6 причин, чому вам потрібна автоматична сушарка!

Більшість з нас досі пам’ятають роки, коли на ринку з’явилися перші посудомийні машини. Вони постали як своєрідний символ престижу та непотрібних витрат. Зрештою, кожен з нас звик мити посуд вручну, і перспектива витратити значну суму на пристрій, який був «лише» для економії нашого часу, здавалася розкішшю. Ретроспективно ми можемо поглянути на свої страхи того часу з посмішкою. Ми вже знаємо, що посудомийна машина не лише економить наш дорогоцінний час, а й воду, а отже - гроші. Влаштовуючи нову квартиру, ми не замислюємось над тим, чи буде у нас посудомийна машина. Для нас це очевидно, як наявність пральної машини або холодильника. Тут ми підійшли до питання автоматичної сушарки.

Автоматична сушарка - це, здавалося б, черговий «надмір розкоші». Адже білизна завжди висіла над ванною, а в теплі дні - на балконі або в кімнаті, до якої ми заходимо найрідше. Потім просто прогладьте їх і все готово. Але чи це насправді? Ось 6 причин, чому наявність автоматичної сушильної машини може бути настільки ж очевидною, як наявність посудомийної машини.

1. Більше відстеження прогнозів погоди

Скільки разів траплялося, що ми виходили з дому, залишаючи білизну на балконі, аби через дві години в паніці повернутися до нього і якомога швидше зняти мокрий одяг? За допомогою автоматичної сушарки ми можемо перестати боязно дивитись у вікно, побоюючись, що сушильна сорочка на завтра за кілька хвилин повністю промокне.

2. Більше одягу, що висить по квартирі

Наскільки зручніше було б сидіти на балконі, не спотикаючись про сушарку? Вас засмучує те, що вам доводиться час від часу переносити його на ніч вихідних, щоб пересуватися між кухнею та вітальнею? Так, автоматична сушарка теж займає простір, але просто покладіть її на пральну машину і навіть невелика ванна кімната легко помістить її. Більше того, конденсаторна сушарка не вимагає підключення до водопроводу, тому її навіть можна поставити в шафу або встановити на кухні!

3. Більше не потрібно вішати білизну

Прання білизни - це прислів'я «фішка» - ми сортуємо, кидаємо в пральну машину, встановлюємо відповідну програму і все готово. Кошмар починається після закінчення прання, коли одяг потрібно повісити. Наскільки краще було б ваше життя, якби ви могли просто перекласти свою білизну на інший прилад і, висушивши, скласти її і покласти в гардероб?

Крім того, якщо ви звикли гладити більшу частину одягу, виймаючи його з автоматичної сушарки відразу після сушіння, ви зможете розгладити праскою набагато швидше та простіше. Більше того, деякі з них можна просто скласти і покласти в гардероб, так що прасувати не потрібно. Подумайте, скільки часу ви можете заощадити!

4. Улюблене плаття має пляму? Без проблем!

Життя сповнене несподіваних випадків, коли ми хотіли б виглядати якнайкраще ... але наш найкращий одяг просто застряг у пральній машині. У такі моменти ми смирено знизуємо плечима і шукаємо щось інше в гардеробі. Однак, якщо під рукою є автоматична сушарка, наша улюблена сукня може бути готова надітись через 2-3 години після прання… навіть якщо надворі іде дощ.

5. Більша гігієна

Ви обов’язково будете дратовані, коли ваш щойно випраний, традиційно сухий одяг просочиться запахом вечері сусідів, перегаром або сигаретним димом. Автоматична сушарка забезпечить не тільки приємний запах чистого одягу, але і більшу гігієну їх використання.

6. Більше не пом’якшення тканини

Чи багато ви витрачаєте на те, щоб ваш одяг після прання та сушіння не порвався, як накрохмалена постільна білизна з центру відпочинку? Завдяки автоматичній сушарці ви забудете, що таке пом’якшувач тканини, а улюблена кофтинка або футболка після висихання стануть такими ж м’якими та приємними на дотик, як і в день її придбання.

Як бачите, автоматична сушарка дійсно може сприяти підвищенню комфорту нашого життя та економії часу . То, можливо, варто розглянути питання про його придбання?