Функціональні сходи - ідеї облаштування простору під сходами

Через незвичайну форму простір під сходами порівняно важко використовувати. Однак, трохи фантазії та волі, ви можете використати це практично та цікаво. Як ми це влаштуємо, залежить лише від того, в якій кімнаті вони перебувають і які наші потреби.

У вас є місце під сходами для розвитку, і ви не уявляєте, що з цим робити? Ми радимо, як використовувати його оригінально і практично. Перегляньте наші пропозиції.

стіл під дерев'яними сходами, білий стіл з чорним кріслом

Місце для роботи. Однак потрібно пам’ятати про правильне освітлення такого місця. Найкраще тримати їх у яскравих кольорах і додатково використовувати штучне джерело світла.

Простір під сходами в залі можна використовувати як шафу для одягу. Після того, як він буде правильно побудований, у нас з’явиться приміщення для зберігання пальто, взуття та аксесуарів. Найпопулярнішим способом використання простору під сходами є висувні ящики та полички, на яких можна зберігати одяг, посуд або спортивний інвентар. Всі аксесуари та дрібнички, яких ми не знайшли ніде, можна зберігати у таких функціональних, містких ящиках під сходами.

У вітальні, під сходами, ми можемо поставити диван, отримуючи таким чином простір в центрі кімнати. Якщо нам потрібно місце для відпочинку, почитайте - простір під сходами - це також чудова ідея, завдяки якій ми отримаємо додаткове місце, заощадивши простір в центрі кімнати.

Пральня. Якщо у нас немає місця для пральної машини у ванній кімнаті, і ми не хочемо тримати її на кухні і не хочемо, щоб вона була на виду, давайте заховаємо її під сходами і відокремимо модною фіранкою.

Книжкова шафа. Відкриті полиці для книг та дрібних предметів, які ми хочемо мати під рукою.

Вам немає де зберігати велосипеди вдома? Використовуйте простір під сходами як стійку для велосипедів. Спеціальні кріплення для підвіски велосипеда дозволяють заощадити багато місця на підлозі. Чудовою ідеєю є використання сходів у підвалі або великому залі.

Місце під сходами можна використовувати як додаткове ліжко, наприклад, для гостей або як будинок для нашого вихованця.