Як живуть Едіта та Цезарі Пазур?

Едіта та Цезарій Пазурові - одна з найбільш дружніх пар у польському шоу-бізнесі. Красива блондинка та відомий актор створюють чарівний шлюб, який, треба визнати, часто викликає гарячі емоції у читачів пліткарської преси. Відома пара познайомилася понад 12 років тому і з тих пір залишається нерозлучною. На Instagram-акаунтах двох знаменитостей ви можете побачити безліч фотографій їхнього приватного життя. Тож якщо вам цікаво, як живуть Едіта та Цезарі Пазур , ми запрошуємо вас на коротку віртуальну прогулянку навколо їх власності!

Декоративний вхід в будинок

І актор, і його партнерка люблять природу. Тож не дивно, що влітку вхід на віллу знаменитостей потопає у різнобарвних квітах. Сурфіни, петунії та олеандри красуються в декоративних горщиках, що прикрашають сходи. Едіта Пазура намагається час від часу змінювати розташування сходів - залежно від пори року та свят. Навесні перед будинком ставлять великодні прикраси, наприкінці літа сходи перетворюються на фестиваль осінніх барв, а взимку тут можна побачити мальовничі різдвяні композиції.

Сад і тераса

Зелені зони також панують за домом медійної пари. Сад, однак, працює, як правило, для відпочинку. Коротко підстрижений, доглянутий газон, декоративні кущі в горщиках і квіти в коробках - це квінтесенція чарівної зелені. Едіта та Цезарі також знайшли місце для ефективної садової архітектури - невелику альтанку та білу декоративну перголу. Заслуговує на увагу також простора тераса зі зручними меблями для відпочинку, покритими м'якими подушками.

Зона відпочинку у вітальні

Вітальня пари була оформлена в тонких відтінках білого та сірого. Просторий диван голуб’яного кольору запрошує на блаженний відпочинок. Штори - важкі, декоративні, закріплені ефектними пензликами, також додають затишку куточку для відпочинку . Також варто звернути увагу на мантини у вікнах. Такий елемент завжди додає в інтер’єр дроту і робить його більш стильним.

Камін у вітальні

У вітальні одна з головних зірок залишається каміном . Великий, декоративний, з декоративним карнизом, покритий ефектними цегляними шпонами. Прямо поруч є чавунні стилізовані аксесуари для каміну та дерев’яний кошик. Варто зазначити, що камін був побудований в центральній точці вітальні , завдяки чому він розділяє житловий простір на функціональні зони.

Обідня зона у вітальні

У лаунжі знаменитостей також є стильна обідня зона. Навколо столу, що спирається на декоративні ніжки, встановлено шість стільців у стилі гламур та два зручні крісла, оббиті смугастою тканиною. Як зізнається Едіта Пазура, обідня зона дуже важлива для її сім'ї. Просторий стіл - це предмет меблів, на якому часто збираються троє її дітей - не тільки під час спільної їжі, а й під час повсякденних справ, таких як виконання домашніх завдань. Знаменитість любить моменти, коли вона може проводити вільний час зі своїми дітьми, саме тому денна зона завжди дуже жвава і весела.

Стильна ванна кімната з вікном

У ванній кімнаті знаменитостей ви також можете знайти збалансовану колірну палітру, що коливається навколо білого та сірого кольорів. Підлога заселена глянсовою широкоформатною плиткою, а стіни - дрібною мозаїкою. Меблі для ванних кімнат прості і без ручок , оснащені зручною накидною системою. При оформленні інтер’єру тут було використано багатопотокове освітлення , що додатково оптично збільшує простір.

Затишна кухня

Як і у ванній, білий і сірий панують також на кухні знаменитостей . Однак інтер’єр оформлений не сучасно, а ідилічно та затишно. Меблі високі та просторі. На фасадах шухляд ви можете побачити декоративні різці, тоді як скляні верхні шафи оброблені декоративними мантинами. Завдяки практичному підсвічуванню посуд, що відображається всередині, виглядає дуже ефектно. На кухні також є невелика обідня зона. Над картатою лавочкою висить мальовнича полиця в народному стилі , на якій можна побачити колекцію керамічних дрібничок і кісок із сухих трав.

Стильна дитяча кімната

Едіта Пазура дуже часто в інтерв’ю наголошує, що вона любить материнство. Бути матір’ю для неї є великим викликом, а також великою пригодою. Як мати трьох дітей, вона кілька разів проходила процес проектування дитячих кімнат . Останнім з упорядкованих інтер’єрів керують білі, сірі та темно-сині елементи. Привертають увагу красиві стильні меблі та вражаючі шпалери, прикрашені казковим мотивом повітряної кулі.

Едіта та Цезарі Пазур можуть насолоджуватися красивим, стильним будинком. Їхня вілла - здійснена мрія з класичними біло-сірими інтер’єрами з відтінком гламуру. Тож якщо ви мрієте про подібний декор, продовжуйте і надихайтеся наведеними вище домовленостями!