Матова багатофункціональна плитка! Відкрийте для себе плитку для кожної кімнати

Сучасний інтер’єр часто є місцем з мінімалістичним дизайном, практичним у використанні, позбавленим багатих орнаментів, декорацій та вигадливих мотивів. То як зробити їх більш привабливими? Використовуючи які матеріали, щоб зробити їх красивими, презентабельними та інтригуючими? У співпраці з брендом Cerrad ми вирішили поглянути на матову плитку з універсальним нанесенням - використання обробного матеріалу - чудовий спосіб підкреслити стиль простору та додати йому виразності. Ми також подаємо кілька натхнення для використання керамічного посуду в окремих кімнатах - ванній, кухні та вітальні.

Матова плитка - універсальна обстановка інтер’єру

Однією з найбільших переваг керамограніту є їх широке застосування . Матовий керамограніт, що чудово імітує популярні матеріали, може використовуватися для обробки підлоги, стіни і навіть поверхні в душі. Матовою плиткою будуть прикрашені як мінімалістичні, так і екстравагантні салони, в основі яких дизайнерські, сучасні форми та контрасти. Матовий матеріал для обробки поверхні гармонізуватиме ексцентричний та виразний декор та оживить стихійні, монохромні кімнати.

Варто зазначити, що керамогранітна плитка ідеально підходить для будь-якого інтер’єру. Він також знайде своє місце там, де на нього потрапляє вода та пара, тобто у ванній та на кухні. Матеріал не вимагає вдосконалених процедур догляду - це не піддасть нам додаткових витрат. Плитка в найкоротші терміни оновить сучасні стилізації. Підлога, зроблена з їх допомогою, додасть виразності елегантній сучасній квартирі, а завершена підлога в еклектичній ванній кімнаті придбає вигадливий, трохи художній характер.

Керамогранітна плитка також є ідеальним способом використання потенційно проблемних матеріалів - наприклад, дерева - у таких приміщеннях, як кухня або ванна кімната. Fuerta випрямляється кераміка шляхом Cerrad прекрасно імітує зовнішній вигляд натуральної деревини, починаючи від природних кольорів до ідеального відтворення структур зерна і текстури. Завдяки реалістично виглядаючій плитці ви можете одночасно насолоджуватися атмосферною атмосферою, створеною деревом, та винятковою довговічністю керамічного посуду.

Як закінчити салон?

Gres, що імітує дерево, додасть класу та елегантності будь-якій підлозі . Залежно від обраного кольору він стане чудовою базою для аранжувань у різних стилях. Широкий вибір відтінків випрямленої плитки з колекцій Fuerta та Laroya дозволяє легко підібрати правильний колір до характеру кімнати . Яскраві відтінки, такі як Marengo або Honey з лінії Fuerta або Dust and Beige з колекції Laroya, чудово підійдуть для салонів любителів стилю мінімалізм або сканді. Темніше Fuerta Marrone або Laroya Brown ідеально підходить для інтер’єрів, витриманих в класичній та сучасній атмосфері.

Ми додамо інтер’єру стилю, представивши скляні аксесуари , вази з квітами та вишукані та в той же час витримані в дусі сучасного дизайну великі свічники. Пам’ятайте, що плитку також можна використовувати на стіні. Ніщо не заважає облицюванню однієї зі стін і в поєднанні з ними сучасний куточок, оббитий темною тканиною та дизайнерський низький журнальний столик з блискучою поверхнею.

Ванна кімната з матовим покриттям - яку плитку вибрати?

Гладка, матова обстановка ідеально підійде для ванних кімнат, оформлених у сучасному стилі, де переважають прості, функціональні рішення та приглушені сірі кольори. Для обробки вхідної кабіни ми використаємо керамограніт. У поєднанні зі склом і затемненою палітрою варто використовувати матеріали з колекції Tassero , ідеально імітують бетон. Матеріал відтінку Tassero Beige буде добре виглядати в поєднанні з білою керамікою для ванної. Gres Tassero Bianco візуально розширює простір, а пластини Tassero Graphite забезпечують спокій kąpielowemu просторого розкішного сучасного вигляду.

Модним рішенням також є підтримка ванної кімнати в природному стилі - для її обробки підходять матеріали, отримані з природи, або ті, що їх ідеально імітують. Дерево є невід’ємним елементом цього стилю - плитку Fuerta або Laroya можна використовувати як на підлозі, так і на стіні. Ви можете успішно поєднувати його з бетонною плиткою, а також металевими аксесуарами. Вміло обробляючи кольори дерева , а також декоративні елементи, ми також можемо отримати сирий, лофт-характер інтер’єру або теплу, затишну атмосферу скандинавської ванної кімнати.

Плитка з матовою поверхнею буде використана для обробки всіх стін у кімнаті - ми можемо вибрати один базовий колір, або використовувати кілька відтінків та естетично поєднати їх з елементами сантехніки. Такий сучасний інтер’єр буде добре виглядати в мінімалістичних аранжуваннях . Якщо ми хочемо створити ванну в індустріальному стилі, давайте представимо матову, бетонну підлогу Tassero та велику кількість дерева.

Кухня в сучасному стилі - яка плитка підійде?

Якщо ми мріємо про унікальну кухню в теплих кольорах , але хочемо зберегти її в нейтральному, мінімалістичному стилі, давайте покладемо дерево. Дерев’яна підлога буде виділятися на тлі білих фасадів кухонних меблів, візуально зігрівати інтер’єр і надавати кімнаті індивідуальний характер. У складних кухонних умовах керамогранітна плитка, що імітує дерево з колекції Fuerta , як і колекція Laroya , буде добре працювати - завдяки цьому рішенню ваша підлога переживе будь-яку кухонну революцію.

На кухні в промисловому стилі чудово підійде підлога з плитки, що імітує бетон . За допомогою декоративних матеріалів з колекції Tassero ми створимо потрібну атмосферу і надамо інтер’єру з великою кількістю сировини стабільний вигляд. Рекомендуємо використовувати світлі відтінки на стінах, темніші на підлозі, оточені мінімалістськими поличками, сучасним обладнанням та дизайнерськими кріслами.

Ми також можемо вибрати монохромну стилізацію - приглушена світла плитка легко вписується в сучасні простори, де домінують бежевий, сірий та графітовий кольори. Бетон варто вводити в модерністично облаштовані квартири та квартири, де використовується тенденція об’єднання кімнат. Інтер’єри збережуть просторий, красивий вигляд та придбають інтригуючу оригінальну обстановку .

Чому плитка з гладким покриттям багатоцільова? Матова поверхня полегшує підбір такої плитки до різноманітно оформлених кімнат, меблів та елементів, що надають атмосферу композиції. Бренд Cerrad заохочує використовувати матеріал у сучасних інтер’єрах. Плитка підкреслить характер сучасної квартири, виділить приглушену палітру та гармонізує сміливі, еклектичні та промислові стилізації.