Як прикрасити вікна на Різдво? НадихАтись!

Будь-якої миті в наших будинках з’являться перші ялинки, на столі з’являться дванадцять традиційних страв, а біля дверей зустрінуть довгоочікувані гості. Це чарівні моменти, яких ми чекаємо цілий рік , наповнені сімейним теплом, запашними пряним ароматом пряникового печива та виблискуючими тисячами барвистих вогнів. Для того, щоб у нашому домі панувала неповторна святкова атмосфера , потурбуємось сьогодні про відповідні прикраси , які подарують нашим коханим радісний настрій! Вікна з великим потенційним розташуванням заслуговують на особливу увагу - як їх прикрасити на Різдво ? Ми пропонуємо разом з брендом Mardom .

Жалюзі, штори та фіранки в парадному варіанті

Оздоблення вікон має величезний вплив на зовнішній вигляд всього інтер’єру.  Іноді недостатньо багато - наприклад ** зміна шторки на ...

Оздоблення вікон має величезний вплив на зовнішній вигляд всього інтер’єру. Іноді цього буває достатньо - наприклад, зміна рулонної штори на ту, колір якої буде відповідати атмосфері різдвяних аксесуарів . Класичний червоний добре підійде в будь-якій ситуації - щоб додати декору індивідуального персонажа , використовуйте невеликі прикраси з різдвяним мотивом . Завдяки цьому ми отримаємо елемент декору, характер якого може змінюватися залежно від наших потреб.

Широкий вибір рулонних штор можна знайти в пропозиції бренду Mardom , і завдяки спеціальному конфігуратору рулонних штор ми виберемо модель, яка ідеально підходить для наших вікон, не виходячи з дому!

Любителі класичних композицій можуть вибрати композиції з карнизом у головній ролі , на які ми повісимо ніжні штори та тематичні штори . Варто надіти карнизні штори в відтінках міді, срібла або старого золота , які виглядають елегантно і додають класу традиційним інтер’єрам. У цьому виданні ідеальними будуть візерункові тканини з традиційним норвезьким візерунком , а також прикрашені ніжними малюнками, що підкреслюють різдвяну атмосферу .

Якщо ми цінуємо універсальні прикраси, які можуть прикрасити наш будинок не лише у святкові дні - давайте поставимо спалах . Штори в срібних або золотих відтінках додадуть блиску вікнам і в поєднанні з іншими прикрасами внесуть в інтер’єр святкову атмосферу. Глянцеві аксесуари слід поєднувати з циновками, тому ми можемо заздалегідь вибрати прості карнизи в білому відтінку або модному чорному , наприклад, універсальний карниз Токіо .

Якщо ми мріємо про оригінальну прикрасу прямо з американського фільму, давайте використаємо стельову рейку з трьома доріжками . На одній ми можемо повісити класичну, білу штору , на наступній різнокольорові штори - монохромну та зі святковим мотивом. Така багатошарова прикраса додасть простору затишку і виглядає дуже ефектно . Стельові рейки Mardom , які випускаються з алюмінію або ПВХ різних розмірів та кольорів, чудово підійдуть для цієї ролі .

Якщо в нашому інтер’єрі переважає мінімалістичний або промисловий декор , відмовимося від візерункових тканин та додаткових прикрас. Зупинимось на простій елегантності, яка додасть інтер’єру святкового характеру. Класичні чисто білі штори з вуалі чудово підкреслять святковий настрій і підійдуть до інших прикрас - столу або ялинки.

Основою для такого мінімалістичного оздоблення є одноколійна стельова рейка , бажано у версії Slim , щоб вона не була дуже помітною. Карниз привертає занадто багато уваги і не досягає самої стелі - рейка м’яко зливається з фоном і дозволяє закрити вікна від стелі до підлоги.

Аксесуари, тобто світильники та прикраси

Якою була б різдвяна прикраса вікон без атмосферних вогнів ? Важко уявити більш атмосферні прикраси, які щороку повертаються до ваших вікон, не старіючи. Ми можемо поставити ніжний, світлий акцент у вигляді єдиної ланцюжка з ніжними прикрасами, наприклад, зробленими з дроту або ниток.

Такі гірлянди можуть приймати безліч форм і кольорів і завжди виглядати феноменально. Просто причепіть один кінець ланцюжка за штору, і все готово - вікно відразу стає святковим . Щоб освітлення було добре видно, варто зупинитися на нейтральному тлі у вигляді білих штор - підвішені на металевій карнизі, вони будуть представляти себе вишукано і красиво.

Карниз також можна використовувати для підвішування нитки ламп типу штор, які вільно звисають біля вікна, рівномірно освітлюючи його. Світло також є способом зафарбувати повсякденне розташування вікна - завдяки їм класична денно-нічна рулонна штора виглядає чарівно і святково. Просто подивіться на розташування нижче, де панують одноколірні вогні та декоративні просторові зірки. Ми можемо використовувати спеціальні гачки для підвішування ламп, ми також можемо акуратно підчепити шнур до верхнього краю рулонної штори. Це ідеальний рецепт повсякденного оформлення в сучасному стилі .

Натуральні аксесуари ідеально впишуться в більшість інтер’єрів, тому варто вибирати прикраси, виготовлені власноруч із таких матеріалів, як дерево, лоза, свіжі ялинові гілочки, а також шишки та різнокольорові стрічки . Фенечки , кольори яких повинні гармоніювати з декором будинку або квартири, також є безпечним рішенням .

Віконний простір - це також підвіконня, на якому ми можемо розмістити наші улюблені прикраси . Це може бути невеликий очерет із зелених ялинових гілок або дерев’яний свічник, обладнаний рядом світлодіодних свічок . Поодинокі підвісні прикраси, які можна легко закріпити на карнизі , також особливо гарні у вікнах .

Різдвяний час - ідеальний момент для повного використання потенціалу розташування вікон . Незалежно від того, чи переважає в нашому інтер’єрі барвиста еклектика , елегантна класика чи модний мінімалізм , за допомогою відповідних аксесуарів ми змусимо їх отримати унікальну святкову атмосферу . У цьому завданні ми обмежені лише своєю креативністю - давайте шукати натхнення, ідеальні аксесуари і пускати нашу фантазію на волю, щоб наш будинок виглядав чудово в цей особливий час.