5 ідей для стильної композиції з вініловою підлогою

Інтер’єри часто виражають пристрасті та інтереси домочадців , відображають характер господарів та багато «говорять» про мешканців, тож із лавини дизайнерських напрямків варто обрати той, який стане ідеальною інтерпретацією нас самих . Обов’язковим уроком для аранжувальника є переглядати купу надихаючих ідей та дізнаватися про те, що скрипить у трендах . Вони, в свою чергу, змінюються, як у калейдоскопі - раз вони спокушають буйством кольорів та надзвичайними деталями, а потім замість соковитих тонів та моря дрібничок пропонують пакет спокійних рішень. На що зробити ставку, щоб просто почуватись добре вдома?

Любителі енергійних кольорів точно не потягнуться за чарівним романтизмом провансальського стилю , а любителі простоти і поміркованості уникатимуть чудової еклектики, в якій цікава мішанка має перевагу над симетрією та декоративною економічністю. Однак перед тим, як ми почнемо пересувати дивани, грати кольорами на стінах і ретельно розставляти аксесуари на комоді, давайте виберемо правильну основу , адже все починається з ... підлоги! Що підкреслить скандинавський клімат і що стане парою для модного MillennialPink? Ми розповімо вам про ці та інші важливі аспекти облаштування стильної квартири разом з брендом Arbiton - виробником вінілових панелей, що поєднують естетику та функціональність !

Скандинавський стиль = дерево!

Хоча родовід скандинавського стилю відразу нагадує холод, напрямок вважається затишним і повним тепла . За цей ефект відповідають обов’язкові складові композиції: благородні тканини, такі як бавовна та льон, м’ясисті подушки та дерево у будь-якій формі, від меблів та аксесуарів до підлоги . Останні зазвичай вражають своїми природними кольорами або біляться, що робить інтер’єр освітленим та оптично більшим - скандинави дуже цінують відчуття простору, отже, сила всіх композицій, що походять з Півночі, - яскраві відтінки .Довгі дошки з дуба Панама - з колекції вінілових панелей Arbiton AMARON - з видимою фактурою шпону забезпечать відчуття справжності та близькості до краси навколишнього світу , а отже, ідеально відображають мову датської філософії Hygge про створення простору, в якому ми будемо почувати себе спокійно і повністю себе .

Діапазон яскравих і теплих тонів комусь може здатися нудним, тому шанувальники скандинавських натхнення радять використовувати контраст, який зробить простір виразним ! Натуральні кольори вінілових панелей Arbiton ідеально поєднуватимуться з дуетом білого та чорного , а ціле буде збалансовано сірим, м’ятним та зеленим, гармонійно доповнюючи дизайн. Стиль сканді цінує простоту , тому модульні сучасні меблі, світильники на штативі, геометричні мотиви на подушках або візерунки, укладені в дерев’яні рами, підвішені на стіні, також будуть супутником поздовжніх дощок.

Мінімалістичні домовленості з нейтральною базою на передньому плані

Мода на горища, промислова атмосфера та бажання порвати з перебільшеною декоративністю спрямували естетів на мінімалізм, що дозволяє їм "дихати" від пишноти та накопичення - часто непотрібних - речей. В інтер’єрах, де немає надто багато прикрас, існує філософія «один у один, один із них», заснована на суворій математиці - кожна нова річ передбачає викидання деяких старих прикрас. Послідовність розташування відповідно до принципу "менше - це більше" і зосередження уваги на основному тріо кольорів (білий, чорний та сірий) також стосується підлог , які становлять універсальну основу для дизайну, будучи нейтральним фоном декору, який відповідає майже всьому .Приглушений колір вінілових панелей сприятиме створенню атмосфери свіжості, елегантності та шику .

У мінімалізмі панує монохроматизм , а стриманість у аспекті використання орнаментів зводить підлогу до ролі ефектної прикраси, яка більше не потребуватиме інших аксесуарів. Вінілові панелі Arbiton у відтінку Argos Oak порушать єдину традицію, зігріваючи цілісність текстурою деревини та вишукано приглушеною сумішшю коричневого та бежевого, що переходять у сірий колір . У такій домовленості варто зосередитись на якості за рахунок кількості! Дизайнерські металеві світильники, прості геометричні меблі та всюдисущий білий колір, який надає відчуття простору, доповнять основу ілюзією справжньої сировини .

Сучасний стиль бохо, тобто природна краса на підлозі

Сучасна Бохо - це суміш сканді та бохо, в якій зберігається стильний баланс першого та декоративне божевілля другого . З чого складається цей декор? Натуральні матеріали! У цьому відношенні підлога грає першу скрипку, будучи ланкою напрямків. Вінілові панелі, що імітують зернистий малюнок, з теплим кольором, внесуть атмосферу затишку , а також стануть компромісом як для світлих, холодних тонів, так і для інтенсивних та більш енергійних. Зображення дерева на вінілових пропозиціях з колекції LIBERAL або AMARON буде вигідно представлено в компанії приглушених сірих, стане гарним супутником для контрастних кольорів або посилить гармонію забезпечується пастельними тонами екрю, бежевого або аквамарину.

Що ще має носити сучасний інтер’єр Бохо? Здавалося б, список найнеобхіднішого ніколи не закінчується! Це місце для плетених плетених та ротангових плетінок , які вносять ідилічну атмосферу, етнічні візерунки на подушках та марокканські аксесуари, що гарантують трохи екзотичну елегантність, а рослини забезпечують відчуття природності . У Modern Boho допускаються різні, іноді протилежні поєднання: класичні меблі з сучасним модульним диваном, плетена лампа зі столом на металевих ніжках та геометричні мотиви з флористичними. Рецепт простий: інтер’єр повинен бути сповнений позитивної енергії бохо і спокушати теплом скандинавського натхнення.

MillennialPink - чарівний рожевий та дубовий ролі!

Донедавна троянди не дуже охоче запрошували в чотири кути. Він був занадто милий і милий, щоб бути з ним день у день, і все ж MillennialPink став відтінком Gen Y та стилем, що конкурує з популярними сканді або мінімалізмом. Колір, який поєднується з персиком та червоним грейпфрутом, надзвичайно радісний, збалансований та ефективний , і - на відміну від зовнішнього вигляду - нейтральний, оскільки він ідеально поєднується як із сірим, що пригнічує його пудрові тенденції, так і з білим та холодним блюзом, гарантуючи приглушений баланс . Підлога у виданні MillennialPink також повинна бути сповнена затишком , тому найкращим вибором будуть ... панелі, що імітують дерево! Ці о.природний колір дуба Пасадена з колекції LIBERAL від Arbiton, з витонченими потертостями та зображенням зерен, створить враження легкості та легковажності, гармонізуючи з дівочим шармом тону.

Вінілові панелі Arbiton, що імітують оригінальний та яскраво-рожевий на стінах, скрасять інтер’єр, відкриваючи перед собою безліч дизайнерських аксесуарів! Цей приємний дует оцінить компанію чорних, мінімалістичних акцентів, які порушать первозданний вигляд декорацій, або ідеально поєднуватимуться із золотистими та мідними деталями, додаючи елегантну нотку гламуру в інтер’єр. Наявність панелей на підлозі - це також можливість введення природних матеріалів - наприклад, у вигляді ніжок журнального столика або стьобаних крісел або диванів, що забезпечить повну узгодженість всього проекту.

Суміш теплого коричневого та зеленого в екзотичному виданні

Екзотичний стиль - на першому плані модних пропозицій щодо дизайну інтер’єру . Спрагуючи жаркого сонця та літніх пригод, ми зосереджуємось на вишуканому поєднанні деревини та зелені , яке забезпечує введення позитивної енергії щодня - не виходячи з дому та не проїжджаючи сотні кілометрів. Основами декору в цьому виданні є підлога, облита фактурою дерева, і стіни в натуральних кольорах землі , від коричневого до бежевого або хакі. У цьому випадку колір основи не має значення - важлива унікальна текстура, що дає відчуття справжності! Любителі дикої природи можуть вибрати або яскраві вінілові дошки в тіні дуба Портленд, контрастуючи із зеленою пляшкою тканин на дивані, або вибратитемні, намагнічуючі тони волоського горіха Невада з колекції AROQ WOOD DESIGN, що позначить колоніальну тенденцію .

Природа панує в пейзажах, натхненних спекою тропіків ! Пишна рослинність і пишна зелень домінують на підвіконнях, комодах і столах, підлозі і навіть стінах, навіть у вигляді плакатів у рамці та фотографій із квітковим мотивом . Природа - буквально - заглядає з усіх боків! Будь то у вигляді м’якого дивана, загорнутого в ряд подушок з квітковими візерунками , або як ротангові сидіння та бамбукові прикраси, які стануть заміною екзотиці та викличуть легкий, розслабляючий клімат, що сприяє блаженному розслабленню. Дві ключові складові такої ідилії - вінілова підлога Arbiton і багато зелені !

Підлога - це вступ до роботи над стилем кімнати , саме тому так важливо вибрати правильний, який або оберне інтер’єр ноткою скандинавського натхнення, або зробить квартиру більш екзотичною або мінімалістичною. Вінілові панелі - чудовий фундамент для ефективного розташування, яке не тільки викличе захоплення і створить специфічний характер приміщення , але і переживе майже все - від щасливих веселб до кухонних штормів!