Який колір меблів підходить до сірих стін? Подивіться барвисті метаморфози вітальні

Сірий колір в інтер’єрах - безперечний хіт останніх сезонів. Завдяки своїй універсальності та простоті гармонізації з іншими кольорами, він часто використовується в наших будинках та квартирах. Який характер ми надамо сірим стінам, а отже - який ефект ми отримаємо - залежить від кольору аксесуарів або кольору дивана чи куточка . Саме зона відпочинку у вітальні змусить нас почуватись комфортно і безтурботно.

Меблі, які нас оточують, впливають на наше самопочуття, а аура інтер’єру залежить від кольору супутніх предметів . Кольори, в які ми «одягаємо» куточок, також визначають стиль інтер’єру, а також стають відправною точкою для оформлення вітальні. Сьогодні ми пропонуємо, як внести трохи кольорів і позитивну ауру у вітальню, а також представляємо меблі IMPERIO , завдяки яким не лише домочадці, а й гості почуватимуться спокійно і комфортно.

Вітальня в сірому кольорі - які меблі вибрати?

В мінімалістичних інтер’єрах сірий колір кута ідеально гармонує з сірим кольором стін. Не будемо боятися таких монохромних поєднань, адже відтінків цього кольору досить багато: від сталевого, сірого, платинового до графітового. Вони ідеально поєднуються між собою, виглядають легкими і ненав’язливими. Сірий кут - це приглушений нейтральний фон для розташування всього інтер’єру, тому він може бути базою, для якої ми шукаємо відповідні контрасти - наприклад, у вигляді текстилю у вибраному, інтенсивному кольорі. Універсальний характер сірого дозволяє легко скласти його з обраним кольором.

Кутовий диван для вітальні - рожевий або кораловий?

Незалежно від того, який відтінок сірого ви вибрали на стінах , цей колір завжди буде ідеально поєднуватися зі світлою підлогою, білими аксесуарами або дерев’яними акцентами. Таким чином ви отримаєте стильну, елегантну та ефектну композицію, до якої ви легко зможете підібрати аксесуари або меблі в сильному кольорі, наприклад, кутовий диван IMPERIO в пастельно-рожевому кольорі . Однак, якщо ви не любитель солодких і романтичних композицій, потягніться за оббивкою в насиченому кораловому відтінку і поєднуйте їх з темними графітовими аксесуарами. Цей дует зробить квартиру бажаною рівновагою та енергійним кольоровим акцентом.

Зелені меблі для вітальні - який відтінок вибрати?

Прекрасною ідеєю доповнити інтер’єр на сірій основі є введення двох-трьох кольорів в один відтінок. Щоб додати кімнаті глибини, спробуємо пограти з різними відтінками одного кольору - використовуємо як ніжні, пастельні відтінки м’яти, так і більш насичені кольори зеленого. М’ятний кутовий диван слід поєднувати з сильним бірюзовим акцентом у вигляді крісла MULA . Люди, які люблять сильні кольорові акценти, можуть внести ноту сильного, насиченого кольору у свою вітальню. Кутовий диван IMPERIO в модному пляшково-зеленому кольорі зробить інтер’єр дуже елегантним та вишуканим.

Осінні натхнення ... внесіть колір в інтер’єр!

Озирніться навколо - життя сповнене фарб! Ми помічаємо це особливо восени, коли тротуари вкриті килимами з різнобарвного листя. Насиченість навколишньої природи викликає бажання ввести кольори у наш найближчий простір. Який колір ви оберете для свого інтер’єру? Надихайтеся новим каталогом WAJNERT!

Новий каталог бренду пропонує відповіді на такі питання: як вибрати тканину для предмета меблів , як спланувати інтер’єр вітальні або як змінити кімнату за кольором ? Ми також розглянемо інтер’єри, де вже розміщені наші меблі. Чи може бути краща рекомендація?

Надихайтеся і фарбуйте свій світ! Перегляньте останній каталог WAJNERT MEBLE , який ми доставимо безпосередньо до ваших дверей! Просто заповніть форму на веб-сайті, і каталог буде надіслано на вказану адресу. Для любителів електронної версії каталог доступний на веб-сайті.