Як влаштувати кухонне вікно на осінь?

Восени інтер’єр кухні повинен бути наповнений щільними тканинами в красивих, глибоких кольорах. Мереживні фактури віддають перевагу тим, хто віддає перевагу більш легкій укладанні. Окрім них, варто використовувати осінні акценти, такі як верес, гарбузи, жолуді або пучки різнокольорового листя. Подивимося, як можна влаштувати кухонне вікно восени.

Які кухонні штори вибрати на осінь?  - Восени впустіть трохи затишку в квартиру.  Ставте на тепле, солодке ...

Які кухонні штори вибрати на осінь?

Восени впустіть у квартиру трохи затишку. Вибирайте теплі м’ясисті тканини - велюр, оксамит, жаккард . Однак, якщо ви не хочете відмовлятися від повітряних штор з органзи або вуалетки, вибирайте теплі тони, такі як благородний оранжевий, насичений червоний, сонячно-жовтий або старе золото . Завдяки цьому у вашій квартирі буде привітний сонячний промінь, незважаючи на осінній дощ.

Мереживні штори для кухні

Осінь асоціюється з трохи ідилічною атмосферою. Деякі сушать гриби, інші витрачають час, щоб приготувати смачні консерви або спекти тістечка із солодким крихким покриттям. Мереживо ідеально вписується в такий тип настрою! Такі штори у вигляді ревнощів або ламбрекенів вносять в інтер’єр чарівність та сільський шик. Варто знати, що ніжне бавовняне мереживо не повинно піддаватися хімчистці. Крім того, ретельно накрохмаліть їх, щоб вони виглядали красиво, і пропрасуйте їх навиворіт гарячою праскою .

Як прикрасити вікно осіннім листям?  - Для облаштування осіннього вікна ви можете без вагань використовувати засушені кольорові листя ...

Як прикрасити вікно осіннім листям?

Ви можете без вагань використовувати засушені кольорові листя, щоб облаштувати падіння вікна. Щоб зробити з них ефектну гірлянду, потрібні лише білі вогні на нитці та міцний клей. Приклейте по листочку до кожного світильника з прикріпленою лампочкою і вуаля! Осінній головний убір вікна готовий! Однак пам’ятайте, що купуйте світлодіодні ліхтарі з теплим відтінком - тоді лампочки не будуть нагріватися, і все ж на кухні з’явиться дружнє, тепле сяйво. Іншою ідеєю може бути створення центральної частини листя, соснових шишок та сухоцвітів. Ця прикраса послужить вам пензликом для кріплення штор.

Як влаштувати осінній підвіконня?  - Пам’ятайте, що вдале розташування вікон - це не тільки грамотно підібрана штора, а й зі смаком ...

Як влаштувати осінній підвіконня?

Пам’ятайте, що вдале розташування вікон - це не тільки грамотно підібрана штора, а й зі смаком оформлений підвіконня! Тут можна виставити найкрасивіші скарби осені - миски з каштанами та жолудями, чарівні гарбузи різних відтінків та форм, горщики з вересами або сагани, повні різнокольорових листя. Адже польська осінь теж може бути барвистою і красивою!

Які квіти вибрати для осінньої композиції?

Хризантеми - найкрасивіші та найпопулярніші осінні квіти. Не дивно - їх прекрасні бутони завжди радують безліччю кольорів! Щоб урізноманітнити вигляд вікна, сміливо запрошуйте хризантеми на підвіконня своєї кухні. Щоб додати характеру в цілому, заховайте горщики в мішковину .

Як зробити осінній вінок для вікна?  - Окрім модних штор, на вікно вашої кухні може прийти осінь ...

Як зробити осінній вінок для вікна?

Окрім модних штор, на вашому кухонному вікні може з’явитися осінній центральний елемент. Для його виготовлення достатньо придбати плетений вінок і прикріпити до нього різні декоративні елементи за допомогою тонкого дроту або джутової нитки. Це можуть бути строкаті листя, гілочки горобини, сухоцвіти, декоративні трави, стрічки або популярна пофарбована рафія. Зробити такий елемент дуже просто, і він вносить неймовірний шарм в інтер’єр.

Після радісного літнього періоду ми часто трохи апатичні, тому варто підбадьорити будинок прикрасами та внести в нього теплі кольори. Осінь віддає перевагу благородним помаранчевим, глибоким рубінам і сонячно-жовтим. Завдяки їм віконна рама завжди буде виглядати доброзичливо - незважаючи на дощову погоду.