Коли гості приїжджають ... це приблизно функція спання в диванах і кутах

Від меблів, які ми вибираємо для вітальні, ми зазвичай очікуємо як прекрасного зовнішнього вигляду (він повинен прикрасити важливий простір у нашій квартирі), так і комфорту під час сімейного відпочинку чи зустрічей з друзями, а також можливості комфортного проживання для очікуваних і несподіваних гостей. Такі меблі, як дивани та кутові дивани, найчастіше виконують переважно функцію дозвілля, однак іноді їх також можна використовувати як додаткову спальну зону. Існує кілька видів розкладання - від тих, що висуваються з-під меблів, до автоматичних механізмів. Вони також можуть відрізнятися товщиною шару пінопласту або шириною доступної поверхні. Якщо ви дбаєте про функцію сну, варто звернути увагу на цей елемент, вибираючи меблі, про які мрієте, щоб він зрештою максимально відповідав вашим потребам.

Давайте розглянемо його ближче.

Введіть A або DELFIN

Як розгорнути? Розтягніть коляску, а потім підніміть поролоновий матрац, який буде вирівнюватися до сидіння. У цьому випадку для сну використовуються як поролоновий матрац, так і сидіння меблів. Цей спосіб розкладання застосовується серед інших у моделях Malpensa та Move .

Тип B або LEOPARD

Як розгорнути? У цьому вам допоможе автомат, завдяки якому ви зможете легко це зробити навіть однією рукою. Просто підніміть передню частину предмета меблів і потягніть його до себе. Цей тип гарантує найбільш зручну і рівну поверхню для сну. Цей спосіб розкладання застосовується серед інших у моделі Play .

Введіть С або ТРОЛЕЙ

Як розгорнути? Витягніть коляску, а потім переверніть м’яку частину сидіння, щоб вирівняти поверхню спання. Цей спосіб розкладання застосовується серед інших у моделі Боно .

Тип D або SEDALIFT

Як розгорнути? Витягніть коляску з-під меблів, розкладіть матрац, а потім підкріпіть її складною ніжкою. Комфорт сну забезпечить більш товстий пінопластовий матрац. Цей спосіб розкладання застосовується серед інших у моделі Туніс .

Тип E або БЕЛЬГІЙСЬКА

Як розгорнути? Подібно до табірного ліжка, оскільки механізм складається із сталевої конструкції, пружин та двох складних ніжок, що підтримують ціле. Матрац у цьому випадку тонший, але забезпечує рівну поверхню для сну. Це система в основному для випадкового сну. Цей спосіб розкладання застосовується серед інших у моделях: Relax та Fino .

Який вид розкладання куточка або дивана вам здається найбільш зручним, залежить тільки від вас - які ваші уподобання, який простір у вас є і як часто меблі будуть використовуватися для сну. Вибір широкий, тому ви точно знайдете рішення, яке буде найбільш оптимальним для вас. Крім того, кутові дивани зі спальною функцією найчастіше оснащуються постільною білизною, завдяки якій ви можете легко і зручно зберігати ковдру, ковдру або подушки.