Інфрачервона сауна - рішення без компромісів!

Ваша власна сауна - це, безумовно, унікальне місце в будинку. Розслаблення на кінчиках ваших пальців, незалежно від дня тижня чи часу доби, та неоціненна користь для здоров’я - головні переваги, які сприяють встановленню сауни. На додаток до стандартних рішень, також варто розглянути додаткові функції, які підвищують якість використання та роблять його ще більш приємним.

Наявність сауни - це, безсумнівно, надзвичайний фізичний та психічний комфорт. Регулярні сеанси благотворно впливають на шкіру - очищаючи, насичуючи киснем та живлячи її, вони регулюють артеріальний тиск, зміцнюють імунітет і покращують самопочуття. Крім того, доведено сприятливий вплив сауни на систему кровообігу. Вже 2-3 сеанси на тиждень знижують ризик серцевого нападу на 22%! Сауна рідше хворіє, а додаткове вживання ароматичних масел під час сеансу має розслаблюючий ефект і позитивно впливає на дихальні шляхи.

Як зробити сауну більш привабливою?

Через розслаблюючу дію та вплив на здоров’я стає все більше прихильників користування сауною, а відповідно до них і вимоги та потреби користувачів. Найкращим рецептом від втоми, напруги та болю може бути трохи тепла. Нагрівання спини та інших частин тіла - метод, який застосовувався з незапам’ятних часів для зменшення дискомфорту та підвищення комфорту. Інфрачервоні сауни надають подібні ефекти. Вони поєднують функціональність традиційних рішень із сучасними технологіями. Хоча сауна впливає на весь організм і активізує обмін речовин, налаштовує серце та систему кровообігу в хороший ритм та зміцнює імунітет, інфрачервоні промені діють точно, особливо інтенсивно на задню частину. KLAFS InfraPLUS - надзвичайно розумне доповнення до сауни,оскільки спинка встановлена ​​в сауні, що робить її багатофункціональною. Інфрачервоні сауни надають користувачам ряд додаткових переваг, які збагачують традиційне рішення благотворним впливом інфрачервоного випромінювання на організм. Виробник KLAFS вперше у своїй конструкції застосував техніку інфрачервоного нагрівання SensoCare фірми Physiotherm. Він розташований у задній частині нової спинки, яка гармонійно поєднується з дизайном інфрачервоної сауни.що гармонійно поєднується з дизайном інфрачервоної сауни.що гармонійно поєднується з дизайном інфрачервоної сауни.

InfraPLUS - диван для сауни стає сидінням

Благополуччя часто є питанням ставлення. Спинка InfraPLUS дозволяє регулювати кут на кілька рівнів. Просто сядьте і відкиньтесь, і програма запуститься автоматично. Особлива ефективність впливу інфрачервоних променів на організм пов’язана з постійним контролем температури шкіри. Це можливо завдяки використанню чотирьох датчиків SensoCare на базі InfraPLUS, які дозволяють регулювати інтенсивність випромінювання відповідно до поточних параметрів тіла. Завдяки комфортному обігріву від печі, салон можна швидко нагріти до температури від 27 ° C до 35 ° C, також коли активована інфрачервона спинка.

Розслаблення на найвищому рівні

Тепло сауни змушує наше тіло розслабитися і відпочити. Це ідеальне лікування стресу, втоми або втрати енергії. Є багато людей, які особливо цінують ефект інфрачервоного випромінювання. Альтернативою сауні з інфрачервоною спинкою є сидіння InfraPLUS, яке може бути самостійним атракціоном у зоні домашнього SPA або заповнити інфрачервону кабіну в сукупній формі (без функції сауни). Сеанс в інфрачервоній кабіні KLAFS Oakstone - ідеальний відпочинок як для тіла, так і для розуму. Ми можемо на деякий час виключити себе з повсякденних обов’язків, стресу на роботі чи негативної інформації. Натомість ми отримуємо зниження артеріального тиску, м’язового напруження, полегшення мігрені та додавання додаткової сили.

Здоров’я в медалі

Лазня в сауні, безсумнівно, є одним з найбільш корисних, комплексних заходів, що позитивно впливають на здоров’я. Якщо ми боремося з болем у спині, ми можемо додатково використовувати елементи, які благотворно впливають на біль у спині. Таким рішенням є кабіна або сидіння KLAFS InfraPLUS, яке працює локально, зігріваючи спинку невидимим інфрачервоним випромінюванням. Їх дія заспокоює спазми та запалення, заспокоює незвичні болі та полегшує людей з ревматичними ознаками. Більш того, інфрачервоний ефект розслабляє втомлені, болі в м’язах і позитивно впливає на бронхи.

Гарний дизайн

Окрім розслаблюючого та оздоровчого аспектів, ми не можемо забути про ефективний дизайн додаткових елементів. Завдяки їм каюти виглядають дуже сучасно і привабливо. Естетична обробка, проста форма та приглушені кольори роблять кабіну оригінальною та стильною. Стілець для випромінювання інфрачервоних променів пропонується у мінімалістському білому або чорному варіанті. Завдяки цьому ми підлаштуємо їх під вашу каюту та розташування всієї кімнати.

Маючи сауну, варто стежити за своїми потребами та мінливим способом життя та станом здоров’я. Додаткові елементи можуть швидко та ефективно допомогти нам впоратися з багатьма недугами та зняти постійний біль або напругу.