Ярмарок житла та будинків 8-9 лютого 2020 року в Лодзі

За даними консалтингового агентства JLL, у 2020 році ринок житла в Лодзі продовжить динамічно розвиватися . Лише за перші шість місяців 2019 року тут було продано більше квартир, ніж у 2016 році. Ціни також зростають - тоді як три роки тому середня ціна квадратного метра від забудовника становила близько 4750 злотих, зараз вона перевищує 6000 злотих.

Немає ознак того, що ці збільшення припиняться найближчим часом. Попит на квартири в Лодзі залишається високим - нерухомість охоче купують окремі інвестори та працівники все більшої кількості компаній із сектору бізнес-послуг. Не без значення також те, що жителі Лодзі можуть дозволити собі більше, ніж ті, що живуть в інших польських мегаполісах - статистичний житель Лодзі може купити за свою зарплату 0,80 кв.м квартири, тоді як у Варшаві, яка вважається найбагатшою, вона становить лише 0,65 м кв

Не тільки через зростання цін, варто подумати про те, щоб придбати квартиру вже зараз - завдяки наявності земельних ділянок під житлове будівництво в dродмісті (що є унікальною ситуацією в цілій країні), забудовники в даний час реалізують багато нових інвестицій в цьому районі, завдяки чому вибір квартир вона дуже велика . Люди, які шукають нову квартиру у Віджеві чи Балутах, можуть вибрати серед такого ж широкого спектру квартир.

Частина пропозицій лодзьких забудовників буде доступна в одному місці та в часі 8 та 9 лютого під час Ярмарку житла та будинків, організованого компанією Nowy Adres SA у Expo-Łódź, al. Politechniki 4. Будуть квартири та будинки з первинного ринку (включаючи Esembla Group, Hocan Estate, Maxbud Noveo, Orion Development та інші) та вторинного (включаючи Freedom Nieruchomości, RE / MAX Peak Łódź, Biuro Nieruchomości WISDOM ). Ви можете шукати іпотеку на стендах банків та фінансових посередників (Bank Ochrony Środowiska, Notus Finanse або Phinance). Ярмарок також варто відвідати, оскільки багато експонентів підготували спеціальні акції та знижки , діючі лише під час цієї події.

Під час Ярмарку житла та житла Ви зможете взяти участь у безкоштовних семінарах та лекціях, як зазвичай . Рафал Корона, визнаний фахівець у галузі іпотечного фінансування, розповість про те, чи можна отримати дешевий і швидкий іпотечний кредит. У свою чергу, Малгожата Аркушинська з RE / MAX Peak Łódź зверне нашу увагу на те, що варто перевірити при купівлі житлової нерухомості.

Зібрані матеріали можна легко переглянути за кавою та тістечком у кафе ярмарку. Вхідний квиток на ярмарок коштує 5 злотих (діти до 18 років мають безкоштовний вхід). Їх можна придбати заздалегідь в Інтернеті за адресою www.mieszkaniowi.pl або www.tobilet.pl.

Варто також згадати, що одночасно і в цьому місці група MTP організує унікальну виставку імпресіоністських та постімпресіоністичних картин у форматі 3D . Це єдина подія такого типу в Європі - майже 60 робіт найпопулярніших імпресіоністів та постімпресіоністів були перетворені в тривимірну версію за допомогою анагліфічної червоно-блакитної технології. Ви зможете побачити анімаційні картини таких класиків, як Моне, Мане, Морізо, Дега, Сезанн, Ренуар, Сіслі, Вістлер, Гоген та Вінсент Ван Гог (на виставку потрібен окремий квиток).


Ярмарок квартир та будинків

8-9 лютого 2020 року

В суботу о 10: 00-17: 00

Недільні години 10.00-16.00

Зал Експо-Лодзь, ал. Політехніка 4