4 запитання перед покупкою індукційної варильної поверхні

На сучасній кухні індукційна плита зажила назавжди, і все ж таке рішення було рідкісним ще кілька років тому. Тим не менше, багато людей все ще вагаються, вибираючи ідеальну варильну поверхню . Предмет сумнівів - незрозумілий метод роботи індукції та нібито висока ціна пристроїв. Скільки правди в цих чутках і на що слід звернути увагу, купуючи індукційну плиту?

Індукційна плита - чому варто вибирати?

Властивості індукції найкраще представити на прикладі новітніх рішень, що використовуються у продуктах шведської марки Electrolux. Індуктивні індукційні варильні поверхні - це прояв інноваційних технологічних ідей. Чому? Оскільки вони були створені у відповідь на конкретні потреби користувачів. Пластина SenseBoil® не змусить нас нічого перевантажити , SenseFry® допоможе нам рівномірно смажити посуд, а SensePro® дозволить нам готувати точно з точністю температури до одного градусу. Індукційні плити Electrolux також дуже безпечні у використанні , оскільки вони не нагріваються, мінімізуючи ризик опіків при випадковому дотику. Більше того, вони енергоефективніі використовують до 90% виробленої енергії. Це робить приготування їжі надзвичайно ефективним, а рахунки за електроенергію нижчими.

Однак функціональність - це не все, індукційні плити також відрізняються неабиякими естетичними цінностями, завдяки яким кухня отримає не тільки надійне обладнання, але і приємний для очей декоративний елемент. Як і більшість індукційних варильних поверхонь, вони займають мало місця. Заощаджений простір дозволяє легко приготувати необхідні інгредієнти. Electrolux пропонує найтонші на ринку індукційні варильні поверхні - це моделі SLIM-FITглибина якої до склопакета становить 44 мм. Завдяки цьому ми можемо помістити його навіть у модну тонку стільницю - товщиною 12 мм над ящиками та 28 мм над духовкою. Вибір такої індукції гарантує майже необмежену свободу домовленостей. Варильна поверхня кріпиться лише до стільниці, що дозволяє зберігати посуд, тарілки або каструлі там, де зазвичай знаходиться піч та інші деталі установки.

Як працює індукційна плита?

На тонкій пластині розміщена технологія, яка перетворює змінний струм в магнітне поле. Низькочастотний потік нагріває посуд, розміщений на блискучому чорному просторі - ось як можна описати механізм індукції кількома словами. Використання енергії вихрового струму можливе лише при контакті з металом, саме тому для приготування їжі на індукційній плиті необхідно мати спеціальні каструлі та каструлі .

На практиці ми оцінимо індукційні варильні панелі Electrolux за функції, які відповідають індивідуальним вимогам домогосподарства. Альбом SensePro® подобається один одному занадто швидко нагріваючи поля та бездротовий Meatprobe, який постійно вимірюючи температуру їжі, взаємодіє з індукційною плитою для автоматичного регулювання. Завдяки цьому ми можемо готувати як справжній кухар, і наші страви завжди матимуть ідеальний смак.

У свою чергу, індукційні варильні поверхні SenseBoil® оснащені функцією автоматичного зменшення потужності , так що нічого не виплеснеться з горщика. Це прекрасний вибір для людей, які одночасно виконують багато занять на кухні - їм не доведеться нервово дивитись на індукцію та відволікатися від інших видів діяльності, щоб постійно контролювати рівень температури. Індукційна варильна поверхня SenseBoil® визначає, коли вода починає кипіти. Як тільки це відбувається, це негайно зменшує потужність. Таким чином ви не втрачаєте енергію, що позитивно впливає на ваші рахунки.

Любителі смажених страв оцінять властивості тарілок SenseFry® . Вибір такої індукції гарантує, що наші улюблені страви будуть смажитися рівномірно і саме так, як нам подобається найбільше - просто виберіть тип їжі та ступінь підсмажування, а тарілка SenseFry® забезпечить постійне підтримання потрібної температури.

Індукційні варильні поверхні Electrolux оснащені польовим Infinite® , або гнучкими конфорками, що пристосовуються до різної форми посудин - достатньо, щоб покрити їх фокусну точку. Деякі з них оснащені FlexiBridge® , який пристосовується до сковорід різного розміру, що полегшує готування на індукційній плиті щодня. Ми можемо вибрати один із трьох варіантів облаштування кухонних зон - тому ми можемо одночасно використовувати каструлі та каструлі різних розмірів. Як і FlexiBridge®працює на практиці? Залежно від ваших потреб, ми можемо вибрати дві зони середнього розміру, малу та велику, або одну велику для дуже просторого судна. Тому не проблема розмістити як сковороду діаметром кілька сантиметрів, так і невеликий горщик, який використовується лише для обігріву вечері.

Також варто звернути увагу на інноваційну функцію Hob2Hood® , яка бездротово з’єднує варильну поверхню з витяжкою . Завдяки цьому, коли ви починаєте готувати, витяжка автоматично регулює налаштування, забезпечуючи нам найкращий можливий витяг , відповідний потужності, обраній на варильній панелі.

Які переваги та недоліки індукційної варильної поверхні?

Безсумнівні переваги індукційної плити включають, перш за все, аспект безпеки. Використання традиційних газових плит несе ризик залишити ручку відкрученою. Тоді достатньо однієї іскри і нещастя готове. Додатковою перевагою індукційних варильних поверхонь Electrolux є те, що під час приготування їжі нагріваються лише каструлі або каструлі та їх вміст , завдяки чому робота на кухні стає безпечнішою та комфортнішою. Великою перевагою є також різноманітність рішень, завдяки яким ми можемо вибрати тарілку, яка відповідатиме нашим індивідуальним очікуванням.

Вже згадана необхідність придбання нового набору посуду з металевим покриттям знизу здається невеликим недоліком. Зі зростанням популярності індукції ціни на каструлі цього типу поступово знижуються. Крім того, одноразові витрати невеликі, якщо врахувати загальну вартість приготування їжі за допомогою дешевої в експлуатації індукційної плити.

Як вибрати індукційну плиту?

Чіткої відповіді на це питання немає. Вам слід неодмінно шукати побутову техніку, яка використовує найновіші рішення . Визнані виробники можуть ними похвалитися, постійно збільшуючи кошти, що виділяються на інвестиції в дослідження та розробки. Протягом багатьох років Electrolux докладає всіх зусиль, щоб забезпечити клієнтів по всьому світу зручними інноваціями, що підвищують комфорт приготування страв.

Серед колекцій цього виробника виділяються два рішення, також вже коротко описані - SensePro® , SenseBoil® і SenseFry® . Індукційні плити, що носять цю назву, відрізняються не тільки естетичними цінностями, але і функціональністю. Інтуїтивно зрозуміле управління дозволяє побачити всі доступні опції всього за кілька хвилин. Вибір індукційних варильних поверхонь Electrolux означає прощання з проблемами з киплячим посудом та високими рахунками за електроенергію. І найголовніше - відтепер кожна страва матиме смак як у вишуканому ресторані.

Приготування їжі може бути цікавим, особливо коли хтось любить експериментувати. Для того, щоб повною мірою насолодитися кулінарною пристрастю, слід не лише слідувати кулінарним тенденціям, але перш за все мати перевірене обладнання. Тоді не має значення, чи стикається шеф-кухар із завданням приготувати скромний обід чи пишну вечерю. Кожен може впоратися навіть з найскладнішим посудом, коли перед ними є зручна варильна поверхня .