Теплий і красивий, це ідеальний фасад!

Чи знали ви, що через погано утеплені стіни може виходити до 40% тепла? Таким чином, міцний, правильно утеплений фасад є основою кожної будівлі. Завдяки їй ви можете зменшити витрати на опалення, захистити інтер’єр від вологи і, що не менш важливо, подбати про елегантну обробку вашого будинку.

Раніше питання належним чином утепленого фасаду було відсунуте на узбіччя, сьогодні кожен архітектор добре знає, наскільки це важливо. У відповідь на зростаючі потреби клієнтів на ринку з’являються високоякісні та дизайнерські товари. Компанія, яка лідирує в галузі виробництва систем ізоляції, - це Caparol. Ось виробник з понад піввіковою історією, який чудово поєднує перевірені, довговічні та функціональні рішення з чудовим дизайном.

Чому правильно зроблений фасад так важливий?

Варто утеплити фасад як в абсолютно новому будинку, так і в тому, що проходить модернізацію. Правильно утеплений будинок гарантує зниження рахунків за електроенергію та теплі інтер’єри, повні затишку. Цікаво, що переваги утеплення фасадів можна помітити не тільки в зимові місяці. У спекотну літню погоду належне утеплення захистить інтер’єр будинку від гарячих сонячних променів. Що ще може гарантувати якісну теплоізоляцію? Захист будівлі від механічних пошкоджень, примхливої ​​погоди та бруду. Вироби Caparol, такі як Capatect CARBON, витримують екстремальні удари до 60 Дж, тоді як інноваційна технологія CCC (Caparol Clean Concept®) робить фасад несприйнятливим до бруду та ефективно "відштовхує" пил

Що таке системна теплоізоляція будівель?

Економити гроші на фасаді ніколи не варто! Це елемент, який є вітриною будинку та забезпечує комфорт домочадцям. Тому архітектори радять завжди вибирати перевірені вироби найвищої якості. При виконанні фасаду надзвичайно важливо, щоб він створювався системно, тобто з використанням спеціальної системи виробів - бажано одного виробника. Зазначена система повинна складатися, серед іншого, з з клеїв для утеплення, фасадних теплоізоляційних плит, механічних кріплень, маси для армованого шару, сітки, грунтовки, поверхневих штукатурок, фасадних фарб та всіх додаткових матеріалів. Сучасні технології, які використовує Caparol, розробляються найкращими фахівцями галузі. Саме завдяки цьому ви можете довгі роки насолоджуватися красивим фасадом.Пропозиція виробника включає три системи. Це: Capatect CARBON, Capatect LONGLIFE та Capatect CLASSIC. Кожен з них був виготовлений за інноваційними, передовими технологіями, які гарантують не тільки функціональність, а й ідеальний зовнішній вигляд фасаду.

Чому варто утеплювати будівлю спеціалісту?

Фахівці радять утеплювати будівлю т. Зв безшовний метод, також званий ETICS. Його можна використовувати як для нових, так і для старих будівель, які потребують модернізації. Найбільш часто використовуваними теплоізоляційними матеріалами є мінеральна вата або пінополістирол. Варто пам’ятати, що утеплення будинків - це багатоетапний процес, який повинен бути переданий в аутсорсинг досвідченим фахівцям. Завдяки цьому внутрішній простір будівлі буде належним чином захищений, а проблемні теплові мости, що спричиняють втрати тепла, будуть усунені до мінімуму. Залежно від ефекту, якого ви хочете досягти, ви можете вибрати найбільш міцні матеріали, в яких використовуються вуглецеві волокна (система CARBON), розширена довговічність (система LONGLIFE) або класичні рішення перевіреної якості (система CLASSIC). Пам’ятай,що вибір правильної системи надзвичайно важливий, оскільки це дозволить вам насолоджуватися гарним теплим будинком, що в свою чергу швидко перетвориться на помітну енергоефективність.

Чому дизайн настільки важливий, як функціональність?

Відомий вислів говорить, що перше враження можна скласти лише один раз, а якщо так, то воно завжди має бути найкращим! Завдяки тому, що ви вибрали модний дизайнерський фасад, ваш будинок матиме шанс відобразити смак і стиль домочадців з самого порогу. Пам’ятайте, що форму та характер фасаду завжди слід вибирати відповідно до обстановки будинку та стилю його інтер’єру. Якщо в інтер’єрі переважають ліричні провансальські ноти, зовнішні стіни будинку важко покрити промисловим бетоном. Крім того, завжди підбирайте колір стін до відтінку даху - ніколи не навпаки. Пропозиція Caparol включає багато цікавих рішень - починаючи від штукатурки у вигляді тонких лінійних концепцій, проходячи ідилічну техніку Rustico, до декоративної текстури Filigrano. Крім цього,фасад може мати оригінальний і водночас зі смаком колір - компанія рекламує особливо модні пастелі, тобто ваніль, пісок або привабливий жовтий. Люди, які віддають перевагу виразним рішенням, можуть спокуситися покрити стіни сирим бетоном, який ідеально відповідатиме простим формам у стилі хай-тек чи індустріал. Романтичні душі, в свою чергу, можуть тягнутися до імітації цегли. Цей тип піднесення люблять старовинні або стилізовані будівлі. Елегантний заміський будинок? А може, середземноморська фазенда з садом, повним екзотичних рослин? В обох випадках цегляні елементи будуть працювати ідеально!який ідеально підійде до простих форм у стилі хай-тек чи індустріал. Романтичні душі, в свою чергу, можуть тягнутися до імітації цегли. Цей тип піднесення люблять старовинні або стилізовані будівлі. Елегантний заміський будинок? А може, середземноморська фазенда з садом, повним екзотичних рослин? В обох випадках цегляні елементи будуть працювати ідеально!який ідеально підійде до простих форм у стилі хай-тек чи індустріал. Романтичні душі, в свою чергу, можуть тягнутися до імітації цегли. Цей тип піднесення люблять старовинні або стилізовані будівлі. Елегантний заміський будинок? А може, середземноморська фазенда з садом, повним екзотичних рослин? В обох випадках цегляні елементи будуть працювати ідеально!

Важко уявити затишний куточок у будинку з крижаними стінами. Ось чому люди протягом століть забезпечували, щоб температура під сімейним дахом була комфортною для домочадців. Бувало, що всю зиму спалювали в печах та камінах, а стіни утеплювали сумішшю соломи та глини. Сьогоднішній день приносить із собою абсолютно інноваційні та надзвичайно довговічні рішення. Капарол працює над ними понад п’ятдесят років!