5 шпалер для ванних кімнат, натхненних природою

Світ природи прекрасний, природний, свіжий. Найбільші художники надихнулись нею - Клод Моне, Вінсент Ван Гог, Огюст Ренуар. Не дивно, що сучасні дизайнери все ще черпають жмені зі світу природи і із задоволенням запрошують його у житлові приміщення. Чарівність і живописність природи чудово видно на сучасних фотошпалерах, особливо на інтер’єрах ванних кімнат. Ось 5 фантастичних моделей, натхненних природою.

Крок від природи

Огорожа, вкрита зеленню, зарості прямо з тропічних джунглів, а може, сучасний вертикальний сад? Ви можете інтерпретувати те, що показують фотошпалери, заклеєні безпосередньо над ванною, як завгодно! Дизайнери ретельно подбали про те, щоб і кольори, і якість малюнка були реалістичними. Тонке, матове покриття фотошпалер робить графіку виглядає дуже природно.

фотошпалери з галькою, ванна кімната в бежевих відтінках, сучасна ванна кімната

Колекція каменів

Замість бурхливого гірського потоку чи кам’янистого пляжу, ми маємо прекрасний крупний план деталі - чарівної гальки. Завдяки тому, що фотошпалери не проводять контрабанду зображення безпосередньо, це стимулює уяву і дозволяє будь-яку інтерпретацію. Всього за кілька хвилин ви опинитесь десь у дикій природі, на польських горах Бещади або в мальовничому хорватському Дубровнику.

Море трохи інше ...

Види на узбережжі - одна з улюблених тем ванної кімнати. Однак це далеко не кліше! Фреска показує пляж з точки зору дюн, вкритих травою - і вони тут відіграють головну роль. Хвилясте море - другий, хоча і не менш мальовничий, план. Ось пропозиція для романтичних, меланхолічних душ, які люблять гуляти узбережжям поза літнього сезону.

шпалери з зимовим сосновим лісом, біла плитка у ванній, дерев'яна стільниця у ванній

Ванна кімната з видом на зиму

Це справжнє задоволення для любителів зимових пейзажів. Бо хто сказав, що інтер’єри ванних кімнат завжди повинні вражати екзотичними пейзажами? Фреска із зображенням соснового лісу, що тоне в снігу, ідеально вписується в біло-сірий антураж, привносячи приємне освіження в інтер’єр. Вся справа в стильному балансі між скандинавським напрямком та впливом шале.

Бамбукова пісня

Ми повертаємось до тропічного клімату з великим імпульсом! Чудова варіація бамбука на одній зі стін ідеально вписується в японську або екологічну конвенцію. Завдяки пишній зелені інтер’єр ванної кімнати став надзвичайно енергійним і отримав дозу приємної свіжості. Варто зазначити, що якби не підбадьорливий дизайн фотошпалер, загальне розташування могло б бути цілком звичним.

Фреска - це справжній фокусник! Це може кардинально змінити інтер’єр ванної кімнати і додати до нього вушні прокладки за кілька хвилин. Він ідеально підходить, особливо в нейтральних просторах, де немає крапки над "i". І все це без тривалих ремонтів та напруженого бюджету.