Чому вибирати дерев'яні жалюзі? 4 найважливіші переваги

Кілька років тому ми прикрасили вікна алюмінієвими жалюзі , які були справжнім необхідним для домашнього інтер’єру. Тоді протягом декількох сезонів серця дизайнерів інтер’єрів вкрадали тканинні жалюзі , сьогодні жалюзі повертаються на користь, але у дерев’яному варіанті. Дерев'яні жалюзі охоче встановлюють у будинках, офісах та державних установах. Вони не тільки красиво виглядають, але і є солідними. Однак це не єдині переваги дерев’яних жалюзі . Разом з торговою маркою Karnix ми перевіряємо, які ще переваги мають дерев'яні жалюзі та які інтер’єри вони підходять.

Кілька слів про історію

Історія жалюзі налічує кілька століть. Вони є дуже старим винаходом. Древні вже користувались жалюзі. Вони використовували їх так само, як і ми, щоб затінити вікна та захистити приміщення від надмірного сонячного світла. Тим, хто вийшов у сучасному виданні, ми завдячуємо французам. Патент на цей винахід було отримано в 1812 році паризьким теслярем Кошо. Першими поширеними віконницями були дерев'яні. Так званий Віконну решітку з невеликих дощок виготовила компанія Heinrich Freese. На сьогоднішній день дерев'яні жалюзі Karnix значно відрізняються від німецьких фірм. Вони набагато більш дизайнерські, естетичні, довговічні та міцні.

Використання дерев’яних жалюзі

Основним використанням жалюзі є покриття вікна, а отже, зменшення освітлення та надмірного впливу приміщення . Однак дерев'яні моделі мають ще одну функцію. Їх дизайнерський та естетичний вигляд змушує штори з дерева прикрашати інтер’єр і надавати йому характер. Завдяки своїй універсальності вони вписуються в будь-який тип приміщення та оформляються в будь-якому стилі аранжування. Ви можете потягнутися за дерев’яними жалюзі в офісі, офісі чи будинку. Скрізь вони успішно замінюють штори та штори. Щоб вони виконали свої зобов’язання на 100%, їх розмір слід пристосувати до форми та розміру вікна. Однак це не велика проблема, адже дерев’яні жалюзі Karnix виготовляються на замовлення, а їх максимальна ширина - 240 см.

Тепловий комфорт влітку та взимку

Ми встановлюємо жалюзі вдома або в офісі, в першу чергу для захисту інтер’єру від надмірного сонячного світла . Влітку вони повинні захищати кімнати або робочі приміщення від перегріву, а у випадку спалень вони повинні гарантувати затемнення і підвищити якість сну. Не забуваємо, однак, що жалюзі - це виріб, який також грає дуже важливу роль взимку. Взимку найбільше тепла з інтер’єру виходить через вікна, саме тому віконні накриття призначені для утримання їх у приміщенні та додаткового захисту від холоду.

Простота використання

Скрутки для завивки? Ламають ламелі? Труднощі з чищенням та пилососом жалюзі? Ви можете забути про це, зупинившись на дерев'яних моделях. Karnix зосереджується насамперед на практичності та функціональності пропонованих дерев’яних жалюзі . Що це за фрази?

  • По-перше, можливість самостійної збірки . Встановлення дуже просте, а покрокова інструкція, що додається до жалюзі, спрощує та впорядковує установку віконних кришок. Дерев’яні жалюзі можуть бути прикріплені до стіни, стелі або неінвазивні за допомогою спеціалізованих ручок.

  • По-друге, зручне управління струнами , що гарантує точну регуляцію сонячного світла, що потрапляє в приміщення.

  • По-третє, легко підтримувати дерев’яні жалюзі в чистоті . Щоб вони виглядали бездоганно, досить регулярно протирати планки сухою тканиною і час від часу використовувати препарати для консервації деревини - вони надають блиск.

  • По-четверте, дерев’яні жалюзі дозволяють індивідуально регулювати кількість світла, що надходить у приміщення . У Karnix ви можете вибрати між двома ширинами ламелі: 25 мм і 50 мм. Завдяки цьому ви можете гнучко регулювати кількість надходить світла і встановлювати планки так, щоб вони повністю затемнювали кімнату або м’яко фільтрували сонячні промені. Дерев’яні жалюзі також можна повністю підняти і закрити вікно таким чином, щоб сонячне світло вільно потрапляло в нього.

Метаморфоза вікна

Встановлення дерев'яних жалюзі - це простий спосіб змінити зовнішній вигляд вікна, а також характер всієї кімнати. Надягаючи їх, ви можете бути впевнені, що не заміните їх жодним іншим. Дерево добре виглядає в будь-якому інтер’єрі, як класичному, так і сучасному, або тим, хто любить сміливі поєднання. Дерев'яні жалюзі можна легко адаптувати під будь-який стиль. Це ще простіше, тому що в моделях, пропонованих Karnix, ви можете вибирати і вибирати кольори. Дерев'яні жалюзі можуть відповідати дизайну інтер’єру та / або кольору віконних столярних виробів. Важливо те, що не тільки ламелі виконані в обраному кольорі, але і всі компоненти віконних кришок. Завдяки цьому їх зовнішній вигляд буде послідовним, стильним та елегантним.Які можливості пропонує бренд Karnix?

  • Білі дерев'яні жалюзі , безперечний хіт останніх сезонів. Вони ідеально вписуються в інтер’єри, оформлені в скандинавському або пошарпаному шикарному стилі. Вони також добре почуватимуться в мінімалістичних інтер’єрах, оформлених в англійському або морському стилі. Білі дерев'яні жалюзі також часто вибирають для дитячих кімнат, які люблять світлі інтер’єри.

  • Темні дерев’яні штори чорних або антрацитових відтінків - ідеальний вибір для шанувальників гламуру, сучасних та промислових стилів. Дизайнери інтер’єрів любили темні відтінки дерева в останньому сезоні і вважають їх наймоднішими. Вони мають стати справжнім хітом у наступному сезоні.

  • Жалюзі в класичних кольорах дерева, наприклад, золотий дуб або світло-коричневий, є ідеальним вибором для класично облаштованих кімнат. Однак нанесені відтінки підійдуть куди завгодно, додавши стилю та елегантності. Жалюзі цих відтінків - універсальний вибір для всіх і не менш модні, ніж темні або білі.

Варто пам’ятати, що незалежно від обраного кольору дерев’яних жалюзі, вони завжди привносять в кімнату тепло, затишок і нотку природи.

Надійність і довговічність роками

Дерево - один з найбільш міцних матеріалів. Він стійкий до пошкоджень і зміни кольору, а також не нагрівається і не псується під впливом сильного УФ-випромінювання. У цьому відношенні дерев’яні жалюзі набагато кращі, ніж їх дешеві алюмінієві аналоги. На жаль, після сезону - два з них можна замінити.

У разі жалюзі Karnix надійність і довговічність навіть більші, ніж у стандартних дерев'яних моделей. Їх ламелі, тобто смужки, виготовлені з деревини азіатського дерева липи , яка відрізняється дуже високою твердістю та стійкістю до вологи та різких перепадів температури. Це означає, що дерев’яні жалюзі можна використовувати не тільки в представницьких приміщеннях, але і на кухні та у ванній, де вологість набагато вища.

Крім того, азіатська деревина легша за традиційні сорти, тому жалюзі важать дуже мало. Липа також характеризується рівномірною текстурою з ніжним, майже непомітним малюнком, що дозволяє точно фарбувати поверхню ламелей в один колір.

Дерев'яні жалюзі - це не тільки вибір для любителів екологічних рішень, але і для всіх, хто цінує дизайн, універсальність, довговічність та функціональність. Їх переваги роблять їх на першому місці серед наявних на ринку віконних вікон. Торгова марка Karnix , яка знає, що корисно для домашніх вікон, допоможе підібрати розмір, стиль і колір дерев’яних чохлів .