-сайт Italsenso та знайдіть серед понад 1000 відтінків тканин з різних колекцій ті, проти яких вам буде добре. Однак, якщо ви тип осіннього чи зимового періоду, ви знайдете свої кольори в наступній частині статті.