Стильно, зручно і практично. Ми обираємо садові меблі

Ми вважаємо сезон відпочинку в саду початком! Подивіться, як обставити терасу, балкон чи сад у стилі, щоб обладнання вийшло не тільки довговічним та практичним, але й сучасним.

Зручність і розслаблення

Широкий набір для відпочинку сприяє невимушеній і дружній атмосфері на терасі або балконі. Більшість із нас схильні вибирати стилістично узгоджені садові меблі та поєднувати елементи з тієї ж колекції. У магазинах є безліч готових наборів для відпочинку. Розкішні пропозиції, за які деякі можуть заплатити навіть десятки тисяч злотих, стають все більш популярними на ринку садових меблів. Комплект для тераси або балкона, що складається зі столу та дивана та крісел або модульного куточка, виготовленого з ротангу або штучної коси, зазвичай коштує 4000-6000 злотих. Для тих, кого диван не влаштовує, ми рекомендуємо садові ліжка. Такі меблі можна придбати приблизно за 2000 злотих. Затишні гойдалки у формі кулі за подібною ціною також підійдуть на терасі або великому балконі.

Обід у саду

Природні кольори садових меблів завжди витримують випробування часом і рідко вступають у конфлікт із оточенням та мінливими тенденціями. Великий обідній набір з масиву тикового дерева для тераси може коштувати понад 20 000 злотих. Найдешевший натуральний матеріал - лоза - два крісла з маленьким столиком можна придбати приблизно за 400 злотих.

Еко - це модно

Крім натуральних матеріалів, у виробництві садових меблів використовуються й інші екологічні матеріали. Верзаліт виготовляється з комбінації деревини та смол після дії на них високих температур. Виготовлені з них меблі для балкона або тераси довговічні та біологічно розкладаються. Ресиста - це екологічно чистий матеріал. Хоча вона нагадує екзотичну деревину, вона її не містить, але виготовлена ​​з рисової лушпиння, кам’яної солі та мінеральної олії.

Прямий

Однозначною тенденцією є спрощення садових меблів. Сьогодні на ринку існує багато таких з геометричними формами. Виготовлені з металу, замість вигадливо вироблених форм вони частіше представляють економічний дизайн. Вони прості за формою, але завдяки унікальним матеріалам вони високо цінуються. Оригінальний стілець для балкона або тераси зазвичай коштує від 200 злотих до понад 1000 злотих. Популярністю користуються ажурні та шнурові сидіння.

Затишно

Світлі форми садових меблів люблять яскраві та життєрадісні кольори. Комплекти для відпочинку спокушають м’якістю барвистих подушок та приємною на дотик оббивкою. На світових аренах та на домашніх терасах садові меблі дефілюють у казково-барвистих смугах, квітах та шевронах. Сміливі та соковиті візерунки самодостатні, але також створюють успішні шлюби з коричневими, сірими та білими. Звичайно, не кожен може дозволити собі диван Tropicalia, розроблений Патрісією Урквіолою (приблизно 50 000 злотих) або гойдалки з тієї ж серії (приблизно 40 000 PLN), на щастя, пропозиція барвистих садових меблів та вітальних наборів також доступна за нижчими цінами.

Хітом останніх років стали набори для відпочинку з молочного поліуретану. Садові меблі, відлиті з неї, користуються формою, а після настання темряви вони надають додаткову привабливість завдяки різнокольоровому світлодіодному освітленню. Однак такі гаджети недешеві. Ви заплатите не менше 5000 злотих за світяться двомісний диван. Такі меблі змінять вигляд будь-якої тераси.

Вибирайте меблі на свій смак і насолоджуйтесь ними все літо.

Зміст статті з’явився на веб-сайті люб’язно dom.wp.pl. Автор тексту: Магдалена Ковальчик