5 тенденцій в дизайні інтер’єру на 2018 рік

Кожен наступний рік задає нові тенденції та шляхи, якими любителі красивих інтер’єрів охоче йдуть. Що буде модним у 2018 році? Які кольори та візерунки будуть домінувати у домашньому просторі? Які з популярних в даний час тенденцій витримають випробування часом і залишаться з нами довше? Ці питання задають не лише дизайнери, а й ентузіасти, для яких розташування чотирьох кутів - чисте задоволення.

Щороку є тенденції, які диктують, що буде модним у новому сезоні. Хтось використовує їх жменями, хтось - вибирає один елемент, який вони вносять в свій інтер’єр. Якщо ви один із людей, які у вільний час переглядають галузеві портали та журнали та відчуваєте задоволення та радість від облаштування домашнього простору, ознайомтесь із останніми тенденціями. Разом із салонами Agata ми запрошуємо вас у коротку, але надзвичайно надихаючу подорож через 5 найпопулярніших мотивів дизайну інтер’єру у 2018 році!

Стіни на передньому плані

У 2018 році ми забуваємо про порожні стіни, які є лише фоном композиції. Цього разу саме вони ведуть шлях і диктують умови. Ми підлаштовуємо під них меблі та декоративні аксесуари. Як повинні виглядати стіни в цьому сезоні? Сміливий, грайливий чи інтригуючий - все залежить від нас. Однак важливо, щоб були "деякі". Сліпі та банальні стіни забуті. Нові тенденції показують, як чаклувати оригінальними та характерними інтер’єрами за допомогою шпалер, спеціальних наклейок, плитки та кольорів. Тому не будемо боятися експериментувати і сміливо тягнутись до вигадливих шпалер або промислового бетону. Якщо, однак, ми відчуваємо, що такі радикальні рішення не в нашій природі, зупинимось на рамах, цікавій графіці та малюнках - завдяки їм ми створимо надзвичайну настінну галерею у вітальні, спальні чи залі.Ми можемо вибрати барвисті оправи або вибирати вироби різної форми - важливо, щоб разом із фотографіями та малюнками вони створювали інтригуючу, смішну або засновану на абстрактних асоціаціях історію. Настінна галерея - це простий, але дуже ефективний спосіб перетворити кімнату.

Хай живе еклектика або кілька слів про чудову свободу з'єднання матеріалів

У 2018 році панує хоробрий Ультрафіолет, а стіни грають першу скрипку. Однак на цьому революції в дизайні інтер’єру не закінчуються! Новий рік дає нам багато свободи, дозволяє нам грати з трендами, завдяки чому ми отримуємо можливість висловитись завдяки оригінальним поєднанням кольорів і фактур. Ми - творці, які ставляться до квартири як до полотна - тож, не вагаючись, відпустіть свою творчість! Давайте підемо на кольори та змішуємо візерунки. Чим неочевидніший зв’язок, тим краще. Дует - бетон та мідна мідь - особливо цінують дизайнери. Цей незвичайний шлюб надзвичайно ефективний - сирий, холодний бетон чудово гармонує з теплою та елегантною міддю. Також варто розглянути інші поєднання та поєднувати дерево, кераміку та інші фактури та відтінки з бравадою.Давайте захопимося своєю уявою і створимо простір, який нас оточує.

Космос, містика та креативне мислення - Ультрафіолетовий колір року - За вироком експертів з Інституту Pantone щороку ...

Космос, містика та креативне мислення - Ультрафіолетовий - колір року

Щороку вся індустрія дизайну інтер’єрів чекає вердикту експертів з Інституту Pantone. Який колір буде наймоднішим у цьому сезоні? Яка кольорова палітра буде панувати в наших будинках та офісах? У 2018 році сміливий та інтенсивний ультрафіолет несподівано тріумфував, скинувши з престолу досі шукані приглушені відтінки та пастельні тони. Фахівці мотивують своє рішення способом мислення сучасних людей. Фіалка динамічна і наповнена характером, що відображає творчість, креативність та бачення. Він підкреслює нашу готовність відкрити явища, які керують світом, і дослідити нові шляхи. У той же час фіолетовий асоціюється з таємничим і таємничим космосом і магією. Здається, тембр, що перемагає, є ідеальним поєднанням раціонального елемента з інтуїцією, з метафізичним і незрозумілим.Як внести цей незвичайний колір в інтер’єр? З обережністю. Ультрафіолет вибагливий, але з трохи розуму він чудово доповнить ваш домашній простір - додасть йому творчої енергії та внесе ковток свіжості.

Не забувайте поєднувати фіолетовий з ніжними і приглушеними кольорами - білим, сірим і бежевим. Незважаючи на те, що ми чудово володіємо дизайнерським світом і любимо інноваційні композиції, ми також можемо поєднувати Ultra Violet з темно-синім, кобальтом та золотими та срібними відтінками. Однак помірність важлива - цей інтригуючий колір найкраще підійде для меблів та аксесуарів, тож давайте виберемо фіолетовий диван чи крісло, або виберемо подушки, текстиль та картини у наймоднішому на сьогодні кольорі.

Обтічні меблі

Любителі ніжних та обтічних форм будуть задоволені! 2018 рік зосереджений на ніжно-округлих формах, які своїм силуетом відносяться до меблів, модних у 50-х, 60-х та 70-х роках минулого століття. Забудемо про гострі краї - сьогодні лідирують круглі столи, стильні крісла з м’якими лініями і навіть комоди та шафи із закругленими краями. Немає сумнівів, що вони домінують у нових дизайнерських колекціях. Обтічні меблі ідеально підходять для квартир у стилі ретро - саме тому любителям старовинної естетики слід потягнутися за крісла з м’якими лініями та круглі журнальні столики. Однак не тільки в цьому стилі чудово виглядають меблі з витонченими краями. Вони також чудово доповнять кімнати в скандинавському стилі та урізноманітнить сучасний інтер'єр, оскільки елемент,який, здається, походить із зовсім іншої "казки", - це чудовий спосіб порушити процедуру аранжування та створити унікальний, еклектичний простір.

Східна подорож, або японське бачення Вабі-Сабі - минулий рік пройшов під впливом датської гігге, цього разу в ...

Східна подорож, або японське бачення Вабі-Сабі

Минулий рік минув під впливом датського гігге, цього разу нас надихає японська філософія Вабі-Сабі. Що він говорить? Перш за все, це дозволяє нам відпочити від всюдисущого перфекціонізму та прославлення ідеальних речей. Японська філософія говорить, що не все повинно бути ідеальним, і ми повинні цінувати простоту і чарівність того, що прогризло зуб часу. Саме в старих предметах, знебарвлених мармурах, зношених цементних плитках та натуральному дереві після переходів полягає справжня чарівність. Японський Вабі-Сабі буде особливо близький людям, які люблять старі меблі, цінують природність і віддають перевагу інтер'єру з душею. Слідуючи цій тенденції, ми можемо створити простір, повний оригінальних предметів, який чудово поєднує невибагливий сільський стиль з промисловими елементами.Будинок, влаштований відповідно до припущень Вабі-Сабі, не намагається бути ідеальним, він не вражає сучасним дизайном - але він унікальний і красивий у своєму недосконалості.

Тенденції змінюються щороку - одні проходять, інші залишаються з нами на довше. Пам’ятаймо, що нові тенденції повинні нас надихати - відкривати очі на раніше невідомі напрямки та поєднання. Давайте фільтруватимемо через себе всі галузеві цікавинки - через нас систему цінностей, смаку, особистості і завжди намагатимемося додати щось від себе.

Зрештою, мова не про створення бездоганного інтер’єру, як обкладинка широко читаного журналу, а наш - ідеальний, незважаючи на недоліки, в яких ми почуваємось як вдома. У салонах Agata ми можемо знайти меблі та прикраси, які дозволять нам створити модний, але затишний та унікальний простір.