Наведіть порядок навесні!

Знайдіть у своєму будинку місце для весняного прибирання. Завдяки розумним поєднанням систем гардеробу PAX з стелажами BESTÅ, все нове і завжди під рукою знайде своє місце.

Весна - особлива пора року. Не тільки тому, що природа оживає, а й через зміни, що відбуваються навколо нас. В IKEA ми любимо цей особливий момент, ідеально підходить для метаморфоз і багатий новими ідеями. Разом із першим подихом весняного вітру ми заховаємо щільний одяг у шафах, переобладнаємо вітальню та замінимо всі зимові прикраси на більш легкі та делікатні. Щоб полегшити весняне прибирання і, перш за все, внести виняткову гармонію в інтер’єр, давайте розробимо розумні місця, де ми поховаємо всі наші скарби.

Станьте творцем свого інтер’єру

Творчість - основа цікавих інтер’єрів. В IKEA ми можемо знайти багато цікавого натхнення та розумних ідей для організації навіть найскладніших просторів. Нахили, стіни, ніші під сходами, вузькі та маленькі кімнати та навіть маленькі квартири лише чекають нашої творчості. Зрештою, квартира - це місце, де ми дуже часто буваємо. Ми зберігаємо всі найважливіші для нас предмети, розвиваємо пристрасті або просто відпочиваємо у світі. Тому порядок і чистота дуже важливі. У кожній кімнаті та стилі ми можемо знайти зручні для нас рішення, щоб допомогти приборкати хаос. Маючи відповідні інструменти та купку натхнення, ми можемо стати творцями власного домашнього притулку. В IKEA ми можемо знайти готові меблі або розробити власні набори для зберігання.Все відповідно до всюдисущого порядку!

Ви можете самостійно оформити гардероб!

Замовляючи, дотримуймося одного правила - кожен предмет повинен мати своє місце. Гардероб - ідеальна ідея для організації в нашій квартирі. Просторий гардероб - це не тільки жіноча мрія. У чоловічому виданні вона вмістить кросівки, спортивні аксесуари або зимові куртки. Влаштовуючи квартиру та проектуючи меблі, важливо, щоб у нас було все під рукою.

Ідеальний гардероб можна інтегрувати в облаштування спальні, вітальні, дитячої кімнати або залу. Різноманітність дозволяє нам бути гнучкими. Варто пам’ятати, що в IKEA ми можемо створити власний набір мрій. Система гардеробу PAX дозволяє створити функціональний простір для зберігання, який виглядає красиво всередині, адже ми визначаємо його розмір, колір та стиль на самому початку. Розсувні відкидні двері та внутрішня фурнітура KOMPLEMENT для зручного зберігання не тільки практичні, але й дозволяють облаштувати будь-який простір.

Весняні метаморфози

Нам потрібно ще більше місця навесні. Для зимових пальто, товстих ковдр та бавовняних подушок. Просторі шафи допоможуть нам організувати простір від непотрібних деталей та предметів. Особливо в маленьких квартирах ми не можемо дозволити собі безлад. Винесемо весняні кольори з місць зберігання та глибоких поглиблень - жовті та зелені деталі, постільні приналежності сильних відтінків, повітряні штори. Давайте приховаємо всі предмети, пов’язані з зимовою аурою. З IKEA це не тільки можливо, але і дуже просто. Переконайтесь самі!