Цегла вічно модна! Чому варто обирати?

Брік взяв світ дизайну штурмом і гордо увійшов у виставкові зали. Це надихає архітекторів, які охоче використовують його сирий вигляд для створення оригінальних та атмосферних проектів. В даний час цегла вже не є лише сферою постіндустріального інтер’єру - вона прикрашає домашній простір, додаючи йому шарму, характеру та тепла. Він буде добре працювати не тільки у вітальні, але і в спальні, на кухні і навіть у ванній. Чому до нього варто тягнутися при облаштуванні квартири?

До недавнього часу цегла асоціювалася головним чином із старими кам’яницями чи постіндустріальними будівлями. Сьогодні це модний елемент композиції, деталь, яка впливає на кінцевий ефект і створює неповторну атмосферу в інтер’єрі. Однак натуральна цегла не ідеальна - вона важка, досить дорога, і її укладання є справжнім випробуванням навіть для професіоналів. Більше того - щоб він як можна довше зберігав свою чарівність, потрібно приділяти йому час і забезпечувати регулярне просочення. Слід також пам’ятати, що не всі ми живемо в історичній кам’яниці та маємо шанс розкрити природну цеглу, щоб показати її світові. Що робити, коли нам сниться оригінальна цегляна стіна? Бренд Cerrad відповідає очікуванням клієнтів, створюючи інноваційну плитку, що імітує цеглу, і радує любителів цього матеріалу не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і властивостями.Відкрийте 3 переваги цеглоподібних плиток, які переконають вас, що стіна, покрита ними, є чудовою ідеєю для красивого та функціонального інтер’єру.

Цегляна стіна - це простий рецепт стильного простору

Цегляні стіни з'явилися в будинках разом із зростанням популярності індустріального стилю та лофтів. Сира, мінімалістична естетика вкрала серця ентузіастів постіндустріальних будівель, які перенесли атмосферу старих промислових об’єктів у свої квартири. Цегла, поряд з бетоном та підвісними лампочками, є головним атрибутом цього стилю. У таких облаштованих інтер’єрах ідеально підходять цегляні червоні плитки Піато, оскільки вони чудово відображають вигляд грубої та зношеної часом червоної цегли. З іншого боку, шанувальникам сміливих дизайнерських рішень варто потягнутися до чорної плитки Foggia nero, яка додасть виразності будь-якій стіні. Однак, давайте врахуємо, що такий сильний елемент композиції може завалити приміщення, тому його слід використовувати в помірних кількостях - достатньо однієї цегляної стіни,створити незвичну атмосферу. Однак не тільки любителі промислового дизайну будуть в захваті від використання цегли в квартирі. Його використання - чудова ідея урізноманітнити сучасний інтер’єр. Ентузіасти атмосфери великого міста, інтригуючого дизайну та скла також охоче тягнуться до цегли. Їх погляди неодмінно привернуть сіро-білі кахлі Piatto gris або трохи темніша антрацитова плитка Piatto, які чудово доповнять модерністський інтер’єр і створять гармонійну композицію з блискучими чорно-білими меблями. Для людей, які віддають перевагу простоті, двоколірний або монохромний інтер’єр - ідеальний вибір. Однак, якщо впорядкована таким чином вітальня для нас занадто спокійна, ми можемо ефективно її оживити, ввівши в аксесуари один інтенсивний колір - штори, подушки та картини.Прикраси в жовтих, синіх або червоних відтінках чудово гармоніюють з плитками в сірих відтінках. Яким ще інтер’єрам добре підійде клінкерна плитка? Його також можуть успішно використовувати прихильники популярного в даний час скандинавського стилю. Естетика, яка прийшла до нас із північних країн, характеризується любов’ю до яскравих кольорів, природних матеріалів та великою кількістю світла. У такій кімнаті варто потягнутися до білої цегли Фоджія бланко, яка скрасить кімнату і зробить її затишнішою. Незалежно від стилю, в якому ми влаштовуємо квартиру, цегла - це чудовий спосіб зробити простір більш привабливим. Це оживить ціле і внесе неповторну, неповторну атмосферу. Цегляна стіна ідеально поєднується з промисловим, сучасним та скандинавським дизайном,але також в класичних та вінтажних інтер’єрах це буде чудово працювати.

Цегляна стіна універсальна - вона виглядає красиво в будь-якій кімнаті

Раніше цегла використовувалася в основному для створення фасаду, сьогодні це декоративний елемент, який чудово поєднує естетичні та функціональні цінності. Цегляна плитка чудово виглядає у вітальні - вони роблять кімнату вишуканою та елегантною. На стіні, вкритій клінкерною цеглою, варто створити галерею картин, графіки або сімейних фотографій - тоді ми отримаємо стильний ефект, прямо з сучасної виставки. Влаштована таким чином стіна також є привабливим фоном для відображення класичних або незвичних меблів і рослин у горщиках. У спальні цеглу слід класти за узголів'я ліжка - тоді ми створимо тонкий каркас і відокремимо зону відпочинку від решти кімнати. Колір плитки повинен відповідати кольорам, які домінують у кімнаті. Ми рекомендуємо цеглу в червоних або медових тонах, таких як мед Піатто,завдяки чому спальня отримає теплу і затишну атмосферу або в сірому відтінку, наприклад Foggia gris, що внесе в кімнату романтичну атмосферу та сприятиме розслабленню після довгого робочого дня. Де ще ми можемо використовувати цей унікальний матеріал? Звичайно на кухні! Клінкерна цегла - дуже хороша альтернатива традиційній плитці, яка повинна захищати стіну над кухонною стільницею. Завдяки міцній і вологостійкій плитці, що імітує цеглу, вони можуть стати прикрасою не тільки будь-якої кухні, але і ванної кімнати.Клінкерна цегла - дуже хороша альтернатива традиційній плитці, яка повинна захищати стіну над кухонною стільницею. Завдяки міцній і вологостійкій плитці, що імітує цеглу, вони можуть стати прикрасою не тільки будь-якої кухні, але і ванної кімнати.Клінкерна цегла - дуже хороша альтернатива традиційній плитці, яка повинна захищати стіну над кухонною стільницею. Завдяки міцній та вологостійкій плитці, що імітує цеглу, вони можуть стати прикрасою не тільки будь-якої кухні, але і ванної кімнати.

Не забуваємо про практичні переваги!

Влаштовуючи квартиру, ми часто дотримуємось естетичних міркувань. Ми хочемо, щоб простір був насамперед візуально привабливим, але також варто враховувати практичний аспект. Цегляна плитка ефективна і доступна у багатьох різних кольорах, тому кожен має шанс знайти відтінок та малюнок, які найкраще доповнять наше бачення. Однак клінкерну цеглу варто вибирати не тільки за її безсумнівні візуальні якості, але і за функціональністю. Завдяки своїм властивостям клінкерна плитка є найкращим рішенням для створення фасадів будівель та огорож. Ось чому плитка, схожа на цеглу, ідеально підходить для будь-якого інтер’єру і однозначно перевершує за своїми властивостями звичайну цеглу. Використання клінкерної плитки робить стіну бездоганною протягом багатьох років,він стійкий до дії сонця, не змінює свого природного кольору і не дряпається. Завдяки численним перевагам його можна успішно використовувати як на кухнях, так і у ванних кімнатах. Цегляна плитка Cerrad вдало поєднує красу та природний шарм натуральної цегли з міцністю та функціональністю клінкерної плитки.

Цегла зачаровує - ідеально вписується в сучасні, скандинавські, промислові та ретро-інтер’єри і чудово виглядає в будь-якій кімнаті. Не дивно, що у нього так багато послідовників - зрештою, облаштований з ним простір набуває позачасового шарму та неповторної атмосфери. Клінкерна плитка Cerrad - найкращий вибір для людей, які люблять рішення, що поєднують функціональність із естетичними цінностями. Унікальний дизайн, ідеальна імітація натуральної цегли, довговічність та надзвичайні фізичні властивості - це найбільші переваги цеглоподібних плиток Cerrad.