Ви не знаєте, які меблі для тераси? Ми радимо та пропонуємо

Туристичні агенції спокушають нас видом на прекрасні пляжі та тераси на березі моря. Фотографії, сповнені сонячного світла, кольорів та радості, спонукають до поїздок у теплі країни. Що, якби ви могли перенести середземноморський клімат у власний сад? Замість далеких подорожей ми можемо насолоджуватися літніми місяцями, не залишаючи власного майна. Разом з Garden Space ми знайшли спосіб створити рай у центрі міста. Тераса в дуеті з домашньою зеленню може зачарувати нашу реальність.

Які тенденції в облаштуванні терас і садів?

Ви замислювались, чому деякі сади чудові? Красиво доглянуті газони посипані рівномірно підстриженими чагарниками та деревами, а зі смаком звиваються брукованими доріжками квітучі квіти. Ми раді перебуванню в ідеально оформлених зелених зонах. У сучасній реальності дизайну інтер’єру існує думка, що тераса та сад є продовженням будинку, і навіть більше. Територія навколо будинку стає вітриною, таким важливим місцем, як і інтер’єр. В результаті ми приділяємо багато уваги його обробці та обладнанню. Іноді вони нагадують вишукано оформлені вітальні. Ідеальні меблі, освітлення, прикраси стають порядком дня. Тераси, які гармонують із рослинністю та висотою, перш за все повинні бути обладнані відповідними аксесуарами. Найкраще пов'язані зі стилем,що чекає нас після переходу порогу. Якщо ми облаштували будинок у сучасному стилі, сад повинен відображати цей напрямок.

Сучасність на першому плані в облаштуванні садів. Тераси, оформлені зі смаком та мінімалізмом, спрямовані у бік висхідного або західного сонця. Тут ми проводимо вечори, п’ючи вино та готуючи на грилі. Як і всередині будинку та в саду існує повір’я, що те, що є природним, є прекрасним. Садові стилізації іноді набувають дещо іншого вигляду - скандинавські, вінтажні чи східні. Серед гарячих тенденцій ми бачимо повернення до коренів та затишну атмосферу, сповнену приємних деталей - плетених елементів та обробки з дерева. Меблі з екзотичних дерев: тикового або індонезійського, рекультивованого дерева з природними кільцями, неофарбовані столи з важкими конструкціями чудово поєднуються з природним ландшафтом саду і водночас виражають сучасний підхід до реальності розташування. Будинок і сад повинні бути оазисами,до якого ми будемо раді повернутися.

Посібник для споживача - як вибрати меблі для тераси?

Скажемо очевидне - при облаштуванні тераси використовуйте лише продукти, присвячені садам. Меблі, розміщені на домашній платформі, повинні бути довговічними та стійкими до складних погодних умов, таких як УФ-випромінювання, волога та екстремальні температури. Успіх вдало підібраного обладнання в першу чергу полягає у матеріалах. Тканини оббивки або подушок, а також структура твердих речовин не повинні вимагати будь-якого обслуговування і одночасно не вбирати бруд. Рекомендовані легкі, міцні та стійкі до іржі матеріали для тераси - це поліратан, алюміній та загартоване скло. Завдяки сучасним технологіям виробництва вони дозволяють створювати садові меблі з вишуканим дизайном та цікавими формами. Контурний шезлонг, садові гойдалки на елегантній ніжці,набір меблів для відпочинку характеризується нескінченною елегантністю, яка чудово виглядає на терасі, великому балконі або садовій альтанці.

Звернемось тепер до естетичного питання. Важливим питанням, про яке не можна забувати, є відповідність меблів стилю будівлі та її оточенню. Білі меблі на тлі дуже темного фасаду не будуть виглядати добре. Слід пам’ятати і про саму поверхню тераси. Якщо ми визначилися зі світлою підлогою, зробленою з плитки або терасної дошки, давайте поєднаємо її з подібним кольором меблів. На темних фактурах насичений сірий, коричневий і чорний додають елегантності. Потрібно дотримуватися подібних правил, вибираючи аксесуари та прикраси. Прекрасною ідеєю є посилання на окремі елементи будинку, наприклад, жалюзі або дах. Подібний колір меблів додасть терасі ефект узгодженості та гармонії.

Наступним кроком у виборі меблів є її призначення. Ми маємо на увазі насамперед потреби домогосподарства. Якщо ви мрієте про місце, відкрите для гостей, обов’язково вкладіть гроші в зручний обідній стіл - стіл зі стільцями. Тим, хто любить відпочинок і засмагати, неодмінно знадобиться зручний диван. Якщо ми хочемо перейти в тінь, колеса, встановлені на тильній стороні меблів, допоможуть нам змінити місце відпочинку. Людям, які хотіли б поєднати обидва рішення, напевно сподобається широкий диван з кріслами та журнальним столиком. Любителям дизайну сподобаються садові гойдалки з м'якою подушкою, яка розхитує нас під час відпочинку. Давайте розглянемо, як ми хочемо проводити час на терасі, і шукаємо найкращий варіант для нас.

Останній момент при виборі меблів - відповісти на питання - чи можу я собі це дозволити? Ми обмежені не тільки розмірами тераси, але і саду. Якщо у нас є великий простір для організації, справа здається досить простою - давайте виберемо те, що нам подобається. У випадку невеликого простору зупинимося на мінімалізмі, наприклад, на невеликому наборі садів. Іноді досить маленького столика та чотирьох стільців, щоб насолодитися принадами зелені на задньому дворі.

Кажуть, їжа смакує краще, коли вона оточена природою. Вранці, коли сходить сонце, приємно випити кави з родиною на гарно оформленій терасі. Увечері насолоджуйтесь хвилиною з друзями в їдальні, освітленій ліхтарями. За смачною вечерею та келихом вина легко забути про повсякденне поспіху. Протягом дня приємно знайти момент лише для себе. Сонце, шезлонг, власний відокремлений куточок - все, що нам потрібно, щоб бути щасливими.