Тканини для оббивки з малюнком - спосіб створити ефектну метаморфозу інтер’єру!

Що змушує нас вибирати конкретні кольори, візерунки та матеріали при облаштуванні власного домашнього простору? Чи насправді ми дотримуємося панівних тенденцій, чи переважають наші звички та смаки? Аналізуючи, які меблі ми вибирали найчастіше в останні роки, ми можемо побачити, що після ери повсюдного сірого настав час кольору . Законодавці меблевої галузі представляють композиції, насичені насиченими, а потім пастельними кольорами . Однак правда полягає в тому, що ми все ще переважно вибираємо безпечні земляні тони, порушуючи їх найчастіше одним сильнішим кольоровим акцентом. Безсумнівно , з кожним роком у наших будинках стає все більше кольорів . Однак ми часто забуваємо про візерунокяк можливість висловити наш смак. Чому?

Це правда, що сміливі кольори - ті, що не входять до канону сірого та бежевого - найчастіше вибирають люди з сильною особистістю та високою самооцінкою. Зрештою, вам доведеться виступити проти "поточного стилю". Ми піддаємось уїдливим зауваженням друзів, які не наважились би на такий крок. Але чи неправильно, що ми хочемо, щоб наша квартира, наш будинок відображали нашу індивідуальність ? Навпаки! Це, окрім нашого одягу, найпростіший спосіб виразити та висловити емоції. Вам слід почуватись комфортно у своєму домі, а не людям, які його лише відвідують. Тож якщо у вас є душа дослідника і ви хочете її показати, подумайте про малюнок на своїх меблях- на кріслі, дивані або кутку. У вас є безліч варіантів зробити крок далі, ніж ті, хто наважується лише на власний колір.

Класика, але без нудьги - шпалери та діаманти

На перший погляд вони асоціюються з інтер’єрами в старовинному стилі - вінтажними, класичними або сільськими. Однак геніальне зіставлення різних тканин може означати, що дизайн , присвячений меблям років тому, може бути ідеальним, наприклад, у сучасних інтер’єрах . Багато що також залежить від кольорів та використовуваних аксесуарів. Часто досить вибрати енергійний, оригінальний колір, щоб предмет меблів здивував.

Візерунок без візерунка - фальшива уніто та меланж

Щось для тих, хто віддає перевагу неочевидним рішенням. Тканини Falso unito - це тканини з ніжним малюнком, які насправді видно лише зблизька. Тканина здалеку здається майже гладкою . З іншого боку, меланжева тканина виткана з волокон різного кольору. Це створює цікавий кольоровий колаж . Ці кольори можуть бути подібними або контрастними, що ще більше посилює незвичайний ефект.

Вершина мужності - сучасна геометрія проти абстракції

Якщо ваша мета - досягти сильного, привабливого ефекту, зверніть увагу на тканини з чітким малюнком . Це може бути геометричний малюнок - наприклад, крихітні квадрати (пікселі) або трикутники, або навіть смужки різних кольорів.

Ви також можете вибрати неочевидні, абстрактні, різнокольорові візерунки, які додають кімнаті позитивної енергії та вносять настрій, ідеальний для розваги. Вибираючи колірну гамму, зверніть увагу на те, як чудово ви можете поєднувати різні елементи декору кімнати між собою за допомогою різнокольорової тканини .

Це правда, що тканини для оббивки з малюнком зазвичай вибирають для аксесуарів, подушок, оскільки вони є більш складним матеріалом, ніж однотонні тканини. Ви повинні передбачити, як тканина поміститься на предмет меблів , на його вигини або складки, і спланувати, як буде розташовано візерунок у цих місцях. Однак зусилля варті цього унікального ефекту. Меблі з тканини з малюнком напевно додасть інтер’єру характеру і підкреслить його оригінальність, показавши тим самим унікальність його мешканців. Пропозиція? Досить середньо, висловіть свою індивідуальність!