Будинок в сільському стилі - як облаштувати інтер’єр з ковбойським персонажем?

Трохи ідилічного тепла, трохи ковбойського краю - ось якими є інтер’єри у стилі кантрі. Мода на такий тип космосу прийшла до нас із-за океану і назавжди прижилася у побутових домовленостях. Серед цього виду естетики ви можете знайти багато затишку та невибагливого дизайну, який багато в чому відноситься до сільської традиції. Яка кольорова палітра найкраще почуватиметься в заміському будинку? Які аксесуари та матеріали слід вибрати? Ви можете прочитати про це в абзацах нижче.

Як оформити вітальню в стилі кантрі?  - У вітальні у сільському стилі повинна панувати простота і природність ...

Як оформити вітальню в стилі кантрі?

Простота та натуральні матеріали повинні домінувати у вітальні у стилі кантрі. Дерево може бути провідним елементом, тому варто класти на дерев’яні підлоги, меблі і навіть вагонку. Крім того, в інтер’єрі можна розмістити вовняні килимки, лляні скатертини та шкіряні килимки. Тут добре виглядатимуть плед-тканини, як і оброблені мереживом. Також чудова ідея створити дизайн каміна, який внесе в інтер’єр теплі, дружні нотки.

Спальня в сільському стилі - спальня в сільському стилі - це інтер’єр, де панує тепло, гармонія та мінімалізм.  Можливо ...

Спальня в сільському стилі

Спальня в сільському стилі - це інтер’єр тепла, гармонії та мінімалізму. Ви можете сміливо відмовлятися від дизайнерських меблів і багатих прикрас. Тут головну роль знову має відіграти дерево і нейтральна колірна палітра - білий, бежевий, сірий, а також цілий спектр пудингових відтінків. Крім того, варто зупинитися на меблях, прикрашених регіональними візерунками та декораціями в народному стилі. Смаку загальної композиції може додати скриня з чавунною фурнітурою або тумбочка з сирої деревини.

Кухня в сільському стилі - Кухня в сільському стилі - це серце будинку.  У центрі інтер'єру повинен бути просторий стіл, оточений ...

Кухня в сільському стилі

Кухня в сільському стилі - серце будинку. У центрі інтер’єру повинен бути великий стіл, оточений дерев'яними стільцями. Меблі можна покрити чарівною, ідилічною простотою. Тому тут вітаються страви з народними мотивами, емальовані глечики, повні польових квітів та текстиль, оброблений мереживом. Запросіть чарівні гобелени на підлогу, а ажурні ревнощі на вікна. На кухонному підвіконні обов’язково повинні жити трави - чебрець, м’ята, чабер та базилік. Однак пам’ятайте, що не слід садити рослини в пластикові горщики, а у старі чашки, чайники або алюмінієві відра. 

Сила деревини - Дерев’яні акценти - це абсолютна необхідність у заміському будинку.  Чим сиріша деревина, тим більше ...

Сила деревини

Дерев’яні акценти - це абсолютна необхідність у будинку в сільському стилі. Чим сиріша деревина, чим більше сучків і повно видимих ​​кілець, тим краще вона там поміститься! Тому сміливо тягніться до меблів з грубими вершинами та елементами, які не були спеціально оброблені. Також вітаються старі вироби з дерева - витерта підлога, вікна зі старими рамами або обпалені двері - чудова ідея! Крім того, ви можете впевнено тягнутися до акцентів з ротанга та лози.

Кам’яна обробка - стиль кантрі в ковбойському стилі - це не тільки дерево, але і камінь.  Матеріал може бути гостем ...

Камінна обробка

Стиль кантрі в ковбойському стилі - це не тільки дерево, але і камінь. Матеріал легко знайти на підлозі, стінах, а також використовувати як обробку меблів та камінів. Тепла кольорова палітра кам’яної облицювання ідеально підійде для стилю кантрі! Незважаючи на сирий характер, він внесе в інтер’єр приємні сільські нотки.

Заміські прикраси - предмети з душею - В інтер’єрах у стилі кантрі дуже важлива повага до культури та історії ...

Дачні прикраси - предмети з душею

В інтер’єрах у стилі кантрі дуже важлива повага до культури та історії. Старі, трохи напівзруйновані речі не замінюють новими, а відновлюють і дарують їм нове життя. Крім того, варто контрабандно ввозити в аранжування елементи, характерні для стилю, прямо з Дикого Заходу - ковбойські черевики, тканини з мотивами коней, індійські гобелени, ковбойські капелюхи або гасові лампи. Крісла-гойдалки та дерев'яні колеса від візка теж можуть виглядати цікаво.

Кантрі-стиль може мати багато сцен, але найбільш характерним видається той, що прямує з-за океану, натхненний вестернами. Тут це трохи схоже на ранчо, трохи схоже на чарівний котедж доктора Квін. Бо хто сказав, що сільський стиль має одну назву?