5 причин, чому слід вибирати зовнішні алюмінієві двері

Двері є важливою частиною будівлі. Вони, певним чином, є передчуттям того, що нас чекає всередині, вони також гарантують захист від небезпек, що підстерігають зовні, і зменшують експлуатаційні витрати. Ми підбираємо їх, виходячи з ряду різноманітних критеріїв - від дизайну та повної відповідності до віконних столярних виробів, до довговічності, стійкості, технічних параметрів та ціни. Зрештою, ефект повинен бути комбінацією стилю та функціональності, оскільки це, безсумнівно, елемент, який є вітриною будинку. Серед безлічі рішень вибір стає все частіше для алюмінієвих дверей. Чому?

Спочатку алюміній був зарезервований для великих залів, громадських приміщень, таких як школи, магазини та лікарні, оскільки він забезпечував довговічність та найвищу стійкість до інтенсивного використання. Сьогодні його роль значно зростає, оскільки матеріал захищає приватні квартири не тільки в сучасному будівництві. Що робить сировину набагато кращою, ніж благородне дерево або універсальний ПВХ? Бренд GERDA допоможе нам знайти відповідь на це питання.

Висока теплоізоляція

Більшість теплових відходів, в т.ч. через двері. Недарма алюмінієві розчини дуже часто застосовуються в пасивних та низькоенергетичних будівництвах, де важливо підтримувати найвищі параметри теплоізоляції. До чудових параметрів алюмінієвих моделей GERDA ALTUS належать: термічний розрив або заповнення із серцевини екструдованого пінополістиролу або 2-камерних скляних вставок, завдяки чому коефіцієнт проникнення (Up) становить 0,45 Вт / м2К, а Ud, тобто коефіцієнт тепловіддачі, який для стандартних розчинів коливається в межах 2,6 Вт / м2К, у випадку з продуктом GERDA він знаходиться на рівні 0,82 Вт / м2К. Як результат, двері ALTUS не тільки захищають від тепловтрат будівлі та запобігають проникненню холоду всередину,але також суттєво зменшити витрати та принести економію.

Хороше звукопоглинання

Будинок - це приватний притулок, де ми хочемо відірватися від вуличного шуму та вічної суєти. Це особливо важливо для людей, які живуть біля жвавої дороги, де шум автомобілів, що мчать із світанку до ночі, може ефективно зіпсувати навіть найперспективніший день. В таких умовах алюмінієві двері на вагу золота - вони чудово зменшують шум і тим самим підвищують комфорт життя! Рішення характеризуються високим рівнем звукоізоляції, що означає, що вони оптимально захищають наші вуха від шуму, що надходить від великих міських артерій. Усі домочадці оцінять оптимальні параметри звукоізоляції, алюміній стане найкращим бар’єром проти шуму автомобілів, що рухаються, жвавих розмов між сусідами або звуків тварин, виведених на прогулянку.

Міцність, довговічність, стійкість

Алюмінієві двері не тільки захищають від тепловтрат і гарантують ідеальну тишу.  Вони також чудова безпека ...

Алюмінієві двері не тільки захищають від втрат тепла і гарантують ідеальну тишу. Вони також забезпечують чудовий захист від зміни погодних умов і вологи, не піддаються механічним пошкодженням та інтенсивному використанню, завдяки чому вони будуть набагато довговічнішими, ніж деревина. Більше того, алюмінієві столярні вироби не вимагають просочення, догляду та численних процедур технічного обслуговування, тому він переживе кожну перевірку часу у незмінному стані. Перевагою, яку оцінила група власників алюмінієвих зовнішніх дверей GERDA ALTUS, є стійкість до сильних сонячних променів. Під впливом високих температур розчини не деформуються і зберігають свій первісний вигляд, що суттєво впливає на їх тривалу експлуатацію. Словом, зовнішні двері з алюмінію не будуть боятися липневої спеки,Січневий мороз або осінній напад.

Найкращі параметри протизлому

Будівництво будинку або облаштування власної квартири передбачає ряд заходів, спрямованих на отримання безпечного, мирного притулку, який переживе всі життєві шторми. Питання захисту того, що ми висунули на перший план, адже прислів'я "чотири кути", безсумнівно, є скарбницею речей, заради яких ми працювали роками. Дорога електроніка та побутова техніка, цінні сімейні реліквії, ювелірні вироби, успадковані від бабусі, та елегантні меблі часто стають головною метою непроханих гостей, саме тому ми інвестуємо в протизломні рішення. Прикладом належного захисту є моделі GERDA ALTUS, які - крім міцного та міцного матеріалу - збагачені протизламним циліндром із кільцевою пластиною, трьома роликовими петлями та замком Winkhaus hookLock M2 з четвертим класом безпеки.

Сучасний дизайн

Алюміній також є високоестетичним та декоративним матеріалом - він доступний у всіх кольорах та візерунках, що полегшує поєднання з архітектурою будівлі чи фасаду. Пропозиція бренду GERDA включає пропозиції в тонко структурованих матових відтінках з палітри RAL - ідеально відповідають сировинному, мінімалістичному дизайну - а також версії, схожі на деревину, які чудово підкреслять, наприклад, класичне розташування традиційного односімейного будинку. Двері ALTUS також можуть бути доповнені привабливим освітленням, склінням з рідкого кришталю PRIVA-LITE, змивом, фрезеруванням або перекриттям додатків ALU-INOX або верхніх мансардних вікон, які роблять вхід в будівлю більш авангардною та оригінальною, перетворюючись на справжній, справді шикарний, візитна картка майна.

Зовнішні алюмінієві двері поєднують в собі красу та зручність використання - вони захищають, захищають, приносять економію та прикрашають. Завдяки їм будинок - це запорука спокою, тиші та тепла від порогу. Це великий конкурент застарілим дерев’яним моделям, і перш за все вибір тим, хто орієнтується на економічні та естетичні рішення.