Зустріньте найнезвичайніші застосування алюмінієвої фольги

Щодня ми загортаємо бутерброди для школи чи роботи в алюмінієву фольгу. Він також використовується для вистилання форм для випічки. Зазвичай його застосування в домашніх умовах на цьому закінчується. Однак варто розширити репертуар можливостей, які пропонує фольга. Існує багато розумних домашніх способів використання, на відміну від зовнішнього вигляду.

Патент на білизну

Киньте згорнуту в кульку фольгу в пральний барабан. Завдяки цьому він не буде електрифікований. Все, що вам потрібно, - це куля фольги розміром з кулак, щоб ефективно розсіювати статичну електрику. Потім обмотайте прасувальну дошку алюмінієвою фольгою. Це розумний саморобний спосіб змусити його відображати тепло. Це збереже одяг гладким, ніби ви прасували його з обох боків. Додаткова вигода: ваша робота буде набагато коротшою.

Срібляста посудомийна машина

Досить скрутити алюмінієву фольгу в кулю, щоб створити посудомийну машину як для вологого, так і для хімчистки. Просто потріть нею брудну поверхню, щоб видалити залишки засохлого. Це перевірений домашній спосіб очищення духовки або гриля. Також спасеться згоріле залізо. Однак не забудьте попередньо відключити їх від електромережі та охолодити.

використання алюмінієвої фольги

Творчі форми

Алюмінієва фольга для облицювання деко - це стандарт. Тим не менш, ви можете піти на шляху до чогось більш креативного і зробити своїми руками формочки для торта. Зірка, морський коник чи, може, машина? Яка випічка буде найприємнішою для наймолодшої частини вашої родини?

Без допомоги силача

Жінки люблять перестановки. Однак пересування важких диванів або крісел над килимом зазвичай завдає їм більше клопоту, ніж чоловікам. Добре, якщо вони не використовують розумний саморобний метод олов’яної фольги. Досить обмотати ніжки меблів декількома шарами срібного листа, щоб набагато полегшити пересування.

Чисте мальовниче задоволення

Фарба для малювання - ідеальний захист для великих поверхонь, тоді як алюмінієва фольга - чудовий домашній спосіб захисту деталей від розбризкування фарби. Ви можете легко обмотати срібний аркуш різними елементами: дверними ручками, ручками шафи або карнизами, і ви можете так само легко від нього позбутися. Застеливши лоток для малярських валиків алюмінієвою фольгою, ви також значно полегшите його очищення.

Ножиці як нові

Серед домашніх методів заточування ножиць найпростішим та найефективнішим видається той, що використовує алюмінієву фольгу. Зігніть невеликий аркуш фольги в прямокутник 6 разів і наріжте його на невеликі шматочки ножицями, намагаючись розташувати їх під різними кутами. Кілька порізів достатньо, щоб леза повернули колишню славу.

Срібло в повному блиску

Варто було дивитись уроки хімії в школі. Багато вчителів розкрили простий домашній спосіб очищення саморобних срібних виробів або прикрас. Просто налийте в миску воду з розчиненою морською сіллю і занурте в розчин шматок алюмінієвої фольги. Потім покладіть брудні прикраси в посудину. Хімічні реакції, що відбуваються, ефективно видалять осад, що їх покриває.

Зміст статті з’явився на веб-сайті люб’язно dom.wp.pl. Автор тексту: Магдалена Ковальчик