Як створити затишну атмосферу на кухні?

Кухня - це не тільки місце кулінарної боротьби, але і місце зустрічі, де ви проводите час з родиною. Тут ви, повернувшись додому, сідаєте за стіл і обідаєте, розмовляючи про те, як пройшов ваш день. Щоб спільні моменти набули неповторного характеру, варто подбати про кухонну атмосферу і створити затишну атмосферу.

Рецепт кухні, з якої ви не хочете покидати, - як кажуть дизайнери - досить простий. Багато натурального дерева, теплі кольори, атмосферне освітлення та приємні на дотик текстури оздоблювальних матеріалів. Але як їх ефективно поєднувати? Як вибрати ідеальне рішення з величезної кількості матеріалів та кольорів?

Кухня - затишна і сучасна?

Дослідження переваг поляків щодо розміщення кухні показує, що нам найбільше подобаються білі та сірі кухні. Бежеві кухні - дерев’яні та дерев’яні - на третьому місці. Усі, хто не любить лабораторний білий або модерністський сірий, тягнуться до них. Вони є відповіддю на потребу в теплі та затишку вдома.

Кухні з теплим кліматом завойовують все більше прихильників - це тенденція, яка суперечить найпопулярнішим мінімалістичним інтер’єрам останніх років. Захопившись прохолодною сучасністю та індустріалізмом, все більше людей хочуть залишатися та готувати їжу на просто атмосферних та атмосферних кухнях. На кухнях, які запрошують провести час на них.

Затишок і сучасність не повинні взаємовиключні, правильно підібрані меблі визначать кінцевий вигляд кімнати . Компанія Verle Küchen, щоб задовольнити очікування споживачів, створила кухонний блок, що поєднує традиційний дерев'яний вигляд та сучасну форму.

Затишна кухня, що це?

Першим кроком, який ми робимо при облаштуванні кімнати, є вибір правильного кольору стін. Якщо ми хочемо, щоб наша кухня набула теплого ореолу, використовуймо теплі, зігріваючі кольори - це можуть бути безпечні та витончені бежеві, ніжні коричневі коричневі та сонячно-жовті кольори . Якщо ми не шанувальник теплих кольорів і хотіли б зберегти стіни чисто білими - нічого не втрачено. Білий колір не обов’язково повинен бути холодним - досить правильно облаштувати кухню і правильно підібрати аксесуари, завдяки яким сирий колір стін відійде на другий план.

Ніщо так не додає інтер’єру клімату, як дерев’яний каркас . На кухні чудово підійде плитка, що імітує дерево, - ви можете покласти їх як на підлогу, так і на стіну. Вони ідеально поєднуються як з теплим кольором стін, створюючи ідилічну кухонну атмосферу, так і з білими, що нагадують скандинавські тенденції в дизайні інтер’єру.

Меблі, які підігріють кухонну атмосферу

Відповідні кухонні меблі є основою - залежно від потреб вони повинні містити як кухонні приналежності, так і харчові продукти. Естетичне питання не менш важливе - особливо, якщо ми хочемо, щоб наша кухня була гармонійною та атмосферною. Білі однорідні меблі не підійдуть, коли ми хочемо зігріти інтер’єр, дерево повинно зіграти першу скрипку на затишній кухні - широкий вибір кольорів змусить кожного вибрати той, який найбільше підходить йому .

Моделі бренду Verle Küchen відрізняються німецькою якістю - від використовуваних матеріалів, до виробництва на німецьких фабриках. Колекції Riva і Structura до разюче схожий з необробленою деревиною , ефектом поглиблення малюнків натурального зерна, так що кухня, яка, стає надзвичайно затишною атмосферою.

Дерев'яні меблі іноді асоціюються з аранжуванням декількох десятиліть тому - Verle Küchen - це ідеальні меблі для людей, які віддають перевагу дерев'яним кухням, але з сучасним оформленням . Колекції Riva та Structura - це мінімалістичні дерев'яні будівлі, оснащені найякіснішими системами, необхідними для облаштування ергономічної кухні.

Які прикраси підходять затишній кухні?

Статисти, статисти і ще раз - статисти . Вази, квіти та дрібнички, плетені кошики та чохли для трав, декоративні страви, різнокольорові чашки та чашки - затишна кухня любить аксесуари, особливо пристосовані для домогосподарства. Якщо кухня безперешкодно поєднується з вітальнею, ми можемо спокусити покласти м’який килим на підлогу і кілька книг на полицях.

Вибираючи текстиль для кухні, зверніть увагу на такі тканини, як льон і бавовна , відмовимося від штучних тканин і кричущих принтів. Ніжні мотиви та нейтральні кольори - ваші союзники.

Аксесуари та прикраси з природних матеріалів, таких як дерево, кераміка та скло, чудово підкреслять теплу кухонну ауру. Вибираючи їх, уникайте кричущих кольорів і вибирайте земляні тони та насичені глибокі відтінки .

Освітлення, яке формує гарний настрій

Добре продумане освітлення також важливо для формування настрою кухні. На додаток до основного джерела, варто ввести точкове освітлення для стільниці та вітрини , а також невелику лампу на столі. Також чудово підходять свічники, які наповнюють кухню приємним, теплим сяйвом.

Все, влаштоване таким чином, дає ефект, про який мріє кожен любитель кулінарії: кухня, де ви хочете готувати і проводити години. Питання, яке багато хто знає: "Чому ти сидиш на кухні?". Коли його запрошують зайти в кімнату, він стає зовсім не до місця. Ви просто не хочете покидати таку кухню!

Якщо вас турбує ефект від облаштування кухні самостійно, можливо, варто порадитися з професіоналами? Навіть маленька і невтомна кухня може набути неповторної атмосфери та чарівності. Дизайнери від Verle Küchen вдало спроектують кухню, пристосувавши її до потреб клієнта та потенціалу інтер’єру, і ви отримаєте затишну і теплу атмосферу, про яку мріяли.