«Бетонний» рецепт оригінального дизайну інтер’єру

Самостійний та оригінальний дизайн інтер’єру? Чому ні! Трохи доброї волі, самозречення та прихильності можна створити цікавий дизайн квартири. Але увага: хоча на перший погляд це завдання здається простим (зрештою, ніхто не знає, що нам подобається так добре, як нам, а Інтернет переповнений порадами), ми повинні бути обережними, щоб не потрапити в безліч пасток.

Перш за все - багато міри

Перш ніж ми почнемо облаштовувати свою мрію та оригінальні інтер’єри, слід визначити стиль, в якому ми хотіли б їх підтримувати. Дизайн квартири - незалежно від її розміру - повинен бути стилістично узгодженим. Отриманий курс допоможе нам на кожному етапі створення - ми будемо знати, на що звертати увагу при підборі обладнання для окремих кімнат, і це спосіб послідовної побудови декору всього інтер’єру. нам це подобається і ми хочемо, щоб нас відрізняла оригінальність - перебільшення, а отже і хаос.

Другий - купка практичності

Шукаючи натхнення влаштувати квартиру самостійно, ми зазвичай використовуємо незліченну кількість порад та ідей у ​​тематичній пресі та на інтернет-порталах. Пам’ятайте, однак, не керуючись лише естетичними враженнями, обираючи цікаві нам проекти! Це позбавить нас від чергової пастки, в яку ми часто потрапляємо, створюючи аранжування - створення нефункціонального інтер’єру. Тому що, хоча ми можемо почувати себе дуже добре в гарних кімнатах, які відповідають нашому смаку, навіть найбільший захват швидко перетворюється на розчарування, коли милу підлогу важко утримувати в чистоті, вишукані меблі не підходять, як слід, і дизайнерські крісла не будуть придатний для відпочинку. Отже, добре облаштована кімната повинна відповідати очевидним умовам:бути адаптованими до користувачів та їхніх вимог, а їх привабливість також повинна базуватися на практичності та зручності.

Третя - щіпка оригінальності

Невідбиваюча та вірна імітація також є причиною створення клішеваних та трафаретних малюнків, які хоч і красиві, але не виділяються серед інших і є ще однією пропозицією прямо з каталогу. Тим часом ключ до створення оригінального дизайну може бути дуже простим. Як радять деякі дизайнери інтер’єрів, для того, щоб перетворити звичайні кімнати в оригінальні, досить вибрати один елемент, який відрізняє інтер’єр - головну складову - і потім побудувати всю композицію навколо нього. Що це може бути? Практично все. Підлога, стіна, світильник, предмет меблів, двері, камін, незвичайні деталі. Досить вибрати правильний вибір матеріалів або кольорів, щоб зробити звичайну кімнату більш виразною та неповторною.

Четверте - виразний основний інгредієнт

Вибір головного елемента, який відрізняє наш інтер’єр, допоможе у створенні оригінального дизайну. Адже підлога не повинна бути звичайною - надзвичайний матеріал або візерунок зроблять її головною складовою кімнати. Або фон для інших ключових складових - незвичайних меблів: столів, стільців, диванів. Подібно до стін - відповідне використання кольорів, фактур або матеріалів допоможе надати інтер’єру неповторну атмосферу. Іноді досить переставити одну з них, щоб кімната змінила свій характер. У нас є багато варіантів на вибір: шпалери, графіка, фотошпалери, декоративна штукатурка. Відмінним рішенням є також модний недавно архітектурний бетон. Правильне його використання зробить його не лише ключовим елементом окремих кімнат,але і розташування всього інтер’єру!

П'яте - база "конкретна"

Архітектурний бетон має одну перевагу, яка перевершує інші матеріали: він надзвичайно універсальний. Його можна використовувати практично де завгодно і на будь-якому рівні будинку: на кухні, у ванній, у вітальні, на підлозі чи стіні. Він чудово засвоюється: ідеально гармонує з сучасними інтер’єрами, його також можна зустріти в більш класичних композиціях як стилістично контрастне доповнення. Його суворість заспокоює простір і дуже добре поєднується з іншими матеріалами: деревом, керамікою. Кольори бетону, що коливаються навколо сірого, ідеально гармонують як з соковитими, так і з приглушеними кольорами. Що це все означає? Що бетонні вироби - це ідеальна, дизайнерська складова будь-якої кімнати .. Це сучасна та оригінальна альтернатива традиційним виробам: панелі замінять панелі, плитку або шпалери,а меблі з архітектурного бетону виділять будь-який простір з оригінальним акцентом. Якщо до всього цього додати, що архітектурний бетон чудово витримує погодні умови, а також може використовуватися на відкритому повітрі (тераса, балкон, сад) і, таким чином, підтримувати будинок та його околиці в одному стилі, виходить, що бетон є один з найкращих матеріалів для створення оригінальних інтер’єрів.що бетон є одним з найкращих матеріалів для створення оригінальних інтер’єрів.що бетон є одним з найкращих матеріалів для створення оригінальних інтер’єрів.