Блакитний будинок у Гігантських горах. Відпочиньте серед гір і лаванди

Дерев’яний будинок, оточений лавандовим полем влітку та на початку осені та мальовничими горами у будь-яку пору року. Звучить як сон! Тим часом саме такий будинок стоїть біля підніжжя гір Карконоше , в селі Рудаві Яновіцькі, у місті Карпники. Це "Jeleniówka" , яка приваблює гостей не тільки своїм чарівним розташуванням та казковим фасадом, а й оригінальним інтер'єром. Як створити вдалий шлюб традицій та сучасності , над яким витає дух польських гір та романтичного Провансу? Переконайтесь самі.

Синій фасад на фоні лаванди

Перш ніж зайти всередину, давайте подивимось, що кидається в очі кожному, хто відвідує чудові стежки біля гір Карноноше. Це дерев'яний, пофарбований у синій колір фасад "Jeleniówka". Магія будинку з двосхилим дахом полягає, серед іншого, в цьому кольорі, який зачаровує приглушеним синім на повному сонці , а ввечері або в тіні - з трохи меланхолічним синім . Це так, ніби височина Єленівки відображає небо одночасно, а часом і хмарно.

Компанія м’якої фіалки квітучої лаванди підкреслює атмосферу спокою тут (якщо ви хочете створити таку атмосферу у власній квартирі, перевірте, як доглядати за лавандою на балконі та вдома). Тільки білі віконниці та той самий тент над терасою могли контрастувати з такою кольоровою палітрою . Великі вікна з мантінами та заскленими дверима на терасу - це не лише прикраса, а й джерело природного світла, яке охоче вдивляється в інтер’єр будинку. Що в них?

Вінтажні інтер'єри

У дерев'яному будинку в горах не могло бути достатньо ... деревини. Дерев’яні підлоги та меблі створюють особливу атмосферу просторої вітальні з терасою. Класичний сірий куточок - це щось, крім звичайного, коли він оточує незвичайний журнальний столик у вигляді важкої дерев’яної коробки з фурнітурою . І все це супроводжується комодом з безліччю шухлядок, стильною книжковою шафою та стільцями з профільованими спинками. Дух гір тут викликають імітації модних зараз овчин , а романтичний Прованс - звичайно, лаванда, яка панує у вазах.

Кухонні меблі - справжня перлина серед старовинних дерев'яних меблів . Маленька кухня у частині відкритої вітальні радує гармонією використаних тут рішень. Дерев’яні шафи увінчані чорними стільницями, які відповідають старомодним годинникам і змішувачам і контрастують із класичною білою цеглою на стіні . Ціле доповнюють характерні меблеві ручки, схожі на черепашки.

Романтичні спальні під кутом

Сніданок у ліжко? Ось ви! В "Jeleniówka" ви можете їсти їх під кліматичними нахилами , оточені тканинами з фольклорними мотивами або графікою із зображенням риби . У трьох двомісних спальнях цього мальовничого будинку також переважає дерево. Однак у цьому випадку основна увага приділялася яскравим, побіленим кольорам , які створюють скандинавську атмосферу в цих інтер’єрах. Існують також блакитні відтінки, які відповідають оригінальному фасаду будинку.

Сучасна ванна кімната з мозаїкою

Чи можна спробувати сучасні рішення в будинку, де панує традиційна старовинна атмосфера та дерев'яний затишок? Звичайно, зрештою, еклектика зараз є наймоднішим трендом. Власники "Jeleniówka" вирішили використовувати її в одній із ванних кімнат. Ефект точно коштував! Синій виявляється лейтмотивом усього будинку, бо ми можемо знайти його і тут. Мозаїка плитки, влаштована на вузькій стіні за умивальником і дзеркалом, - це не тільки дивовижне різноманіття візерунків, але і відтінки синього . Ця композиція є цікавим тлом оригінального круглого чорного умивальника і модного дзеркала, що висить на товстій мотузці.

Якщо ви мрієте про відпочинок в прекрасному інтер’єрі в оточенні не менш прекрасної природи, вам більше не доведеться шукати ідеального місця. Блакитний будиночок біля підніжжя гір Карноноше чекає інших гостей, які шукають спокійного відпочинку, мальовничих пейзажів та ... атмосферних композицій. Спробуйте відтворити стильний декор "Jeleniówka", і ви швидко відчуєте магію дерев'яних, гірських будиночків та романтичних старомодних інтер'єрів з душею .