Сучасні вироби для інтер’єру та саду - тенденції 2016 року

Прикрасити будинок та територію навколо нього непросто. Це може бути дуже приємним, хоча. Представляємо кілька пропозицій щодо облаштування інтер’єру та саду, які будуть модними у 2016 році.

Інтер’єр сучасного будинку повинен характеризуватися насамперед простотою та мінімалізмом. Останнім часом промислові архітектурні бетонні конструкції, створюючи враження незавершеності, стають все більш і більш модними. Щоб наш дизайн інтер’єру ще ретельніше дотримувався цієї тенденції, ви можете використовувати цеглу, що нагадує природний камінь.

Цегла Antyk - ідеальне рішення для фасадів усередині будинку або будівельного матеріалу невеликої садової архітектури. Асортимент цієї колекції проходить процес старіння, завдяки чому він має вигляд, дуже схожий на природний камінь. Цей спосіб доробки робить цеглу надзвичайно тонкою та округлою. Це природно поєднується з ландшафтом, а також порушує сучасні плани інтер’єру.

Бруківка - це виріб, який роками користується великою популярністю у людей, облаштовуючи простір навколо будинку. Новим на ринку є кубик з колекції Colorblend. Він використовує інноваційну технологію нанесення барвників, що призвело до взаємопроникнення кольорових тонів з лінійним розташуванням. Це дозволяє гармонійно поєднувати ніжну рослинність з розкішною архітектурою. Він вписується в сучасну сувору геометрію будівлі та ідеально вписується в класичний простір. Він доступний в унікальних і безпрецедентних відтінках: зимовий, каштановий та північне сяйво.

Серед новинок також є садова дошка Naturino, що імітує натуральне дерево. Це дуже добре виглядає в сучасних аранжуваннях, підкреслюючи елегантність вхідної зони будинку. Ретельно підібрані кольори забезпечують можливість гармонійного поєднання поверхонь з дерев'яними елементами у фасаді будинку. Також його можна використовувати для створення звивистої доріжки серед клумб.

Дорогоцінні поверхні в колекціях Lux та Colorblend від Jadar - це нетрадиційні рішення та елегантна обробка садової композиції. Вишукані поверхні надзвичайно декоративні та гармонують з будь-яким дизайнерським стилем.