Цегла - як прикрасити? Відкрийте для себе сучасні декоративні рішення Stegu

Кілька десятиліть тому ми заховали його під шаром барвистих фарб або покрили фотошпалерами, щоб підігріти сирий стиль і не дуже привабливу форму, не думаючи, що незабаром це стане хітом інтер’єру. Ми прагнули отримати ідеально гладкі стіни без нерівномірної фактури, а тепер повертаємось до коренів і знову кладемо цеглу на п’єдестал методів дизайну інтер’єру. Безперечно - цегла, цегляна плитка та природні камені переживають свою другу молодість!

Прикрашати будинок - це забава для голови, сповненої творчих ідей. Любителі сучасних приміщень або промислових лофтів знають цю чудову цегляну тенденцію, і ті, хто закоханий у простоту цієї тенденції, вже давно насолоджуються кавою у вітальні, оздобленій натуральним матеріалом, або її імітацією. Цей матеріал любить мінімалізм, добре почувається в сільських композиціях і вже є королем серед скандинавських дизайнів! Як прикрасити будинок цегляним розчином? Які кольори цегли будуть ідеальними для вітальні? А як використати барвисті можливості наявних рішень? Stegu відповідає на всі питання домовленості і незвично - завдяки останній колекції Metro - перетворює звичайні простори на проекти, сповнені тепла та краси.

Біла чи червона цегла? А може сірий чи пісочний?

Натуральну цеглу ми асоціюємо з червоною. Однак слід бути обережним, використовуючи таку мозаїку. Цей колір може оптично трохи зменшити вітальню, тому коли у нас немає великої площі, краще влаштувати лише одну стіну або її частину. У просторих кімнатах ми можемо впевнено грати з цегляним матеріалом, і ми підігріємо необроблену, постіндустріальну атмосферу лофту за допомогою аксесуарів. У наш час, до чотирьох кутів, ми набагато частіше досягаємо рішень білого або сірого кольорів - тобто флагманських тонів мінімалістичних концепцій - використовуючи цегляні рішення або фарбуючи цеглу в бажаний колір. Яскраві кольори трохи освітлюють інтер’єр, саме тому це чудова ідея для невеликих кімнат, де білий колір у поєднанні з нерівномірною структурою дасть ефектний ефект. На бедж також варто звернути увагу.Тепло кольору може створити неповторно приємну атмосферу на кухні або у вітальні. Пастельні інтер’єри - це запорука миру та спокою, позитивно впливають на нашу психіку та дозволяють розслабитися. Останній модний крик - сірий, який є чудовим фоном для меблів і любить компанію як яскравих, так і сильних, інтенсивних акцентів.

Що якщо не цегла?

Позачасовий і постійно модний цегла, на жаль, має багато недоліків. Оскільки це природний матеріал, для нього потрібно багато часу, сил та грошей. Цементна цегла важить багато, тому ми не можемо ними переобтяжити стіни, а витрати на їх придбання та монтаж досить великі. Перед покупкою зробіть серйозний розрахунок: чи варто орієнтуватися на природну речовину? На ринку ми можемо скористатися чудовими ідеями, які не відрізняються від оригіналу, і навіть більше - вони мають багато переваг. Мова йде про черепицеподібну плитку Stegu, яка легка, проста в монтажі - завдяки готовому стику - і перш за все вони гарантують феноменальний ефект на стіні, практично не відхиляючись від малюнка. Неспеціаліст навіть не знатиме різниці! Гіпсова плитка Stegu - це безліч можливостей!За допомогою цегляної структури колекції Metro ми можемо облаштувати вітальню у згаданому білому, сірому або піщаному кліматі. Серія "Парма" працюватиме в сучасних просторах, а Бостон - також обладнаний суглобом - прикрасить терасу і стане супутником гарного відпочинку. Нерівномірна фактура всіх композицій створює враження справжньої цегляної форми і є чудовою прикрасою, ідеально підходить для будь-якої частини будинку.

Де найкраще встановити цегляну плитку?

Цеглиноподібну плитку можна встановити буквально де завгодно. Вони чудово виглядають на всій стіні вітальні, спальні або передпокою. Білий тон колекції Metro зробить приміщення повним затишку та гармонії, радуючи всіх своєю витонченістю та спокоєм. Коли білий колір нас не влаштовує, досить потягнутися до піщаних тонів метро, ​​які завдяки своєму кольору додадуть йому затишний акцент. На більшій поверхні сірий варіант плитки може спокушати суворістю та серйозністю. Він буде використовуватися у просторі над кухонною стільницею або як прикраса острову, що з’єднує вітальню з відкритою обідньою зоною. Цегляні мотиви також часто зустрічаються біля вікон та підвіконь, створюючи цікавий каркас, що робить інтер’єр більш сільським. Це завдання чудово виконає колекція Rustik від Stegu. Цегляна плитка може бути цікавим доповненням до всієї композиції,злиття з атмосферою сучасної, провансальської або сільської квартири, або вони можуть бути лейтмотивом стилю інтер’єру. Як в одній, так і в іншій формі матеріал приверне увагу, а за наявності красивих деталей засвідчить гарний смак мешканців.

Що добре поєднується з цегляною стіною?

Поверхні, купані в цегляному кліматі, не вимагають великих стильних процедур, оскільки вони самі по собі є прикрасою. Незалежно від того, який колір плитки ми вибрали, дерев’яна підкладка доповнить ідеальний дует, огортаючи простір приємним характером. Що стосується аксесуарів, то варто дотримуватися принципу мінімалізму і не завалювати інтер’єр занадто великою кількістю деталей. Виберемо цікаві, дизайнерські світильники або точкове освітлення, які посилять ефект унікальності та сучасності. Слідуючи пропосту, давайте потягнемось до простих форм стільців або крісел, щоб їхня вишукана структура не обтяжувала всю справу. На диван у вітальні покладіть м’які подушки в пастельних або насичених кольорах, посилаючись на атмосферу кімнати. Кольори в діапазоні білого,Сірий і чорний в поєднанні з природними натхненнями цегляної плитки та дерев’яної підлоги гарантуватимуть успіх в облаштуванні. Використовуючи пастельні, дерев’яні та цегляні акценти, ми створимо неповторну, чарівну композицію.

Сучасні декоративні рішення Stegu - це простий спосіб змінити нудні чотири кути, позбавлені характеру. Універсальна та вічна плитка, що імітує цеглу, знайде місце у кожній кімнаті та гордо підвищить свою естетичну цінність. Оригінальність, оригінальність та теплота, які він нам пропонує, стануть ідеальною прикрасою для будинку та запрошенням до затишної атмосфери посидіти на стінах та відсвяткувати життя разом з нами.