7 переваг плитки, що імітує бетон

Важко влаштувати промислові, атмосферні горища та квартири, не вводячи певної суворості з використанням вибраних оздоблювальних матеріалів. Цю функцію ідеально виконує бетон - але що робити, коли ми не хочемо втратити естетичну цінність свого інтер’єру, а хочемо зберегти їх неповторну атмосферу?

Бренд Cerrad рекомендує любителям промислових та модерністських інтер’єрів плитку, яка ідеально імітує бетон. Колекція Lukka - це пропозиція для людей, які хочуть створювати стильні та сучасні композиції, не піддаючись труднощам, пов’язаним із використанням композиту. Нижче ми представляємо переваги плитки та трохи натхнення для їх використання в інтер’єрах. Немає сумнівів, що існує багато причин реалізовувати ідеї з імітацією бетону.

Екологічність

Любителі рішень в екостилі можуть успішно використовувати плитку у своїй вітальні - вони виготовляються з природних матеріалів, зокрема глини, піску та суглинку. Продукти з колекції Lukka завдяки своєму складу не викликають алергії та мають високу стійкість до цвілі. Екологічний паркет із плитки, що імітує бетон, є пропозицією для людей, які цінують природу і простоту. Матеріал забезпечить вітальні гарне оздоблення - він підкреслить красу аксесуарів та елементів декору з посиланням на еко стиль та світ природи. Колекція Lukka ідеально впишеться в стилі, використовуючи екологічні ідеї та зміцнюючи здоров’я - вона буде чудово працювати в поєднанні з деревом та зеленими рослинами.

Економічний

Однією з найважливіших переваг продуктів Cerrad є їх легке та економічне обслуговування. Варто зазначити, що плитку не потрібно просочувати або піддавати додатковому догляду. Завдяки цьому нам не потрібно вкладати час і гроші, щоб щодня насолоджуватися чистим і неповторним простором. Любителів сучасних аранжувань, заснованих на строгих формах та мінімалізмі, напевно зацікавить виріб, здатний здійснити їх мрії про фабричний інтер’єр в атмосфері сучасного мистецтва. Колекція Lukka зручна у використанні - вона буде ідеальна навіть для зайнятих людей - підлогу не потрібно підтримувати, щоб тривалий час виглядати ефективно.

Неслизький та безпечний

Якщо у вас є діти, ви неодмінно звертаєте увагу на цю рису. Кухня з підлогою, що імітує бетон, не повинна перешкоджати руху вашої дитини - нековзний шар ефективно захистить їх від небезпечного падіння та забезпечить комфортні умови для користування кімнатою. Завдяки високому коефіцієнту проти ковзання приготування їжі та перенесення окропу в посуді не буде обтяжливим і не піддасть вас опікам. Плитка з колекції Cerrad стане не тільки безпечним вибором - вона естетично впишеться в сучасні модерністські композиції та підкреслить принадність промислових рішень в інтер’єрі.

Стійкість до зовнішніх і внутрішніх факторів

Підлога з плитки, що імітує бетон, буде чудово працювати на терасі - вона не погіршиться через температуру та вологу. Він переживе найбільші морози та дощі, щоб створити найкращі умови для відпочинку на свіжому повітрі в сонячні дні. Плитка з колекції Lukka стійка до стирання під впливом механічних факторів, тому надовго забезпечить паркету привабливий зовнішній вигляд - вони також мають антикорозійні властивості, завдяки чому характеризуються високою міцністю та міцністю.

Універсальне використання

Варто вирішити використовувати плитку, що імітує бетон, також у ванних кімнатах. Якщо ви плануєте облаштувати свою ванну кімнату по-сучасному, і ви хочете прикрасити її елементами, натхненними геометричними формами, підлога, запропонована торговою маркою Cerrad, стане ідеальним завершальним штрихом цього типу облаштування. Плитка, яку пропонує компанія, характеризується універсальним застосуванням - вона успішно прикрасить не тільки характерні модерністські стилі, в яких переважає сировина, а й класичний та еклектичний. Ніщо не заважає розглядати композиційну імітацію як альтернативу дереву та навіть мармуру.

Художня свобода

Сировина - це область фабричних, не прикрашених просторів. Старі фабрики, перетворені на художні студії, перебрали функцію ательє і стали місцем для творчих робіт. Бетонна імітаційна плитка дозволить створити інтер’єр у стилі лофт, що характеризується невимушеною, неповторною атмосферою та творчою свободою. До переваг колекції Lucca можна віднести можливість створити стильну та атмосферну кімнату, зберігаючи природний ефект. Це робить вашу мрію в стилі лофт в межах вашої досяжності, не шкодячи вашому домашньому бюджету з витратами, пов’язаними з доглядом за справжнім бетоном. Підлога від бренду Cerrad також буде непогано створювати неповторну атмосферу в інтер’єрі.

Естетичний зовнішній вигляд

Плитка з колекції Lukka виглядає дуже добре не тільки в поєднанні з модерністськими деталями, але і в поєднанні з більш витонченими елементами декору, витриманими в дусі еклектики та сучасної елегантності. Привабливий зовнішній вигляд паркету впливає на те, як бачиться вся кімната - більше того, продукція бренду не схильна до фарбування. Завдяки цьому вони довше зберігатимуть гарний вигляд!

Бренд Cerrad сподівається, що запропонована ним колекція відповідатиме вимогам споживачів із найвишуканішими смаками - багата багатьма перевагами, вона зачарує інтер'єр та забезпечить його матовим, ефектним покриттям.