60 ваших улюблених диванів. За жоден з них ви не заплатите більше 2000 злотих

Полуденний сон. Вечір з хорошим фільмом. Гуляти з дітьми. Настільні ігри з друзями. Ранкова кава. Що спільного у цих видах діяльності? Зручний диван! Диван у вітальні часто є справжнім центром всієї квартири. Це повинно бути красиво і запросити вас відпочити. Який диван вибрати? Сьогодні ми зібрали для вас 60 диванів вартістю до 2000 злотих , які найчастіше купують користувачі Homebook.pl .

Стьобаний сірий

Сірий диван - як класичний, може здатися, що його можна зустріти в кожному другому будинку, і все ж він все одно не втрачає своєї привабливості. Сірий диван - універсальна та позачасова основа для влаштування божевілля . А сірий у поєднанні з оригінальним стьобанням - справжній хіт!

12 гранат граната

Темно-синій - надзвичайно благородний та елегантний колір, а темно-сині дивани надзвичайно популярні протягом декількох сезонів. Не дивно - ми також думаємо, що цей колір виглядає дуже привабливо в інтер’єрах.

Ви граєте в зелений?

Пляшка , аквамарин , смарагд , оливково -зелений мають багато облич і винятково добре виглядають в інтер’єрах. Користувачі Homebook.pl люблять зелені дивани та квіткові мотиви. Перевірте, чи вони вам теж подобаються.

Солодка елегантність

Рожевий - це колір не тільки для маленьких дівчаток! Останні роки дивани цього кольору тріумфують. Порошок , персик , малина - кожен з них чудово підкреслює характер інтер’єру. Psst ... рожевий створює ідеальний дует із сірим - використовуйте його!

Освіжаюча м'ята

Диван в холодному, м’ятному кольорі стане фокусом будь-якої вітальні - не тільки з точки зору функціональності, але і розташування. Це приверне погляди гостей, що заходять у ваш будинок, і запросить їх відпочити.

Хочете стильний та зручний диван ? На це не потрібно витрачати тисячі злотих. Ми впевнені, що наш список дозволив вам знайти меблі, про які мріяли, до 2000 злотих . Однак, якщо жоден з найпопулярніших диванів не зачарував вас, загляньте в наш каталог. Там ви знайдете майже 5000 диванів у всіх кольорах веселки !