Як зробити цегляну стіну в блоці?

Красива цегляна стіна уособлює те, що найкрасивіше в старих будинках чи промислових будівлях. Замість того, щоб приховувати красиву червону фактуру за штукатуркою та фарбою, природне оздоблення для старих будівель було винесено на денне світло. Він радує своєю елегантністю та позачасовістю, а також підкуповує своїми можливостями розташування. Цегла підкорив інтер’єр і вже багато років знаходиться на передовій «гарячих тенденцій».

Не кожен може дозволити собі справжню цеглу в оформленні інтер’єру. Особливо в сучасній архітектурі у вас немає можливості створити природну композицію з цегли. Під будівельним розчином немає стародавнього будівельного матеріалу, який можна викрити. Рішенням може бути використання сирцевої цегли. Однак це занадто важкий матеріал для оздоблення стіни і займає занадто багато місця, щоб перенести свою магію в одно- або двокімнатне царство. Дизайнери знайшли рішення для інтер’єрів, де кожен сантиметр має ціну. Якщо ви мрієте про цегляну обробку стін, виберіть плитку, схожу на цеглу. У STONES ви знайдете всю кольорову палітру і навіть готові рішення зі стиком. Отримані нагородами та оцінені декори ідеально підходять для інтер’єрів, де важливий простір, функціональність і, перш за все, естетика.

Як виглядає цегла в сучасному варіанті?

Він тонкий і надзвичайно простий в установці. Найголовніше, що він не втрачає жодної своєї естетичної цінності. Після укладання ефект вражає своєю грубою текстурою з ніжним зміною кольору, що надає інтер’єру неповторний характер. Він буде чудово виглядати у вітальні, передпокої, спальні, кухні та ванної кімнати. «Декоративний камінь створює необмежене поле для творчості, він забезпечує безліч аранжувань - як у сучасному, так і в класичному стилі, посилаючись на традиції. Крім того, настінна та зовнішня плитка проста в монтажі та довговічна ".- наголошують фахівці STONES. Улюблена модницями моди і традиціоналістами, цегляна плитка має багато граней, завдяки чому вони створюють безліч можливостей влаштування. Сучасну плитку, схожу на справжню цеглу, можна поєднувати з різними кольорами та стилями. Як і цегла, вони створюють приємну, затишну атмосферу в інтер’єрі.

Що відрізняє білу цеглу?

Біла цегла ідеально підходить як для традиційних, так і для сучасних композицій. У скандинавських, шалено модних стилізаціях це навіть бажана деталь. З його допомогою ви можете викликати інтер’єр, сповнений свіжості та яскравості. Білий колір чудово висвітлює інтер’єр, додаючи простору. Тому плитка в цьому кольорі ідеально підходить для невеликих студій або квартир в багатоквартирному будинку, надаючи інтер’єру індивідуальний тон і відчуття приватності. На тлі світлої цегли красиво виглядатиме тепло дерева або диван улюблених відтінків сірого. І на цьому можливі поєднання кольорів не закінчуються. Тонке екрю чудово гармонує з чорним, синім або коричневим. Нерегулярне оздоблення стін - надзвичайно витончений матеріал, яким користуються багато архітекторів. Який вибрати? STONES пропонує делікатну плитку OXFORD,характерний, іноді подряпаний VINTAGE з готовою затіркою та більш сучасним WINDSOR.