Сад для дітей - 4 найкращі ідеї від наших користувачів

Дитячий сад - це місце, де діти хочуть проводити якомога більше часу влітку. І чудово, зрештою, вправи на відкритому повітрі - це те саме здоров’я! Варто скорегувати атракціони для дітей в саду, щоб діти не нудьгували, могли активно проводити час і безпечно грати. Сьогодні у нас є 4 ідеї для дитячого саду для вас від наших користувачів - пані Ельвіри, Анії, Адріани та пана Матеуша. Давайте розпочнемо!

1. Дитячий сад із саморобною кухнею

Шукаєте цікавих ідей для дитячого саду , а ваш малюк ласун? Розмістіть дерев'яну кухню для дітей у саду ! Ви можете бути впевнені, що такий атракціон надовго збереже маленького кухаря! Ви зможете насолодитися хвилиною спокою та тиші із захопленням, а потім спробувати вишукані супи з дощової води та каменів, а також салати з листя та паличок. Ви, звичайно, можете придбати готову плиту, але також можете, як і пан Матеуш , зробити кухню з дитячих піддонів самостійно.

Як зробити дитячу кухню ? Все, що вам потрібно - це декілька невикористаних піддонів, трохи фарби, основні інструменти та кілька дощок, гвинтів, ручок та інших аксесуарів, які можна придбати за копійки в будь-якому магазині “зроби сам”. Вам ще знадобиться трохи терпіння і фантазії, завдяки чому ви зможете спланувати зовнішній вигляд меблів. А коли закінчите з роботою, можете бути впевнені, що ваша дитина буде в захваті!

2. Дитячий майданчик у саду для дітей

Дитячий сад не може існувати без дитячого майданчика! Цікава ідея для дитячого майданчика в саду для дітей виходить від пані Ельвіри , автора блогу Zabiegana Mama . Її пропозиція - красиві, зручні та дуже модні гойдалки. Перевагою такої конструкції є також той факт, що на ній одночасно можуть гойдатися двоє дітей. Ви можете купити гніздо лелеки або зробити його самостійно.

Як зробити такі гойдалки? Перш за все, подбайте про надійне та безпечне сидіння. Вам знадобиться конструкція з брусів, на якій будуть висіти гойдалки, і спеціальний монтажний комплект, завдяки якому лелече гніздо буде стабільно і безпечно висіти на рамі.

3. Садовий будиночок для дітей

Вам цікаво, які атракціони для дітей у саду будуть найкращими? Будинок на дереві - мрія кожної дитини! Як побудувати дитячий садовий будиночок ? На відміну від зовнішнього вигляду, це не так складно, як може здатися. Тато Анни встиг це зробити , і він побудував у її саду будинок на дереві, який був висаджений багато років тому.

Якщо ви задаєтеся питанням, як побудувати дитячий будинок в саду , не хвилюйтеся - вам не доведеться використовувати лише нові і часто досить дорогі матеріали. Ви також можете використовувати, наприклад, піддони або непотрібні залишки при будівництві будинку. Будуючи будиночок на дереві самостійно, переконайтеся, що все це стабільно і міцно. Зовнішній вигляд не повинен бути ідеальним, найголовніше - це безпека дітей.

4. Тіпі в саду для дітей

Тіпі - дитячий хіт, який буде працювати як в саду, так і в кімнаті малюка. Це також відмінне рішення, яке буде використовувати не тільки стара дитина , але і дитина в саду . Розташований у тихому місці, тіпі стане ідеальним місцем для денного сну на свіжому повітрі.

Чи знали ви, що можете зробити цей модний намет самостійно? Ти боїшся, що не вмієш шити? У пані Адріани , автора сторінки Cudowanki , є спосіб - намет- тіпі , зроблений із саморобних штор без голки та нитки!

Як зробити типі в саду ? Все, що вам потрібно, - це кілька штор (бажано ті, що мають спеціальний тунель для нарізування на штору), 4 дерев’яні палички, шнурки, шпильки, дерев'яні кілочки для одягу та декоративні елементи, такі як лампи з бавовняними кульками. На виготовлення такого намету у вас піде не більше двох годин, а ефект буде електризуючим!

Лише за допомогою кількох точних і простих ідей можна зробити дитячий сад «зроби сам» . Вищевказані ідеї - найкраще натхнення наших користувачів. Однак ви також можете зробити пісочницю, традиційні гойдалки або навіть цілий майданчик з піддонів самостійно. Ви насправді обмежені лише своєю уявою та часом, який можете витратити на роботу.