Скільки коштує обробка 3-кімнатної квартири в багатоквартирному будинку

Не надто великий, не надто маленький. Зазвичай повністю розкладений, зручний, ідеально підходить для сім’ї 2 + 1. Ось таким є блок М3. Багато людей задаються питанням, скільки їм доведеться заплатити за обробку такої квартири за стандартом забудови. Після збору ключів від приміщення, як правило, залишаються підлоги, пальто, внутрішні підвіконня, зовнішні та внутрішні двері, водопровід та каналізація, електроустановка тощо. То які будуть наступні витрати?

Квартира є нерівною до квартири, тому дуже важко вказати точну вартість обробки приміщень у стандарті забудовника. Все залежить від розмірів кімнат і від того, які матеріали вирішує власник і чи скористається він допомогою професіоналів. У статті нижче ми спробуємо приблизно оцінити, скільки коштуватиме обробка 60-метрової трикімнатної квартири, припускаючи, що ми використовуємо стандартні матеріали, які не надходять з нижньої чи верхньої полиці.

Скільки коштує закінчити зал?

Припустимо, що підлога 6-метрового залу буде заповнена ламінованими панелями АС5, тобто з відносно високим класом стирання. За такий товар потрібно заплатити близько 50 злотих за м2. До цього додається вартість підлогових смуг та підкладки. Установка панелей підлоги дуже проста, тому ви можете успішно встановити їх самостійно. Отже, вартість підлоги складе трохи більше 400 злотих. Крім того, потрібно пофарбувати стіни і стелю. Припустимо, що на це слід виділити близько 2,5 літрів доброї латексної фарби за 60 злотих. До цього додається вартість ґрунтовки та щіток (менше 50 злотих). Крім того, потрібно подбати про освітлення (ви можете придбати модну стельову лампу приблизно від 100 злотих), а також про маленькі меблі. Якщо ви переглядаєте акції, щоб придбати шафу для взуття, невеликий комод,вішалку та дзеркало, ви пожертвуєте не більше 400 злотих. Загальна вартість обробки залу в недорогий, але відносно якісний варіант, не враховуючи робочу силу? Близько 1000 злотих.

Скільки коштує обробка вітальні?

Через те, що вітальня - це найбільша кімната в квартирі (ми приймаємо 15 м2), ми вирішили помістити в неї дещо дешевші панелі AC4 (40 злотих за м2). Для фарбування стін і стелі достатньо близько 8 літрів латексної фарби плюс ґрунтовка, за яку ви заплатите трохи більше 200 злотих. До цього додається вартість освітлення. Якщо ви вирішите зробити підсвічувану підвісну стелю, ціна обробки значно зросте. Якщо припустити, що вам потрібно заплатити близько 100 злотих за м2 стелі (установка з матеріалами в найдешевшій версії), ви отримаєте додаткові витрати в 1500 злотих плюс світлову арматуру. Світлодіодні стрічки - це економічно вигідний вибір, який можна придбати приблизно за 20 злотих (погонний метр). Також не забувайте про встановлення віконних рейок. Їх за акційною ціною можна придбати приблизно за 50 злотих.Базова обробка вітальні підвісною стелею? Трохи більше 2500 злотих.

Скільки коштує обробка двох спалень?

Основна обробка залу та вітальні позаду. Зараз настав час для кімнат. Спальня 12 м2 і трохи менша кімната (кабінет, кімната для гостей або кімната для дитини) розміром 8 м2, ти можеш пофарбувати її 11 літрами фарби приблизно за 250 злотих До цього слід додати вартість грунтовки та щіток (близько 100 злотих). На підлозі можна розмістити панелі того ж класу, що і у вітальні, тобто 40 злотих за м2 (800 злотих). Крім того, слід придбати віконні штори та стельові світильники. Вартість їх становитиме від 400 злотих. Отже, основна обробка двох невеликих кімнат коливатиметься близько 1500 злотих.

Скільки коштує обробка кухні?

Ми припустили, що розмір кухні становить 12 м2. У кімнаті буде плитка - як на підлозі, так і на стінах. Естетичну продукцію з відносно високими технічними параметрами можна придбати приблизно за 30 злотих за м2. Варто пам’ятати, що глазур слід укладати максимально професійно, тому в цьому випадку ми радимо звернутися за допомогою до фахівця. Якщо припустити, що плитка розміщена наполовину стін, ви заплатите близько 900 злотих за сам матеріал. Крім того, є вартість робочої сили - за підрахунками, професіонал укладе квадратний метр плитки приблизно за 40 злотих (що становить приблизно 1200 злотих). Решту слід пофарбувати високоякісною латексною фарбою, призначеною для інтер’єру кухні (близько 150 злотих). Меблі зі стільницями, побутова техніка, освітлення та фурнітура - це найвища вартість, яку створює інтер’єр кухні.В оптимальному варіанті ви заплатите за все близько 8000 злотих. Все для облаштування кухні? Трохи більше 10000 злотих.

Скільки коштує обробка ванної кімнати?

Останній облаштований інтер’єр - ванна кімната площею 7 м2. Припустимо, професіонал встановлює плитку на підлозі та на всю висоту стін, а фарбує стелю латексною фарбою. Отже, за матеріал (30 злотих за м2) та працю (40 злотих за м2) ви заплатите, як і на кухні, близько 1200 злотих. Крім того, є витрати на клей, затірки, ґрунтовку та фарбу - близько 300 злотих. Невід’ємним елементом обробки ванної кімнати є придбання та встановлення санітарно-технічних приміщень. В 7-метровому інтер’єрі варто розмістити зручну душову кабіну з дитячим басейном та якісним душем (близько 1300 злотих). Крім того, необхідно придбати унітаз та умивальник з батареєю (близько 800 злотих). За встановлення туалету слід додатково сплатити 600 злотих. Також не забувайте про освітлення. Якщо ви мрієте про функціональне багатопотокове освітлення,розраховується з додатковими витратами близько 500 злотих. Загальна сума за обробку невеликої ванної кімнати гідного рівня, не враховуючи меблі, аксесуари та пральну машину? Трохи більше 4500 злотих.

Вищенаведена стаття є суб’єктивною оцінкою. Все залежить від смаку власників та багатства їх гаманців. Ми витратили 19 550 злотих на основну обробку трикімнатної квартири з використанням матеріалів за акційними цінами, але доброї якості. Звичайно, наведений вище список не включає такі товари, як електроніка, меблі, вбудовані шафи, текстиль та аксесуари. Однак вони мають такий різноманітний діапазон цін, що, безумовно, кожен знайде щось для себе.