Москітні сітки для мансардних вікон - як правильно вибрати? Посібник

Спекотні літні дні та теплі ночі спонукають нас часто провітрювати кімнати - також на горищі. Тут часто розташовані спальні та дитячі кімнати, і пропускання свіжого повітря всередину позитивно впливає на комфорт сну та полегшує засинання. На жаль, всередину потрапляє не тільки свіже повітря, але й небажані орендарі - мухи, комарі та інші комахи, які можуть ефективно відбити нас від відкривання вікон. На щастя, існує простий спосіб захиститися від комах - просто встановіть у вікна москітні сітки .

Москітні сітки - чому варто їх мати у себе вдома?

Хороша москітна сітка повинна бути виготовлена ​​з міцної і прозорої сітки зі скловолокна, яка не перешкоджає огляду - тому її можна встановити в будь-якому приміщенні. Завдяки дрібній сітці він захистить на 100% від комах , пропускаючи при цьому свіже повітря в приміщення. Завдяки цьому ми можемо провітрювати інтер’єр без обмежень , не боячись потрапляння комах всередину, а також раз і назавжди попрощатися з хімічним засобом від комах і забути про постійне гудіння, яке будить нас від сну.

Найважливіші властивості москітних сіток:

москітна сітка для дахового вікна
  • 100% захист від комах,
  • опір вітру,
  • можна встановити в будь-якій кімнаті,
  • прозорість тканини - москітна сітка не закриває вікно і пропускає денне світло,
  • сумісність з іншими елементами віконного обладнання VELUX - його можна встановлювати разом із внутрішніми ролетами, а також тентами та ролетами, для контролю освітлення та захисту від нагрівання,
  • можливість одночасного простого управління вікном та використання москітної сітки - це особливість виробів VELUX, що покращує комфорт використання москітних сіток, встановлених на дахових вікнах.

Москітна сітка для вікон VELUX встановлена ​​у порожнині вікна і ніяк не обмежує свободу управління вікном, більше того - ми можемо заховати його у верхню касету в будь-який час Він управляється вручну за допомогою позиціонуючої ручки, яку потрібно взяти лише для того, щоб потягнути москітну сітку вниз або вгору. Москітна сітка працює на бічних напрямних, які гарантують плавне ковзання - швидко і легко, для максимального захисту від комах. Така рулонна москітна сітка є більш зручним та естетичним рішенням, ніж магнітна або москітна москітна сітка на липучці .

Як встановити та встановити москітні сітки на вікна?

Вибираючи москітні сітки VELUX, нам не доведеться турбуватися про складне складання - їх великою перевагою є можливість самоадаптації та складання. Чому? Москітні сітки встановлюються в поглиблення навколо вікна, тому вони підходять для всіх типів дахових вікон . Щоб вибрати правильний, просто виміряйте висоту і ширину поглиблення , а потім перевірте на веб-сайті або в каталозі VELUX, яка москітна сітка відповідає зібраним розмірам. Пам’ятайте, що якщо поглиблення розбито, наприклад, у випадку зі стінкою коліна, вам потрібно буде використовувати дві москітні сітки. У разі наявності двох або більше вікон в одному поглибленні також повинна використовуватися відповідно більша кількість москітних сіток.

Тоді настав час встановити москітну сітку - все, що нам потрібно, можна знайти в комплекті, призначеному для самостійної збірки. Перед початком роботи переконайтеся, що вся поверхня кріплення знаходиться в одній площині - поверхня повинна бути рівною і стабільною. Потім дотримуйтесь інструкцій або перегляньте відеоурок:

Москітна сітка - яку вибрати, щоб використовувати її роками?

Вибираючи москітні сітки для мансардних вікон , варто керуватися якістю виробу. Ринкові москітні сітки відносно швидко псуються і перестають виконувати свою основну функцію, і всередині будинку знову з’являються набридливі комахи. Через низьку довговічність не варто вибирати найдешевші моделі, які, можливо, доведеться замінити через деякий час. Варто зосередитись на ефективному і довговічному рішенні , і в той же час дуже естетичному - яке ми можемо без страху встановити в будь-якому, навіть репрезентативному інтер’єрі.

Віконні москітні сітки VELUX виготовлені з найякісніших матеріалів - сітка виготовлена ​​зі скловолокна, покритого полівінілхлоридом, а напрямні та касета виготовлені з анодованого алюмінію, що робить їх набагато довговічнішими, ніж москітні сітки з ПВХ. На них також поширюється трирічна гарантія , тому ми можемо бути впевнені, що вони ефективно захистять інтер’єр від комах та забезпечать нам комфортне обслуговування протягом тривалого часу. Рулонна москітна сітка легко чиститься за допомогою звичайних побутових миючих засобів .

Москітні сітки - відмінне рішення, яке дозволить насолоджуватися свіжим повітрям і змусить забути про клопітних комах, укусах та використанні неефективних інсектицидів, що додатково викликає сумнів у вмісті шкідливих речовин у складі. Це абсолютно безпечний, простий у використанні і 100% ефективний спосіб позбутися комах з дому .