7 речей, які ви можете робити вдома, і ви ще не встигли на це

Коли несприятливі обставини змушують вас залишатися вдома , має сенс скласти чесний баланс і подумати, скільки побутових речей ви завжди відкладали «на потім». Якщо кількість вільного часу здається вам величезною, подумайте собі, що «пізніше» щойно прийшло. Тож ви зможете успішно ними користуватися! Велике прибирання ? Чому ні! Сортування документів та фотографій? Чудова ідея! А може облаштування куточка мрії на забутому балконі? Березень сприяє цьому! Якщо у вас не вистачає ідей, нижче ви знайдете 7 додаткових натхнення, серед яких ви напевно оберете щось для себе та своїх чотирьох куточків.

1. Вітаємо весну з дітьми

Якщо ви зайняті батьки, ви добре знаєте, наскільки цінними можуть бути вільні хвилини, які ви можете провести зі своїми дітьми. Тож перетворіть цей період на теплі хвилини, коли ви зможете просто бути поруч і насолоджуватися своєю присутністю . При цьому намагайтеся організувати свій час творчо. Можливо, у вас виникне спокуса підготувати разом весняні рецепти , оформити прикраси з гілочок верби або зробити разом символічну Марзанну ? Цей чарівний звичай, котрий сягає часів старослов’ян, отримав багато сучасних інтерпретацій - просто перегляньте Інтернет, і ви напевно знайдете креативну ідею для Marzanna DIY!

2. Організуйте свій комп’ютер

Якщо прибираєте вдома, також у віртуальному світі! Скільки разів ви починали впорядковувати робочий стіл комп’ютера , очищати непотрібні дані та наводити порядок у найважливіших папках та колекціях цифрових фотографій? Тепер ваш шанс. Крім того, ви можете встановити нову версію антивірусної програми, підключити принтер або сканер або просто ... правильно очистити клавіатуру та екран ноутбука . Як дрібниця, і все ж часу на це ніколи немає.

3. Слідкуйте за тенденціями дизайну інтер’єру та можливостями для покупок

Прибирання вдома майже завжди поєднується з новими ідеями щодо облаштування простору , і теперішній час - чудовий час, щоб вловити можливості для покупок . Спочатку перевірте свої улюблені блоги, прочитайте останні тренди, загляньте в Pinterest або Instagram. Все це, щоб побачити, що відбувається у світі дизайну інтер’єру та що варто надихнутися. Знову відвідайте ваші улюблені інтернет-платформи з безліччю стильних дизайнерських товарів. На Homebook.pl ви знайдете їх безліч - модні, чудової якості та часто за надзвичайно вигідними цінами .

4. Зробіть загальне прибирання

Підходьте до прибирання абсолютно комплексно і починайте з місць, які місяцями вимагали хорошої вентиляції. Спочатку приберіть гардероб, скрині з диванами та місця для зберігання - відсортуйте свій одяг, віддайте його назад або викиньте тих, у кого ви не ходите, і підготуйте свій гардероб до теплих днів . Майте надійний огляд у документах та примітках - підшивки, органайзери та стенди для документів можуть вступити в дію.

Організуйте велику мийку! Нехай пральна машина переходить не тільки до рушників та постільної білизни, а й до чохлів, килимів, подушок, килімів, тобто до всіх т.зв. пиловловлювачі. У салоні чи офісі перегляньте книжкову шафу. Можливо, ви розкладете книги в порядку кольорів або тем? Огляньте кухонну будівлю, а найбільше ... посуньте холодильник зі стіни, щоб вимітати все, що ви колись там блукали! Ви побачите, що будете раді глибоко дихати після такої домашньої чистки!

5. Експериментуйте на кухні

Ми впевнені, що навіть якщо ви не кулінарний майстер, у вас у голові завжди є рецепти, які ви хотіли спробувати за будь-яку ціну . Якщо так, зробіть це прямо зараз! Незалежно від того, чи це буде торт безе, варіація мексиканської кухні чи просто сільські консерви в банках. Перегляньте канал улюбленого шеф-кухаря на YouTube, перегляньте запилені кулінарні книги або книгу рецептів мами. Завдяки цьому ви будете творчо проводити свій вільний час і готувати щось смачненьке самі .

6. Повісити, перефарбувати, відремонтувати ...

Будьте чесними із собою, проводячи домашній огляд сумління. Скільки настінних мистецтв досі не обрамлено? Як довго ви чекаєте, щоб зафіксувати двері шафи, що не закриваються? Скільки разів ви обіцяли собі замінити пломбу в негерметичному крані? Ви можете впоратися з усіма цими дрібницями прямо зараз. Щоб нічого не пропустити, складіть детальний список , повісьте його, наприклад, на холодильник і час від часу перевіряйте. Не потрібно робити все відразу! Поставте одне міні-завдання на день, і ви побачите, що незабаром все у вашому домі буде виглядати і працювати в стилі-топ!

7. Організуйте відкритий куточок

У нинішній ситуації слід проводити час переважно вдома, але це непросто, коли погода сприятлива для тривалих прогулянок. Щоб частіше дихати свіжим повітрям, спробуйте метаморфозу тераси або балкона . Навіть якщо ваш балкон дуже маленький, спробуйте освіжити його та прикрасити квітами та травами. Весна - сприятливий час для пересадки рослин , оскільки подібні заходи недоцільні під час цвітіння або періоду плодоношення. Крім того, у вашій домашній зеленій зоні ви можете повісити гамак і навіть влаштувати імпровізовану віддалену робочу станцію! Ми рекомендуємо всі (безпечні) способи вловити сонце , оскільки це забезпечує шкіру вітаміном D і заряджає наші батареї позитивною енергією.

Лінуватися - це чудово, але якщо це відбувається під певним тиском, це втрачає багато своєї чарівності. Тож намагайтеся провести несприятливий час карантину творчо та корисно , одночасно пам’ятаючи, скільки речей ви пропускаєте щодня. Нехай це тимчасове уповільнення обороту також стане можливістю подбати про свій дім, стосунки з коханими та собою .