Пофарбовані двері - навіщо їх вибирати? Який колір вибрати?

Внутрішні двері є важливим елементом влаштування - не тільки з практичних, але й естетичних міркувань. Вони охороняють домашню близькість і змушують кожного з мешканців отримати свій особистий куточок. Моделі, що відповідають стилю квартири чи будинку , а також обладнанню кімнат, можуть успішно підкреслити переваги композиції та додати їй виразності. Вибираючи двері , ми звертаємо особливу увагу на їх візуальні якості - для сучасних інтер’єрів ми вибираємо прості моделі без додаткових прикрас, а для класичних - навпаки. Колір також має велике значення , оскільки він має вирішальний вплив на відповідність обробним елементам та дизайну інтер’єру -який колір вибрати, щоб він найкраще відповідав нашій мрії ? Разом з торговою маркою POL-SKONE ми представляємо сучасні пофарбовані двері, які можна легко адаптувати до будь-якого інтер’єру!

Чому варто вибирати пофарбовані двері?

Міжкімнатні двері можуть стати унікальною прикрасою нашої квартири - завдяки безлічі кольорових варіантів, запропонованих вибором фарбованих дверей , ми можемо не тільки вибрати модель, яка тонко впишеться в оточення , але і контрастну, яка додасть їй сильного характеру . Пофарбовані двері такі ж гарні, як і ті, що покриті натуральним шпоном, а їх додатковою перевагою є майже необмежені можливості кольорів з урахуванням кольорів з палітр RAL та NCS . Двері, пропоновані POL-SKONE, покриті екологічними акриловими фарбами, які відрізняються довговічністю та стійкістю до пошкоджень та механічних факторів. Застосування стійких пігментів є запорукою привабливості кольору, який не змінить свій колір і не зблідне під впливом УФ-променів.

Білі двері

Білі двері - одне з дерев'яних дверей у стилі - одне з найбільш класичних рішень . Універсальні кольори роблять їх придатними як для традиційних, так і для класичних композицій, а також для модних сучасних інтер’єрів. Вони будуть ідеально підходити в просторі в скандинавському стилі , де яскраві кольори і світло відіграють важливу роль . Прості, білі двері, зіставлені з білосніжними стінами та підібрані до віконних рам того ж кольору, зроблять кімнату візуально збільшеною . З цієї причини таке рішення буде ідеальним для невеликих інтер’єрів, оптично додаючи простір. «Зовнішній білий» вигляд також працюватиме у більших кімнатах, створюючи елегантне та позачасове розташування, яке можна посилити за допомогою тонких аксесуарів.

Білі двері також можуть стати контрастним елементом на тлі темнішої стіни - наприклад, в модному відтінку темно-синього або насиченого зеленого. Такі з’єднання надзвичайно ефективні , а відкриті дверні полотна стають прикрасою інтер’єру.

Сірі двері

Упродовж багатьох сезонів сірий панує у тенденціях дизайну інтер’єру - ми любимо його на стінах, серед меблів та аксесуарів і навіть - міжкімнатних дверей. Завдяки насиченим кольорам фарбованих дверей POL-SKONE, ми можемо представити моделі в модному сірому відтінку в нашій квартирі. Яким інтер’єрам підійдуть двері в цьому кольорі? Вони ідеально підходять, перш за все, в сучасних приміщеннях , які орієнтовані на оригінальні дизайнерські рішення , а також в мінімалістичному або промисловому інтер’єрі. Хороша ідея облаштувати сірі двері в мінімалістській квартирі - це інтегрувати дверне полотно в стіну того ж кольору- завдяки маркуванням із обраної кольорової палітри, цей процес простий, а ефект вражає! Сірі двері також будуть добре працювати в інтер’єрах в стилі лофт - сірі кольори будуть ідеально гармоніювати із сировиною, наявність якої є однією з характерних рис індустріального стилю. Такі двері стануть ідеальним доповненням до композиції, в якій переважають сирий бетон, червона цегла, метал або дерево.

Чорні двері

Ми все ще підходимо до чорного кольору з певною мірою невизначеності - ми боїмося, що він завалить наші інтер’єри та зробить їх недоступними. Однак все частіше ми вдаємося до чорних міжкімнатних дверей , які також надзвичайно стильні та дуже оригінальні . Це вибір для рішучих людей, які шукають оригінальні рішення та слідують динамічно мінливим тенденціям. Чорні двері стануть найкращим вибором для елегантних та репрезентативних просторів . Вони гламурні та вишукані, і вони ідеально поєднуються з класичним інтер’єром, де чорний грає декоративну рольі поставляється у вигляді аксесуарів та прикрас. Вони також ідеально підходять для квартир, натхненних гламуром, індустріальними стилями або як модний акцент у мінімалістичних просторах. Їх сила - згадана оригінальність, що робить їх унікальними та незвичайними, привертаючи увагу . Також варто згадати, що вони добре поєднуються з темною підлогою - вони чудово підкреслять стильну шахівницю з білої та чорної плитки, а також підлоги з темного дерева.

Кольорові двері

Головною перевагою фарбованих дверей є можливість вибору багатьох кольорів - окрім класичного білого, модного сірого або оригінального чорного, ми можемо вибрати будь-який забажаний колір ! Кольори фарб, якими фарбуються двері POL-SKONE, походять із палітр RAL та NCS, в яких ми можемо знайти понад 2000 відтінків на вибір ! Різнокольорові двері набирають популярності і все частіше з’являються в інтер’єрних натхненнях. Це незвичайне рішення оцінять творчі люди, які люблять експериментувати та грати з трендами. Такі двері можуть стати елементом практично будь-якої композиції , залежно від обраного вами кольору - вони вдало підкреслять барвистий стиль бохоі додасть родзинку сучасним дизайнам, багатим кольором. Це чудовий спосіб доповнити та урізноманітнити композицію в нейтральних кольорах і отримати гарний, оптимістичний інтер’єр.

Вибір правильних міжкімнатних дверей залежить від кількох факторів - обробки домашнього простору, запланованого декору та наших уподобань. Широкий вибір фарбованих дверей, безсумнівно, значно полегшує це завдання і дозволяє ідеально відповідати запланованому розташуванню - незалежно від того, якого кольору ми шукаємо.