Якого кольору не може не бути в наступному році?

Коли ми все ще маємо святковий настрій і нам найбільше подобається проводити час на свіжому повітрі, легко забути про інтер’єри наших будинків, куди ми незабаром повернемося після сонячного відпочинку. Кінець літа і початок осені - ідеальний час для підготовки своєї квартири до наступного сезону. Який колір оживить наші інтер’єри та додасть їм оригінальності краще, якщо не енергійний, солодкий, з одного боку, і шалено-рожевий, з іншого?

Саме відтінки цього позитивного кольору керуватимуть аранжуванням наступного року. Рожевий, як і близький до неї червоний, є символом любові та пристрасті, а також життєрадісності, чарівності та граціозності . Всі ці якості асоціюються з жіночністю, але рожеві інтер’єри у вигляді сміливих меблів, інтенсивних стін або вишуканих аксесуарів можуть породити екстравагантний інтер’єр, який сподобається всім домочадцям та гостям. У співпраці з салонами Agata ми представляємо надихаючі обличчя рожевого , якого не може не бути у вашому інтер’єрі наступного року!

У Роуз багато імен

Рожевий - це не тільки ніжний колір, який ми асоціюємо з дитячим одягом та солодкими оборками, але також він може доповнити свіжу композицію у відповідності з дуже модною сьогоднішньою тенденцією міських джунглів . Пастельно-рожевий , безсумнівно, додасть витонченості декору, в якому переважає соковитий зелений під знаком величезного листя монстери. Запилене рожеве крісло або пудрово-рожевий, вишуканий текстиль - це не все, що може зробити наш герой.

Більш темні, виразні відтінки рожевого , такі як фуксія або пурпуровий , навіть не мають натяку на цукерки чи інфантильність, а силу та елегантність . Хоча це може здатися неймовірним, у минулому цей колір навіть асоціювався з мужністю як кольором боротьби та влади. Рожеві тони важко пропустити на зображеннях польських ланцерів чи солдатів наполеонівської армії. Варто також згадати, наприклад, рожево-фіолетовий колір одягу найвищих християнських священнослужителів, тобто єпископський колір . Конотації рожевого з маскулітністю також поширені в Японії, де рожевий - це колір вишневих квітів, що символізують молодих воїнів, які впали в бою.

І звідки походить назва виразного пурпурового кольору , без якого було б особливо важко уявити декор інтер’єрів нашого наступного року? Суміш червоного з сумішшю синього, що дає інтенсивний відтінок рожевого з відтінком фіолетового, був розроблений французьким хіміком у 1859 році - році битви при Пурпурі. Саме біля цього італійського міста армія Наполеона III розгромила австрійську армію, яка залишила поле, повне пурпурової крові. Сьогодні цей колір та близькі до нього відтінки мають набагато веселіші асоціації , і це приносить радість, енергію та добробут в інтер’єр .

Вітальня через рожеві окуляри

Авангардної пурпурової або оригінальної фуксії слід особливо запросити у вітальню, яка завдяки таким виразним тонам природно стане оригінальною вітриною нашого будинку . На чому слід зосередити свою увагу, як не на серці вітальні, тобто зоні релаксації ? Це повинно забезпечити нам не тільки комфортне розслаблення, але і визначити стиль облаштування всього інтер’єру. Вирішуючи сильний акцент у вигляді рожевого дивана , нам більше не доведеться звертати особливої ​​уваги на оригінальні аксесуари. Вони затьмарені яскравим кольором меблів, особливо коли його характер підкреслюється додатковими елементами, наприклад, стьобанням на спинці дивана CANDY або зігнутими боками дивана INKA. Це меблі в стилі ретро вони нагадують знакові моделі семидесятих, недарма названі рожевими в назві популярної серії.

Диван PRINCE та кутовий диван MONDO, які дивують не тільки глибиною рожевого відтінку, але і контрастом , ще швидше привернуть увагу гостей . Тут інтенсивний колір поєднується з білим, що надає меблям виразності . Гості також, безсумнівно, будуть задоволені функціональністю куточка - регульований підголівник забезпечить розслаблення вдень, а випадкові функції сну з такою кількістю механізму "дельфінів" дозволять швидко та зручно розкладатись. Двоколірний диван з корпусом з екошкіри, профільованими подушками та хромованими ніжками додасть вітальні сучасний вигляд .

Суспільство рожевих

Екстравагантний і сміливий рожевий любить компанію подібних, соковитих кольорів. Тож давайте не вагайтесь жодної хвилини перед тим, як вибрати оранжеві, червоні або фіолетові аксесуари. Звичайно, текстиль із кольором, схожим на диван або кутовий диван , наприклад, подушка MALAGA у відтінку фуксії або стьобане покривало LUNA SIMPLE, підшите високоякісним флісом і міцно оброблене оздобленням, також буде чудово працювати . Також варто поекспериментувати з тканинами : подушка SHAGGY або RITA з довгим волоссям або блискуча наволочка CARLO з металевим принтом стане вишуканою прикрасою сама по собі або доповнить елегантний стиль гламуру . Такі домовленості люблять все, що сяє: металеві столи, люстри або мерехтливі вази в кольорі старого золота.

Однак не всім доводиться почуватись комфортно в компанії цієї надзвичайно виразної, яскравої компанії. Якщо ми відчуваємо, що домінування таких інтенсивних кольорів нас трохи пригнічує, ми можемо легко приборкати його більш м’якими аксесуарами, які не заберуть розташування бажаної енергії та бадьорості . Для підлоги чудово підійде килим FUERTE з квітковим мотивом. Його м’який і гладкий, світлий фліс є приглушеним фоном для різнокольорових квітів у відтінках рожевого , фіолетового та зеленого, які будуть гармоніювати з меблями та стінами у нашій вітальні чи спальні. Вибираючи аксесуари, варто вибрати приглушений сірий та бежевий або класичний та універсальний чорно-білий.

Хоча тенденції оформлення на наступний рік все ще частково невідомі, одне можна сказати точно - в наших інтер’єрах не може бракувати позитивної енергії, вишуканої елегантності та сміливих рішень . Їх, у свою чергу, забезпечить один колір - рожевий , велика кількість відтінків якого дасть нашій уяві багато місця, щоб показатись у створенні ідеального домашнього простору . Малинові, малинові, рубінові або фіолетові тони , які будуть присутні в наших інтер’єрах, забезпечать модне та ефектне оформлення , і поставлять нас та наших гостей у радісний настрій на цілий рік !